SaVic

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af kvalitets produkter fra Savic, som i mere end 40 år har lavet højkvaliets plastik produkter. Deres produkter er alt lige fra gnaverbure, hundebure, transportkasser, kattetoiletter mm.

Om Savic

Savic er en virksomhed fra Belgien, som i mere end 40 år har produceret kvalitets plastik produkter som blandt andet hundebure, kattetoiletter, gnaverbure, hygiejneprodukter mm. Savic står for innovation og kreativitet og mange af deres produkter er en klasse for sig selv. Du finder Savic produkter i over 80 lande verden over,

Stort udvalg af Savic produkter til hunde

Hos os finder du et stort udvalg af produkter fra Savic til hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle. Største delen af produkterne er lavet af plast, da dette er Savics specialitet. Derfor finder du et stort udvalg af blandt andet plastsenge til hunde, transportbure og hundeskåle. Produkterne er lavet i holdbare materialer som holder i mange år fremover og er hygiejniske. De er nemme at rengøre.

Savic til katte

Hos os finder du et bredt udvalg af gode solide plast produkter fra Savic til katte og killinger, deres produkter er lavet i holdbare materialer som holder i mange år fremover. Du finder blandt andet kattetoiletter i plast. plastik skåle til katte, transportbure, kattebakker mm.

Savic produkter til kaniner og gnavere

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige gnaverbure og tilbehør til kaniner og gnavere. Du finder solide foderbolde, hamsterbure fra Savic, transportbure, marsvinebure, gnaverhuse, chichilla bade, strøelse, kanin toiletter, marsvineskåle, hamsterskåle, kaninskåle mm. Alt sammen lavet i holdbart og solidt plast, som holder i mange år fremover.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?