Paikka

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor kvalitets hundeudstyr fra Finske Paikka. Du finder forskellige hundejakker i forskellige flotte praktiske design og farver i tøj kvalitet.

Paikka´s ideologi

Paikka mener, at ethvert produkt designet til din hund skal være designet lige så godt og dybt som produkter til mennesker.

PAIKKA genopfinder vigtige daglige øjeblikke i hundes liv gennem opfindsomme bæredygtige livsstilsprodukter, som er sikre at bruge og udstyret med kompromisløse ergonomiske og funktionelle funktioner.

Paikka leverer enestående hjemme- og udendørsprodukter til alle årstider og forskellige livsstadier for hunde. De tilbyder ekspertløsninger på 60 almindelige problemer for hunde og deres forældre.

Paikka er den finske natur er vores hjem

PAIKKA blev født ud fra behovet for store kæledyr, der er designet ud fra hundens perspektiv og er langtidsholdbare selv under de hårde sæsonbestemte forhold i den finske natur.

Derfor er det altafgørende for PAIKKA at respektere vores fælles miljø.

Hvert PAIKKA design er skabt med de bedste og mest holdbare materialer sammen med respekterede partnere, der er berømt for udendørsbeklædning, mode og prisbelønnede designs til mennesker.

De er forpligtet til at blive ved med at forbedre vores processer og genbruge vores tekstilrester. De vælger altid de mest miljøvenlige materialer, når det er muligt uden at gå på kompromis med produktets sikkerhed og nødvendige egenskaber.

De er dedikerede til at skabe det bedste for din hund og gøre godt for vores planet.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?