4pets

4Pets transportbure

Kvalitets hundebure, er sikre bure som er crash testede, TÜV godkendt og vandt FDM´s bedst i test indenfor sikre transportbure til bilen. Inkl. 2 års garanti & gratis levering

Med 4pets program kan du hurtigt og nemt, se præcis hvilket bur der passer til din bil og hund. 4Pets configurator program

Det bedste transportbur til hunde

4pets pro hunde transportburene er blandt de stærkeste og mest solide transportbure til hunde på markedet, de har fundet FDM´s bedst i test 2019 og har en meget høj kvalitets standard, med et gennemtænkt tidsløst design. Burene er lavet i Swiess med for fokus på etiske og holdbar produktion. Burene er lavet af giftfrie materialer. Alle pro burene er med et officielt TÜV-certifikat fra TÜV SÜD fra crashtenten som var enestående. TÜV-certificeringen omfatter også produktionsovervågning, burets konstruktion, materialeforbrug, lovkrav og  hvordan buret monteres i bilen. Alle 4pets pro hundeburene kommer med 2 års garanti.

Sikre transportbure fra 4Pets pro

4Pets pro hundeburene er de første i verden med et officielt TÜV-certifikat fra TÜV SÜD. Testresultatet fra crashtesten var enestående. TÜV-certificeringen omfatter også produktionsovervågning, burets konstruktion, materialeforbrug, lovkrav og  hvordan buret monteres i bilen.

4Pets Burene kendetegnes ved:

 • Forstærket bagvæg
 • Stabil aluminiumsramme
 • Dørerne er nemme at lukke
 • Stærkere forbindelsesled
 • Vedligeholdelsesfrie
 • Frit udsyn bagud, fra førersædet
 • God luftcirkulation
 • Snavs bliver i buret.
 • Godt greb
 • Behagelig temperatur
 • Ingen giftige materialer
 • Produceret i Schweiz

Hvilken størrelse hundebur skal jeg vælge?

Med 4pets program kan du hurtigt og nemt, se præcis hvilket bur der passer til din bil og hund. 4Pets configurator program

 • Tryk på linket oven over.
 • Tryk Go to configurator eller send dem en besked.
 • Vælg din hunds vægt.
 • Vælg Car brand / bil mærke.
 • Vælg model
 • Vælg year of contruction / årgang (Bemærk vælg præcist)
 • De hundebure som passer din hund og bil kommer hermed frem, samt mulige tilbehør.
 • Det er vigtigt din hund kan både sidde og lægge ned i buret.

De solide 4pets pro hundebure fndes i mange forskellige størrelser, fælles for dem alle er den høje standard og den sikre og solide konstruktion.

4Pets pro 1

Størrelse: Højde : 54,4 cm, bredde: 54,5 cm, dybde: 73,5 cm. Lastvægt: maks 17 kg.

Inkluderet: instruktionsbog, lås med 2 nøgler, StrapFix rem, gulvmåtte, 2 års garanti fra købsdato.

4Pets pro 2

Størrelse Medium: 6 x 54,5 x 83,5 cm - vægt 15 kg og læssevægt maks 30 kg.

Størrelse Large: 66 x 54,5 x 93,5 cm - vægt 18 kg og læsseevægt maks 30 kg.

4Pets pro 3

Størrelse Small: 66 x 68 x 73,5 cm - vægt 17,5kg læssevægt max 35 kg.

Størrelse Medium: 66 x 68 x 83,5 cm - vægt 19 kg læssevægt max 40 kg

Størrelse Large: 66 x 68 x 93,5 cm - vægt 20,5 kg læssevægt maks 45 kg

4Pets pro 4

Størrelse Small: 66 x 81,5 x 73,5 cm - vægt 20 kg læssevægt max 40 kg

Størrelse Medium: 66 x 81,5 x 83,5 cm - vægt 22 kg læssevægt max 40 kg

Størrelse Large: 66 x 81,5 x 93,5 cm - vægt 24 kg læssevægt maks 50 kg

4Pets pro 22 - dobbeltbur

Størrelse Medium: 66 x 96,5 x 83,5 cm - vægt 28,5 kg læssevægt max 30+30 kg

Størrelse Large: 66 x 96,5 x 93,5 cm - vægt 31kg læssevægt maks 35+35 kg

Hvad er inkluderet med 4Pets pro?

Instruktionsbog, lås med 2 nøgler, StrapFix rem, gulvmåtte, 2 års garanti fra købsdato.

Et hundebur til alle størrelser af hunde

4pets pro hundeburene findes til hunde i alle størrelser og aldre, de sikre den bedst mulige sikkerhed for din hund eller hvalp under køre turen, samt et dejlig trygt sted for din hund. Hvis du har trænet burets brug rigtigt inden, ville din hund elske at køre med dig.

Gratis fragt

Ved køb af et 4Pets pro hundebur hos os, er der altid gratis fragt med Danske fragtmænd direkte hjem til dig. Vær dog opmærksom på burene ikke er lager varer hos os, de kommer nemlig direkte fra vores leverandør.

Hvorfor skal jeg købe et 4Pets hundebur?

Fordi at de kræfter, der opstår i en bilulykke med hunde, er direkte en livsfare for både mennesker og dyr i bilen. En tilsyneladende ufarlig kørsel på 15km i timen og med en hund på blot 5kg, hvor du køre op i bagenden på en anden bil eller ind i en genstand, kan have direkte ødelæggende konsekvenser for dig som fører eller andre passagerer og dyr i bilen. Tænk herefter på hvor slemt det kan gå ved højere hastigheder?.

Viste du at i tilfælde af et sammenstød, eller en meget hård opbremsning ved kun 50km/t, flyver din hund frem med 25 gange dens kropsvægt?. Dette gør din hund til, noget meget farligt at have på fx. bagsædet.

4Pets er et sikkert valg af transportbur

Derfor er transportburene fra 4Pets det sikreste valg til at transportere din hund i bilen, dog skal du være opmærksom på lige gyldigt hvilken mærke indenfor transport bure du vælger, at hvis du ikke viser forsigtighed, omkring fastgørelse af kassen, kan der stadig ske ulykker. Nogle "billigere" transportbure kan samtidig være lavet i dårlige materialer, som stadig kan skade din hund eller andre ved en ulykke.

4Pets er den førende Schweiziske producent af transportbure af aluminium af høj kvalitet indenfor sikkerhed og holdbarhed, og er certificeret af det Tyske TÜV Süd. Alle 4Pets hundebure testet utrolig grundigt i henhold til ECE-R17 test standarten inden de markedsføres.

Kan kan få en bøde hvis hunden ikke er i et transporbur?

Både ja og nej, i Danmark er der ingen regler omkring fastgørelse af hunde eller andre kæledyr, dog er der en regl omkring at der ikke må være løse genstande til gene for føreren, eller som lægger løst og kan flyve i hovedet ved et sammenstød. En hund tæller som en løst genstand, derfor skal du sikre din hund ikke er til gene for dig som fører, og ikke hopper generende rundt i bilen og forstyrer din kørsel, dette kan ende med en bøde.

Ved kørsel i udlandet kan der dog være andre regler, omkring fastgørelse af hunde, her bør du nøje kontrollere reglerne i det pågældende land, også lande du køre igennem, for at komme til din destination.

Rasler eller larmer 4Pets burene?

Hundeburene fra 4Pets er lydløse, ingen raslende dele eller andre irriterende lyde, som kan forstyrre dig, eller din hund under kørslen.

Hvilket materiale er burene lavet med?

De er lavet af aluminium i meget høj kvalitet (stænger og profiler), presset træpaneler, fiberglasforstærket plast (hjørner) og et låsehus af aluminiumstøbegods. Derudover en gummimåtte af høj kvalitet, en lås med 2 nølger og en remfix inkluderet.

Bruges der giftige materialer til at lave burene?

Nej. Boksen opfylder alle krav fra REACH-reglerne om ikke toksicitet, og alle brugte materialer er testet under TÜV-certificeringen, såsom RAHér og ftalater. Derfor er ingen giftige materialer brugt.

Hvad dækker de 2 års garanti?

Materielle fejl, eller andre skader uden egen skyld dækkes af 4Pets stolthedsgaranti (i henhold tils Schweizisk Code of Obligatinos). Kontakt os for reklamation og vi går videre med sagen hos vores leverandør.

Hvordan montere jeg buret?

Buret er delvist samlet (Ikea princip) og samles med de 10 skruer. En samle manual er vedlagt i kassen. Find en video guide HER. Det tager omkring 10-15 minutter at samle buret, med det medfølgende værktøj.

Ofte stillede spørsmål om 4Pets bure:

Er det muligt at fjerne den midterste skillevæg på dobbeltburet?

Skillerummet har ingen bærende funktion, derfor kan den let fjernes. Det er vigtigt, at de to hunde godt kan tolererer hinanden, når de rejser i det samme rum.

Kan jeg installere døren bagpå?
Ja, du kan montere døren på den anden sidevæg. Denne konvertering er mulig og meget let at foretage, se videovejledning HER.

Hvordan kan jeg justere eller skifte døren?
Præcis på samme måde som overfor. Hængslerne kan på dørene løsnes, og døren kan let flyttes vandret og lodret, selv hvis du ønsker at at vende døren til at åbne omvendt, derefter strammes skraberne på hængslerne igen, se videovejledning HER.

Skal jeg smøre hængslerne?
Nej, takket være den selvsmørende plastblanding med grafitindhold, er dette ikke nødvendigt.

Hvilket tilbehør er tilgængelige til 4Pets pro burene?


Crash-Bag - Den specielle pude, der bruges som støddæmper (ved hårde opbremsninger eller ulykke) og monteres på burets bagvæg. Fås i alle størrelser
Scratch-Guard - Kofangerbeskyttelsen, beskytter mod ridser når hunden hopper ind og ud, og giver et sikkert greb til poterne.
Strap-Fix - Surrestroppesættet til en sikker og yderligere sikring af buret i køretøjet. Brug af Strap-Fix anbefales altid..
Box Lock - Låsen med to nøgler til eftermontering.
Boksløfter - Hundekassens højde øges med 7 cm, døren kan åbnes og lukkes på trods af lastepladen.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?