Petdk

Mener du også, at dit kæledyr skal have det så godt som muligt, og vil du helst fodre dyret med helt naturlige produkter, så kan du give dem de 100% naturlige produkter fra Petdk, som er helt uden skadelige stoffer. Petdk laver mange forskellige former for produkter til kaniner, marsvin og andre gnavere. Som fx. hø, snacks og meget mere spændende.

Det gælder både de forskellige typer af bunddække, foder, kosttilskud og diverse udstyr til dyrene. Alle disse produkter kan du bruge til din gnaver med god samvittighed. Desuden vil dit dyr blive helt vilde med dem, for der er i høj grad kræset for kvaliteten.

Strøelse

Petdk producerer for eksempel nogle svenske træpiller af høj kvalitet. De er perfekte til at bruge som bundstrøelse, da de suger godt, og det er både meget hygiejnisk og meget komfortabelt for dyret at have i bunden af buret.

I sortimentet er der også noget 100 % naturligt hampstrøelse, som kan have forskellige naturlige dufte. Det er super godt til at absorbere væde og til at holde lugten af ammoniak tilbage. Det er også rigtig godt at bruge som bundstrøelse i buret.

Når den helt naturlige strøelse skal smides ud, så skader de på ingen måde naturen. Det gør produkterne til nogle helt igennem miljøvenlige og bæredygtige produkter.

Foder

Der er et større udvalg af foder til forskellige gnavere i Petdk’s sortiment. Det er naturligvis alt sammen 100 % naturligt. Det findes i forskellige varianter og til forskellige gnavere.

Der er også mange forskellige former for urtehø og andre former for hø, græs og blandinger, som er fyldt med gode naturlige vitaminer og mineraler. Høet findes i et væld af varianter, hvor der er tilsat diverse græstyper og velsmagende frugt, grønt eller blomster. Alle varianter er af en utrolig høj kvalitet. Det er en af Petdk’s mest populære produkter, og dyrene er helt vilde med dem.

Deres forskellige hasselstænger er også meget populære. De fås med forskellige naturlige smage, som er sat på ægte hasselgrene, som også er dejlige at gnave i for dit dyr. Det er også gavnligt for dyret tandsundhed at gnave i en hasselgren.

Brug hasselstængerne som en lækker snack, som du kan give din gnaver ind imellem. Så får den guffet noget lækkert og plejet sine tænder på en gang.

Kosttilskud

Du kan også finde forskellige former for vitaminer og andre former for kosttilskud til din gnaver her. Alle sammen selvfølgelig helt naturlige. De kan være beregnet til en bestemt slags gnaver, eller de kan være et allround produkt, som alle gnavere kan bruge.

Det kan for eksempel være sådan noget som marietidselfrø, som er et naturprodukt, der både kan beskytte dyret imod urenheder og stimulere leverens evne til at regenerere. Desuden beskytter frøene nyrerne imod at tage skade, og de sænker kolesteroltallet hos gnaveren. Det er i det hele taget et helt naturligt kosttilskud, der kan forebygge alvorlige skader på de indre organer. Der ud over så smager de så lækkert, at dyret hellere end gerne spiser dem.

Du kan også få noget kosttilskud, der giver gnaveren en sundere og smukkere pels. Det er sammensat af diverse naturprodukter, som tilsammen er til stor gavn for dit kæledyr.

Der findes også kosttilskud-blandinger, der kan bruges til gnavere i en særlig situation. Det kan for eksempel være til en rekonvalens, der har brug for lidt ekstra at styrke sig på. det er fyldt med alle mulige gode naturprodukter, som kan give dyret fornyet styrke til at komme til kræfter igen.

Er den helt gal med dyret fordøjelse, så kan du give den et præparat, som kan hjælpe det af med sin forstoppelse. Det er en naturlig måde at genskabe balancen i dyrets tarmflora.

På samme måde kan du finde præparater, der kan afhjælpe urinvejsproblemer, hjælpe en beskeden appetit på vej, berolige dyret og afhjælpe flere andre former for ubalance. Alle præparater er lige som de øvrige lavet af 100 % naturlige ingredienser.

Øvrige produkter til gnavere

Der kommer også en lang række øvrige produkter fra Petdk. Der er for eksempel drikkedunke og foderskåle i forskellige udformninger og størrelser. Find den skål og den dunk, der passer til dit dyr og til det bur, som dyret har.

Desuden har de en super lækker og effektiv bodystocking, som er super god at give kaninen på efter en operation, ved inkontinens eller i forbindelse med løbetid. Også efter en neutralisering er dragten god til at forhindre, at dyret slikker eller gnaver i såret. Og så er den meget komfortabel for kaninen at have på.

Der er også en lækker varmepude, nogle forskellige børster og doseringssprøjte i det store udvalg. I det hele taget er det muligt at finde nogle virkelig lækre produkter, som din gnaver har brug for - både til hverdag og i perioder, hvor den har brug for lidt ekstra.

Gå på opdagelse i det store sortiment, og pluk det ud, som netop dit dyr har brug for.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?