Stort udvalg i:

Loppe- & Flåtmidler

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige loppe- flåt- og tægemidler til hunde og hvalpe. Vi har naturlige midler mod utøjerne, loppeshampoo, V-mærkede godkendte produkter som Frontline, Bayvantic, Program Vet, Capstar som sikre din hund mod utøjet.

Køb flåt- loppe- eller tægemidler online til hunde

Vi forhandler flere de populære V-mærkede produkter af midler mod flåter, lopper og tæger,  Frontline, Bayvantic, Program Vet, Capstar, Kw, B&B samt diverse loppe kamme, flåtange osv. Derfor går du aldrig galt i byen når du søger efter de populære produkter hos os. Vi har på samme tid et godt udvalg af naturlige midler fra Anibio, som er lavet på helt naturlige ingredienser som er uskadelige mod hunden. Vi altid forsøger at have dem på lager konstant.

Hvornår må jeg give min hvalp flåt- og loppemiddel?

En hvalp må først begynde på loppe- og flåtmidler, når den som minimum er 8 uger og 2 over kg. Og du kan med fordel begynde at starte på produkterne der, da den hurtigt ville kunne være et offer for ubehagelige angreb fra flåter, tæger og lopper, du kan også risikere din hvalp har lopper allerade når du henter den, derfor er det en utrolig god ide at få det startet op, da en flåt bid kan give store problemer på en hvalp, da deres forsvar ikke helt er udviklet fuldt ud. Har din hvalp lopper kan det anbefales at give den et bad med Kw loppeshampoo og begynde at behandle omgivelserne, da en loppe hurtigt bliver til mange loppeæg, som giver mange flere lopper. Til at sikre hjemmet kan Kw desinficering anbefales.

Naturlige loppe- og flåtmidler til hunde og hvalpe

De populære 100% naturlige og ugiftige produkter fra Anibio indeholder ingen gift eller kemikalier, de er lavet på helt naturlige ingredienser som skal skræmme utøjet væk fra hunden eller hvalpen. Anibio Tic Clip skal hænge i hundehalsbåndet og er ladet med bioenergi, som skaber et magnetfelt rundt om hundens krop, dette gør det svært for flåter og lopper at spotte hunden. De holdersamtidig i 2 år og er helt lugtfrie. Anibio Tic Spray kan bruges til at spaye på hunden, for at holde lopperne og flåterne væk og er skånsom for hunden. Anibio Melaflon dryppes blot i hundens nakke, halerod og på maven af hunden, på den måde er den mest muligt sikret.

Frontline til hunde

De populære pipetter og spray fra frontline er videnskabeligt testet og dokumenteret til at bekæmpe og forebygge lopper, flåter og tæger. Ved pipetterne skal du blot sprøjte pipetten ud i hundens nakke og undgå at nusse den i nakken til dette er tørt. Derefter holder den i en længere tid. Vis din hund der i mod ikke er glad for at få sprøjtet en pipette i nakken, kan du med fordel købe en Frontline Vet spray, som sprøjtes skåntsomt ud over hunden. På den måde er hunden stadig sikret mod utøjet. Bemærk der findes flere forskellige frontline produkter som combo eller pour-on, samt sprayen.

Frontect til hunde

Bruges hver 4. uge for at give langvarig beskyttelse mod flyvende insekter (myg, sandfluer og stikfluer), lopper og flåter. Fås i 3 dosispakninger. Til 3 måneders beskyttelse.

Husk vælg korrekt pipettestørrelse i henhold til hundens vægt. Til hunde over 60 kg anvendes den kombination af to pipettestørrelser, som tilsammen passer bedst til kropsvægten.

Hvordan bruger du flåtmidler på hunde eller hvalpe

Alle hunde kan med fordel bruge de populære pipetter fra Frontline eller Bayvantic mod lopperne og flåterne, du skal blot sprede pelsen i hundens nakke og sprøjte hele indeholdet af en pipette ud i nakken, der foregår hurtigt og nemt. Du skal derefter lade det tørre inden du nusser din hund i nakken igen. Frontline Vet Spray bruges ved at læse hvor mange pumpeslag din hunde eller hvalp skal have ud fra vægten, derefter skal du blot spøjte det jævnt ud over hele hundens krop, husk at hunden ikke skal i bad i de efterfølgende 48 timer før og efter behandlinger, da dette ødelægger behandlingens effekt.

Piller til hunde mod lopper og flåter

Vis du nemt kan få din hund til at spise en pille og ikke ønsker at bruge pipetter eller spray, kan du med fordel købe flåt og loppermidler i form af piller som Capstar eller Program Vet, som hurtigt og effektivt kan gives til hunden som en godbd eller smurt ind i noget ekstra lækkert. Din hund ville herefter være godt beskyttet mod det uønskede utøj i en længere periode.

Forebyggelse af loppeangreb på hunde

Det kan være en god ide at forsøge at forebygge loppeangreb i stedet for kun at behandle dem vis uheldet skulle være ude. Det kan i værste fald ende med din hund bliver utrolig meget syg af lopperne. Derfor anbefaler vi altid at forebygge og gerne ofte, vi ville anbefale at gøre dette en gang om måneden, for en sikkerheds skyld, så din hund ikke bliver udsat for de skadelige lopper, det kan hurtigt forebygges men det tar meget længere tid for at komme af med dem, når først de er inden for døren.

Forebyggelse af loppeangreb i hundens omgivelser

Du bør altid være forebyggende for at afhjælpe at lopperne pluselig er i hundens omgivelser, da de er utrolig svære at komme af med og dette kan tage mange måneder. Så ved at forebygge loppeæg i hundens omgivelser sikre du, at dit hjem er 100% loppefrit, du skal simpelhen foretage en meget grundig og systematisk rengøring af alt i din hunds omgivelser. Dette gøres ved at støvsuge og afvaske alt dens udstyr som hundens senge, tæpper, transportkasser, legetøj og alt andet det muligvis kan indeholde æg. Din sofa, seng eller alt andet af dit som kan være med til at sikre loppeægs overlevelse, du bør faktisk gennemgå alt din hund kan have været i nærheden af grundigt og effektivt, uden at springe noget over. På den måde sikre du dig mest effektivt mod de uønskede lopper. Genstande der tåler at komme i vaskemaskinen anbefales det at gøre dette. især vis det tåler kogevask, vis du ikke kan vaske en ting, kan du også fryse genstanden ned i minimum 48 timer, dette bør gentages lige så ofte det kræves, især vis du har lopper indendøre.

Hvilket produkt mod utøj skal jeg vælge til min hund?

Valget er faktisk helt dit omkring hvilket produkt du ønsker at anvende, du ved bedst hvad din hvalp eller vokse hund bedst bryder sig om, at få dryppett noget i nakken, spise en pille, blive sprayet eller hvad der er bedst for lige netop den. Vi ville dog altid til hver en tid anbefale det naturlige produkt Anibio da dette er giftfrit, det betyder dog ikke du ikke kan bruge de andre. Er du helt i tvivl kontakt os og lad os sammen finde det rigtige produkt til din hund, efter dens behov.

Hvad kan loppe- & flåtmidler oftes hjælpe mod?

Flåter: flåten er verdens næststørste speder af smitsomme sygdomme der findes og antallet af flåtbårne sygdomme i Europa er stigende. Flåen kan leve i op til 3 år og suger blod i flere forskellige stadier af dens udvikling, der er samtidig stor risiko for at den overfører smitte fra et værtsdyr til et andet offer.

Lopper: lopper kender de fleste faren ved, de kan være utrolig svære at komme af med igen og kræver en meget stor indsats for at slippe af med dem igen. Lopper er ikke en parasit du har lyst til at have i hjemmet. Husk ved loppeangreb grundigt at rengøre hundens omgivelser.

Myg, sandfluer og stikfluer: De kan være utrolig irriterende og stressende for din hund, vær derfor opmærksom på, at ved fx. rejser i udlandet med din hund, kan der være nogle områder hvor myg og sandflueer kan overføre sygdomme til hunden.

OBS. Vigtig infomation omkring utøjs midlerne

Lopper- tæge- og flåtmidler kan ikke tages retur, eller byttes efter køb. Også selv om du aldrig har åbnet æsken. Dette er en lov fra Lægemiddelstyrelsen der betyder at alt loppemiddel, der bliver sendt retur til os, skal destrueres på forsvarlig vis. Dette er derfor et lovkrav og ikke noget vi selv har valgt. Du kan få mere info på www.lagemiddelstyrelsen.dk

Køb hunde loppe- og flåtmidler online

Enten kan du købe det i vores fyiske butik i Herfølge, ellers kan du hurtigt og nemt købe det her på vores webshop. Vi tilbyder hurtig levering indenfor få hverdage, levering til nærmeste GLS pakeshop, levering til din arbejdsplads eller du kan få det leveret hjem til dig.

Vis du har brug for hjælp

Vis du ønsker hjælp omkring valg af det bedste produkt til din hund, har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning omkring forebyggelse eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon, mail eller på vores chat her på siden.

Køb loppemiddel til hund onine

Du kan enten købe dit loppemiddel direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tilbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb loppemiddel til hund i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg af det rigtige loppemiddel det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende loppemiddel eller det vi anbefaler eller har brug for hjælp til valget af noget nyt andre produkter end du har forsøgt med eller noget helt anderledes til hunde end de normalt bruger. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Få hjælp til valget af den rigtige loppekur til din hund

Vis du ønsker hjælp til at finde den bedste loppekurj, skal du ikke tøve med at kontakte os for at få gode råd, vejledning eller hjælp til valget af det mest optimale som din hund med stor sansynlighed ville elske at få på, til at få brugt med lopperne. Du skal blot kontakte os enten på telefon 52115040, vores mail webshop@dyreverdenen.dk eller direkte på vores chat her på webshoppen, vi ville altid forsøge at svare dig hurtigt muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?