Fuglegodbidder

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af forskellige lækre og velsmagende fuglegodbidder & snacks. De er alle perfekte som en ekstra forkælelse udover det daglige fuglefoder. Og kan samtidig hjælpe med at vedligeholde din fugls kløer og næb. Eller de kan bruges til aktivering eller belønning, vis din fugl gør noget rigtigt.

JR Farm Hamp Stænger - 20g
« 1

Lækre og gode fuglegodbidder og snacks

Du finder altid et godt solidt udvalg af forskellige typer af fuglegodbidder og snacks, hvad enten du er på udkig efter knassende fuglegodbidder, kalksten, skaller, hirsekolper eller krackere med forskellige lækre smage, så finder du altid et fornutigt udvalg hos os. Fra blandt andet Vitakraft.

 

Lækre fugle krackere

Vi har et større udvalg af fugle krackere, med forskellige lækre smage. Som din fugl helt sikkert ville elske. Der er smage som fx. grøntsager & bær, mandel & tropefrugt, honning & sesam, honning & eukalyptus, æg & græsfrø, abrikos & figen og nogle lækre sukkerfrie krackere. Samtidig er der krackere lavet til de forskellige arter af fugle som fx. papegøjer, undolater, kanariefugle, parakitter.

 

Kalksten til fugle

Kalksten er vigtige at have i fugleburet, da de sikre et naturligt lid på næb og kløber og samtidig sikre at din fugl modtager vigtige mineraler, sporstoffer og phosphorholdig calcium, som sikre din fugl stærke knogler og en smuk fjerdragt. Kalkstenen findes i forskellige størrelser og lavet efter de forskellige arters behov.

 

Derfor skal du givee hirse kolper til din fugl

Frøblandinger som fx. hirse sikre at fuglende år en afvekslende og afbalanceret ernæringstilskud til deres hovedfoder. Samtidig sikre de lidt tidsfordriv i at  fuglen skal pille frøerne ud af hirse kolperne.

 

Derfor skal du give skaller til din fugl

Skaller kan give fugle vigtige muligheder og kan være lavet på forskellige både, der findes blandt andet sepiaskaller og gritskaller. Sepiaskaller er hurtigt sagt blæksprutters skelet. Skallen er blød på den ene side og hård på den anden. De bruges især når du har fugleunger eller ynglende fugle, som har behov for ekstra kalk. Gritskallerne er muslingeskaller, som har den klare fordel at give din fugl, en bedre fordøjelse, da din fugl får muligheden for at male dens frøer, mod noget hårdt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?