Kw

Hos DyreVerdenen tilbyder du et stort udvalg af Kw´s utrolig populære og lækre produkter lige fra hundeshampoo, hundebalsam, hundebørster, hundecarder, kamme, trimmere, olier mm. Alle Kw´s shampooér og balsammer er 100% Danske og i god kvalitet

Historien om Kw

Det stod tidligt klart at stifteren af KW Hunde- og Katteartikler A/S, Käthe Winther, skulle have et liv med hunde. Allerede som otteårig startede hun med at lufte andre folks hunde. Senere da hun kom i lære på et kontor, blev alle frokostpauserne tilbragt i en nærliggende hundesalon. En dag blev kontorjobbet sagt op, og Kathe kom i lære som hundefrisør. Da chancen bød sig, rejste hun som 21 årig til England, hvor hun i 2 år trimmede  hunde på en kennel ejet af en katolsk præst.
Tilbage i Danmark startede Kathe sin egen salon i Dragør. For at markedsføre salonen tog hun sine 3 flotte storpudler, farvede dem lyseblå med ufarlige uldtabletter, tog lyseblåt tøj på, og gik på travbanen. Det gav masser af avisomtale, og masser af kunder.
Grossist firmaet KW Hunde-og Katteartikler A/S blev åbnet i 1972, og snart blev der introduceret en velduftende og effektiv skønhedsserie bestående af shampoos, olier og cremer til hund og kat.
I dag er Käthe Winther gået på pension, men firmaet arbejder stadig i den innovative ånd.
KW Hunde- og Katteartikler A/S er et grossistfirma, der handler med dyrehandlere, dyrlæger, hundefrisører og specialbutikker. Udover KW pelsplejeserien forhandles også et stort udvalg af hunde og katteartikler, legetøj, liner og halsbånd og guf. 

Pleje produkter fra Kw

I vore storre udvalg af pleje produkter fra Kw finder du hundeshampoo og hundebalsam i den højeste kvalitet, det er produceret i Danmark og der er en variant til lige præcis din hund, dette er lige gyldigt om du har en hund med allergi, en sort hund, en hvid hund, en langhåret, en ruhåret, en korthåret eller en hund som skal til udstilling. Selv vis du har en kat, ville du kunne finde en katteshampoo eller kattebalsam til lige præcis din kat. Du finder også lækre plejende olier som skal sikre en sund hud, samt pels. Fælles for alle de plejende produkter fra Kw er at de alle har en pH-værdi som er gennem testet til at den samme som dyrst pH-værdi, samt at alle produkterne fra Kw, kun indeholder helt naturlige ingredienser. Du finder også deres helt egen udvalg af økologiske shampooer og balsammer til hunde & katte, samt en neutral hundeshampoo som er med astma/allergi mærket, samt svanemærket og helt uden parfume, dette er for at sikre dit kæledyr den bedste pleje. Du finder også et stort udvalg af mange andre forskellige plejende produkter fra Kw.

Katte & hundeshampoo fra Kw

Det store udvalg af katte & hundeshampooér fra KW dækker lige fra hvalpen / killingen til den ældre gamle hund, udvalget dækker lige fra forskellige dufte som citus, til medicin shampoo og meget mere. Dette skal sikre der er en shampoo til alle hunde og katte, lige gyldigt deres behov. Husk altid at bland shampooén op efter anvisningen i en Kw blandeflaske eller lign.

Katte & hundebalsam fra Kw

De gode balsammer fra Kw sikre dit kæledyr modtager lige den pleje den har behov for, en balsam bruges som til os mennesker til dyr med langt hår, balsammen skal sikre at du nemmere kan rede håret igennem og holde filtre væk. Husk altid at bland balsammen op efter anvisningen i en Kw blandeflaske eller lign.

Økologisk katte & hundeshampoo & balsam

 Kw serien Nature er en økologisk serie af katte & hundeshampoo, samt katte & hundebalsam som skal sikre en mere naturlige serie, som er økologisk. Dette skal sikre alle som går ind for økologi kan bruge de gode lækre produkter fra Kw, som er lavet i høj kvalitet og med kælighed til dyrene. Husk altid at bland shampooén eller balsammen op efter anvisningen i en Kw blandeflaske eller lign.

Shampoo til hunde med allergi

Hvis din hund eller kat har allergi, kan vi kun anbefale dig at bruge Kw neutral hundeshampoo, denne er lavet i samarbejde med astma & allergi Danmark og svanemærket, den er helt uden parfume og sikre at den ikke har nogle skadelige tilsætninger som kan være allergi fremkaldene. Ved Allergi anbefaler vi at rådgive sig hos egen dyrlæge, inden du forsøger at en shampoo.

Hvilken Kw hundeshampoo skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du undersøge din hunds behov, har den allergi?, er den langhåret?, korthåret?, ruhåret?, har den tildens til kløre eller er der andre ting der spiller ind?. Når du har styr på dette, kan du bedre finde frem til den mens egnede hundeshampoo. Er du i tvivl om hvilken shampoo du skal vælge til lige din hund, så tæv ikke med at kontakte os for en rådgivning, eller læs teksten under de forskellige produkter, til du finder et match.

Ører & øjne pleje produkter fra Kw

Det er vigtigt at ordne din hunds ører eller øjne vis behovet er der, især de langhårede hunde eller katte kan have tildens til lange hår i ørene, ørevoks eller skidt i øregangen eller tårer render under øjnene, snavs eller urenheder fra øjnene mm. Alle rense produkterne er milde og ville ikke skade din hund eller kat ved brug. Husk dog altid at følge vejledningen.

Sakse til at klippe hunde & katte

Du finder et bredt udvalg af sakse til forskellige situationer fra Kw hos os, vi har buet sakse, lige sakse, effilersakse, potesakse mm. Vi har sakse til billige priser og dyre sakse som holder i utrolig mange år, ved den rigtige pasning. Alt dette for at sikre de bedste pleje produkter til din hund eller kat.

Kw smart blade

Kw smart blade fås i flere forskellige varianter, den fjerner effektivt og nemt underuld og løse hår. Den er især perfekt i fældeperioder til en gang om ugen eller udenfor fælde perioder efter behov.

Kw børster, carder og kamme

Du finder hos os et bredt og stort udvalg af forskellige børster, carder og kamme til hunde og katte, de skal sikre dit kæledyr modtager den helt rigtige pleje om omsog, som denne har behov for. Især de langhårede dyr kan have behov for en daglig rening.

Katte & hundelegetøj fra Kw

Kw har igennem tiden udvidet deres sortiment, dette gælder også legetøj til hunde og katte, der findes hos os en masse forskellige typer af legetøj fra Kw, du finder forskellige sjove bamser til katte og et stort udvalg af Kw´s eget legetøj til hunde i form af tyggereb, bamser til hunde mm. Fælles for dem alle er de flotte detaljer.

Hundehalsbånd & hundeliner fra Kw

Du finder et godt udvalg af forskellige læder halsbånd & liner fra Kw hos os, de er alle lavet i gode materialer til billige priser. Dette skal sikre alle kan have råd til at få et lækkert halsbånd eller line til deres hund.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?