Vitapol

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af produkter fra vitapol, en Polsk producent af gode produkter til kæledyr. Du finder blandt andet gnaverspåner, chinchilla sand, gnavergodbidder mm. Fra den populære producent af gode prisvenlige kæledyrs artikler.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Om Vitapol

Det hele startede i Polen på grund af hans store kærlighed til dyr i 1991, der besluttede Piotr Matuszewski at kombinere arbejde med lidenskab og skabte derfor mærket Vitapol, det første år solgte han kun fiskefoder men allerade det efterfølgende år begyndte han på basisfoder til flere forskellige dyrearter, som alle blev produceret med ingredienser af den højeste kvalitet. Dette skabte en god kræs af loyale kunder og igennem årene er dette voksen siden. I dag har Vitapol omkring 111 smags varianter og de understreger at dette ikke er slutningen. Deres specialiester arbejder stadig på nye og mere perfekte produkter der både er gode til dyrene og til folks penge punge. I dag har Vitapol omkring 250 ansatte og deres produkter sælges i over 60 forskellige lande.

Vitapol godbidder til kaniner & gnavere

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige lækre produkter til kaniner & gnavere, du finder blandt andet lækre godbidder til gnavere med blandt andet tørret æble eller grøntsagsmix, en lækker snack som er egnet til de fleste typer af gnavere som blandt andet kaniner og marsvin.

Vitapol spåner til kaniner &  gnavere

Du finder også gode billige spåner til både kaniner, marsvin, hamstere og andre typer af gnavere. Fælles for dem alle er den gode kvalitet, den høje sugeevne og lugtbindende egenskab. Du finder også en variant med citus duft.

Vitapol chinchilla sand

Det bløde, fine og behagelige chinchilla sand fra Vitapol er egnet til blandt andet chinchillaér og hamstere som dværghamstere og guldhamstere, sandet sikre de kan pleje deres kroppe og faktisk tage et bad i det. Et vigtigt produkt til deres bure.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?