Om Dyreverdenen

Velkommen til lidt info omkring Dyreverdenen ApS også kaldet Dyreverdenen.dk

Vi er dyrenes bedste ven

Siden vi startede Dyreverdenen.dk tilbage i 2017, har vi fokuseret på at dele ud af vores store kendskab til dyreverdenen og samtidig sørge for, at du kan få gode dyreartikler til dine kæledyr til fornuftige priser. Vi ønsker nemlig at gøre op med de voldsomt dyre priser på dyreartikler, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vores store passion for dyr og deres velvære har dog været en del af vores liv længe. Og virksomheden er derfor skabt på baggrund af vores store kærlighed for og kendskab til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og krybdyr. Det kan du se i de produkter, vi har på shoppen. Vi har nøje udvalgt vores sortiment i vores higen efter at give dig den bedste vejledning.

 

Vi håndplukker altid de bedste varer, så både du som kunde og dine kæledyr bliver glade. Det er vigtigt for os, at vi kender de produkter, som vi sælger. Vores nysgerrig gør, at vi simpelthen ikke kan lade være med at undersøge alt omkring produkterne, og det klæder os samtidig bedre på til at kunne hjælpe dig med at finde lige præcis de produkter, du og dit elskede kæledyr har brug for.

 

Fordi vi er evigt sultne efter at blive klogere, holder vi os hele tiden opdateret på dyrenes verden. Vi hjælper dig selvfølgelig også meget gerne med forskellige spørgsmål vores produkter eller om dit kæledyr sådan mere specifikt. Vi ved nemlig, at kun det bedste er godt nok til dit kæledyr.

 

Find vores kontaktoplysninger her.

 

Hvorfor skal du handle hos Dyrenesverden.dk?

  • Hurtig levering. (1-3 hverdage)
  • Gratis fragt fra 499 kr. (til nærmeste GLS pakkeshop)
  • Produkter i høj kvalitet & til lave priser.
  • 14 dages fuld returret.
  • Vi har stor viden om vores produkter.
  • Vi går meget op i af give dig den bedste kundeservice.
  • Alle varer er udvalgt for at give det bedste og bredeste udvalg.
  • Vi pakker miljøvenligt ind og genbruger vores emballage.

 

 

 

 

Dyreverdenen ApS

Bråbyvej 1

4690 Haslev

Cvr: 43865188

Webshop@dyreverdenen.dk

sikker-nethandel.dk

bæredygtig-virksomhed.dk

miljøvenlige-produkter.dk

teknologisk-udvikling.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?