Godbidskrukker

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor godbidskrukker til opbevaring af hundegodbidder, så de kan holde sig lidt bedre, du finder fra en masse forskellige mærker i flotte designs.

Stort udvalg i godbidskrukker

Du finder hos os et stort udvalg indenfor flotte godbidskrukker til hundegodbidder, vi har mange forskellige mærker, designs og størrelser i vores sortiment, så der ville være noget for alle, som også kan passe ind i stilen i hjemmet.

Godbidskrukker i keramik

En godsbidskrukke i keramik er ofte lavet i flotte design med lidt flere og flottere detaljer, de koster ofte lidt mere, men kvaliteten i det stilrene hjem er det hele værd.

Godbidskrukker i metal

En godbidskrukke i metal er ofte lidt billigere, de har normalt ikke rigtigt motiver, tekst eller detaljer på men de er lige så praktiske.

Godbidskrukker i plastik

En plastik godbidskrukke til hundegodbidderne er ofte lidt billigere, men er lige så praktisk og velegnet til opbevaring af de lækre snacks, de kan sagtens være fulde af motiver.

Køb en godbidskrukke online

Du kan enten købe din hunds nye godbidskrukke direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tilbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb en godbidskrukke i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg den rigtige godbidskrukke, det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende godbidskrukke eller har brug for hjælp til valget af noget nyt og spændende eller noget helt anderledes legetøj til hunden end de normalt leger med. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Få hjælp til valget af din hunds nye godbidskrukke

Vis du ønsker hjælp til at finde din hunds nye godbidskrukke, skal du ikke tøve med at kontakte os for at få gode råd, vejledning eller hjælp til valget af den rigtige godbidskrukke i forhold til jeres krav, som din hund med stor sansynlighed ville elske at du åbner en gang i mellem. Du skal blot kontakte os enten på telefon 52115040, vores mail webshop@dyreverdenen.dk eller direkte på vores chat her på webshoppen, vi ville altid forsøge at svare dig hurtigt muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?