Kattetoiletter

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af kvalitets kattetoileter og tilbehør. Du finder dem i forskellige former, størrelser og typer. Selv de åbne kattebakker kan du købe hos os. Du finder alt tilbehøret som kattegrus, katte grusskovle osv.

Katteske ultra
« 1

Katten kræver en kattebakke eller et kattetoilet

Alle katte skal lige som os mennesker af med nogle ting, derfor kræver alle indekatte selvfølgelig et kattetoilet. Og det toilet kræver kattegrus, en god fast placering, en måtte og en gruskovl til at fjerne affald efter dig. Nogle katte ønsker en åben kattebakke at bruge. Du kan også med fordel have 2 kattetoileter, en i to forskellige rum, for at sikre din kat altid har et toilet tilgængeligt. Vær kat du har bør have sit eget kattetoilet.

Valg af det rigtige kattetoilet

Det er vigtigt at vælge et katteoilet eller en kattebakke som passer til din kat, da en forkert en kan ende ud i at katten ville tisse eller prutte forkert steder i din bolig. For det første skal toilettet være stort nok til katten kan stå der inde og vende rundt, nogle katte ønsker en dør andre ikke, nogle katte ønsker en åben kattebakke og andre ønsker at gå ind fra toppen. Du kan med fordel også forsøge med forskellige former for kattegrus eller kattesand da ingen katte er ens, og ofte er de måske vænnet til en slags fra killing, nogle katte ønsker også du fjerner prutter vær eneste gang hvor andre godt kan prutte selv om der lægger nogle i forvejen, alt dette skal du huske at tænke over og forsøge dig frem med. De mest almendelig kattetoiletter er dem med hus hvor katten kommer ind foran, dog er det ikke alle katte der ønsker lågen monteret.

Katte er renlige fra naturens side

Katte er fra naturens side født renlige dyr, de ville hurtigt fra de er født lære at bruge en killingebakke, og i naturen tildække deres efterladenskaber. De katte som efterfølgende kun er indekatte, skal derfor have dens naturlige behov opfyldt. Dette kan du tilbyde den ved at anvende en kattebakke eller kattetoilet med et egnet materiale som tillader katten at dække sit tis eller prutter med efterfølgende. Samtidig skal du placere toilettet hvor der er ro og fred for katten, så den ikke bliver forstyrret når den skal bruge toilettet. Du skal på samme tid huske den daglige rengøren af kattetoilettet, da en kat er renlig ville den hurtigt finde et mere rent sted at gøre tingende, vis du ikke ordner efter den.

Rengøring af kattetoiletter

Det er vigtigt at holde kattens toilet rent og sundt, en daglig rengøring er nødvendigt for at opfylde kattens behov. Samtidig kan kattegrus af god kvalitet være en god ide, mange vælger kattegrus som klumper, det gør det nemt og enkelt at rengøre kattebakken for efterladenskaber og tissen ville klumpe sammen, så de hurtigt kan fjernes med grusskovlen. Vis du bruger et kattetoilet med låg, kan det være en god ide at at ryste toilettet jævnligt for at tjekke efter prutter og lign. Du skal samtidig huske at fylde grus på jævnligt efter behov, så der altid er et godt lag til katten, som ikke er klumpet. En gang i mellem burde du samtidig tømme kattebakken helt, rengøre den og efterfyldende fylde helt frisk kattegrus i, for at holde en ordenlig hygiejne. Vis katten viser sig ikke at ville bruge toilettet når det er helt frisk og rengjort og bliver ved med at gøre tingende uden for kattebakken, kan det være et tegn på sygdom eller andre problemer hvor det kan være en ide at spørge en dyrlæge til råds. Fyld altid ca. 5-10 cm kattegrus i toilettet.

Kattebakker og kattetoileter i forskellige farver

Du finder et bredt udvalg af forskellige kattebakker og kattetoiletter i mange forsellige farver, størrelser og typer. fæles for dem alle er de er lavet i plast. Ved at vælge din farve kan du få en kattebakke der passer ind i lige præcis det rum du ønsker og stadig holde stilen. Størrelsen skal passe til din kat, ekstra store katte, kræver ekstra store kattetoiletter osv. Det er vigtigt at katten altid kan stå oprejst inde i toilettet og vende rundt der inde. Der anbefales at kattetoilettet er 1,5 gang større en kattens længde, og at du kan fylde 5-10 cm kattegrus i toilettet samtidig med katten stadig kan stå der. Du kan samtidig få kattebakker med og uden låg. Vi anbefaler dog at du har 2 kattetoiletter en i to forskellige rum, så katten altid kan komme til et toilet. Har du flere katte, bør du som minimum have et toilet til vær kat. Du finder samtidig kattetoilettet fra populære mærker som Trixie, SaVic, Moderna og mange flere populære mærker.

Killingebakker

Hos DyreVerdenen finder du altid forskellige typer af killingebakker som er lavet specielt til killinger, de er lavet mindre og mere lave, så en killing altid kan komme nemt op i dem og lave hvad den nu skal. Samtidig er de nemme at skifte og tømme.

Tilbehør til dit kattetoilet eller kattebakke

Du finder altid et stort og bredt udvalg a tilbehør til dit kattetoilet eller din kattebakke, vi har eksempelvis et bredt udvalg af forskellige katte grusskovle, vi har både fine og grove, samt de fås i mange forskellige størrelser og farver, ved at vælge en grusskov der passer til dit grus, sikre du at du kun fjerner tis og prutter og dermed spare på grussen. kulfiltre lige fra nogle der passer til de forskellige toiletter eller nogle der kan klippes til efter hvor de skal passe, ved at skifte dem ud en gang i mellem, sikre du at holde den dårige lugt inde i kattetoilettet. Praktiske kattemåtter som sikre at din kat ikke tar alt grusset med sig ud i hele huset. Deo spray som sikre at din kats kattebakke lugter ordenligt og ikke alt for dårligt. Kattegrus og kattesand af forskellige materialer og grovheder, som sikre du altid har noget der passer til lige præcis din kat, lige fra klumpende til ikke klumpende kattegrus. Samtidig kan det fås med eller uden babypudder for at sikre en bedre lugt.

Kattetoiletter leveret hjem til dig

Ved at købe dit kattetoilet eller din kattebakke hos os, kan du købe dem direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller købe direkte på vores webshop. Du kan kigge på dem og læse lidt om de forskellige slags direkte her. Vi levere hurtigt med GLS direkte til en GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig. Du kan på samme tid opnå fri fragt ved at købe for 500 kr.

Få hjælp til at vælge det rigtige kattetoilet

Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål omkring valg af kattebake eller kattetoilet. Blot ring til os på 52115040, chat med os på vores webshop eller send os en mail på webshop@dyreverdenen.dk og vi ville hjælpe dig med dine spørgsmål.

Find den rigtige kattebakke hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af kattebakker og kattetoiletter, som er hygiejnisk og nemme at rengøre. Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser, farver og materialer, så du kan være sikker på at finde det helt rigtige kattetoilet til din kat. Vi har eksempelvis kattebakker fra mærker som DBA, Flip og Nova, Cat som er kendt for deres høje kvalitet og gode pleje og mange flere katte bakker, skovle, poser og toilet filter med hurtig levering af dine varer.

Billige kattebakker & toiletter

Vi har altid et stort udvalg af billige kattebakker og toiletter, så du kan finde det helt rigtige kattetoilet til den rigtige pris. Vi har altid gode tilbud på kattebakker og kattetoiletter, så du kan spare penge på dit køb.

Kattetoilet på tilbud

Hvis du leder efter et godt tilbud på kattetoilet, så kan du altid tjekke vores tilbudssektion. Her har vi altid et stort udvalg af kattebakker og kattetoiletter på tilbud, så du kan få det helt rigtige kattetoilet til den rigtige pris.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?