Peddy Farm Snack Persille Stilke - 150g

Peddy Farm Snack Persille Stilke - 150g

SKU: 6226

25,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Peddy Farm Snack Persille Stilke

De 100% naturlige og blot tørrede persille stilke (Petroselinum crispum) fra Peddy Farm Snack er en aromatisk delikatesse, som kan blandes i den daglige foder eller bruges som en ekstra lækker snack. Samtidig indeholder persille stilke ekstra meget C-vitamin og kalcium som er godt for knogleopbygningen og som fremmer mælkeproduktionen ved diegivende dyr, samt store mængder rå fibre som understøtter fordøjelsen og din kanin eller gnavers velvære. Samtidig er persille stilke appetitvækkende og perfekt egnet til kaniner, marsvin mm. Især masvin kan nyde godt af den store mængde C-vitamin.

Naturlige persille stilke til kaniner og gnavere

De utrolig populære og lækre persille stilke er en appetitvækkende snack, som er rig på rå fibre, C-vitamin og kalcium. En perfekt snack til unge som gamle kaniner og gnavere. De lækre persille stilke er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på C-vitamin
  • Rige på kalcium som fremmer knogleopbygningen og mælkeproduktionen
  • Rige på rå fibre som understøtter fordøjelsen og din kanin eller gnavers velvære

 

Indhold: 150g.

Sammensætning: 100% tørret persille stilke.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Ærteflager - 1kg

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?