Altromin

Altromin er et forsknings foder lavet til rotter og mus, men er perfekt egnet som et slankende foder til dværghamstere og guldhamstere. Foderet er generelt ikke lavet til butiks salg, men grundet indholdet i Altromin, har avlere fundet frem til dette utrolig gode og enestående foder.

Derfor bør du bruge Altromin

Altromin er et fuldfoder specielt udviklet til at dække alle behov for næringsstoffer hos voksne mus og rotter. Altromin indeholder vigtige vitaminer, mineraler og aminosyrer (protein), som din mus eller rotte har brug for. Du behøver derfor ikke at give andet udover da dette her rottemad eller musefoder er et fuldfoder. Altromin er også komplete foderpiller som er færdig blandet, derfor undgå du at din gnaver sortere noget foder fra.

Altromin til hamstere

Altromin til hamstere som dværghamstere og guldhamstere, er vundet frem de seneste år. Indholdet i foderet er nemlig også perfekt egnet til hamster, især dem som har behov for at tabe sig, det er derfor et godt slankende hamsterfoder, som samtidig sikre en anden proteinkilde end deres måske normale hamsterfoder.

Køb Altromin online

Hos os kan du købe din Altromin foder direkte i vores butik eller online på vores webshop, vi har samtidig et stort udvalg af andre produkter til alle typer af gnavere. Vi levere hurtigt med GLS.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?