Snack'it

Snack’it producere lækre kvalitets tørrede naturlige snacks og godbidder til hunde, samt lækkert kosttilskud i form af lakseolie og hampolie til hunde. Alle produkterne er med dyr eller fisk som er opdrættet i Europa.

Hunde snacks & godbidder fra Snack’it

De lækre tørrede snacks og hundegodbidder, er lavet i høj kvalitet af dyr og fisk som er opdrættet i Europa. De er helt naturlige og uden tilsætningsstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt, de består faktisk blot af tørrede snacks.

God lakseolie fra Snack’it

Den utrolig gode lakseolie fra opdrættede laks fra Skotland, får du en lakseolie i høj kvalitet fyldt med omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, en naturlig konservering og vitamin E. Ved at bruge opdrættede laks, sikres der at indholdet af omega fedtsyrerne er høj, samt at undgå at videreføre ophobede tungmetaller. Sikre en sund og glansfuld pels og er god ved hunde som fælder.

 

Naturlig hampolie fra Snack’it

En 100% naturlig hampolie, en god nærende og sund hampolie til hunde. Den er fremstillet af koldpresset olie af frøerne fra en hampplante. Ved at koldpresse, overstiger temperaturen af olie og frø ikke over 40 grader, dette sikre at vigtige og færdifulde bestandele som hampolien har. Den er perfekt egnet til hunde med allergi eller pels problemer. Hamp planter indeholder den sjældne og gode gammalinolonsyre, som har en positiv virkved ved allergiske problemer. Olien øger vitaliteten, styrker immunsystemet, stabiliserer hundens stofskifte, sikre en sund og glansfuld pels og indeholder omega 3, 6 og 9 fedtsyrer.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?