Arion

Arion kvalietsfoder udviklet med følsomhed

Arions filosofi omkring ders hundefoder og kattefoder er "Keep it simple". Arion tilbyder omkring 40 års erfaring og den nyeste videnskabelige viden, direkte i dit førsteklasses foder.

 
« 1

Om Arion foderet

Som kunde tilbyder Arion dig et stort udvalg af førsteklasses kvalitets tørfoder som er tilpasset din hunds særlige behov, lige fra hvalpe, senior hunde til allergihunde. Deres erfaring er baseret på mange års erfaring og den eneste videnskabelige udvikling indenfor ernæring, kvalitet og smag, Arion har specialiserede ernæringseksperfer, som har udviklet Arion med hjertet og tanke på dit kæledyr,

Historion bag Arion foderet

Bagved Arion foderet ligger mange års ekspertse, erfaring og udvikling af hundefoder & kattefoder. Arion har været på markedet indenfor foderet i omkring 40 år, siden mærket blev startet af Trouw Nutrition, som er en del af den verdensomspændende Hollanske gruppe Nutreco. I starten var det ikke foder af den kvalitet, som Arion tilbyder i dag, men det var starten på en lang udviiklingsproces inden for hunde- og kattefoder. Nutreco stod for udviklingen og produktionen af hele Arion serien til hund & kat. Nutreco gruppen er et børsnoteret Hollansk selvskab med 12000 ansatte, der udelukkede beskæftiger sig med ernæring til dyr og mennesker.

Det som gør Arion til noget helt enestående, er at fabrikkens tætte bånd til råvare leverandørerne. De animalske råvare, vitaminer og alle de mineraler i foderet købes kun gennem Nutreco, der producerer sine egne laks, kyllinger og lam. Dette giver en helt enestående mulighed for at følge råvarerne tæt fra de levende sunde dyr, til den færdig producerede Arion foder sæt.

I 2010 blev Arion solgt til firmaet Group Depré, som er en tæt samarbejdspartner, og med salget fulgte også de attraktive indkøbs muligheder fra Nutreco, så Arion foderet til hunde & katte fortsat kan forblive den utrolig høje kvalitet, og med unikke muligheder. Derfor kan Arion med sikkerhed garantere et produkt i absolut verdensklasse, et produkt der bruger det bedste frem i din hund eller kat.

Hvorfor skal jeg vælge Arion foder?

Arion tilsigter, at ejere og kæledyr kan nyde hindanden, det opnår Arion enkelt ved at give din hund eller kat, den allerbedste ernæring. Alle Arions produkter er udviklet til at opfylde et enkelt mål: At glæde din bedste ven.

Arion Original tilbyder dig et bredt udvalg af førsteklasses tørfoder tilpasset din hund eller kats dærlige behov. Det er baseret på omkring 40 års erfaring og den seneste videnskabelige udvikling inden for ernæring. En god kvalitet og smag.

Alle Arion foderet er produkter af en høj koncentration af omhyggeligt udvalg kød, derfor er Arion foderet mere velsmagende, optimalt fordøjeligt og har en god næringsværdi.

Arion hundefoder & kattefoder på tilbud

Følg os, og vær den første til at fange de gode tilbud der en gang i mellem er på Arion hundefoder & kattefoder.

Blligt arion tørfoder

Du finder altid gode priser hos os, på dit Arion tørfoder. Husk at følg os får de bedste tilbyd på dit foder.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?