Kattesenge & Huler

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige kattesenge, kattehuler, kattepuder, kattemadrasser samt kattetunneler i god kvalitet. Du kan nemt finde lige præcis den katteseng der passer til din kat og din hjem.

Rabat 70%
Nobby Leo Hyggehule - 38x38x35cm
Rabat 70%
Beeztees Tipi Telt - 55x55x85cm
« 1

Kattesenge din kat ville elske

Her hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af kattesenge i mange forskellige former, størrelser og designs. En katteseng er med til at give din kat et behageligt og roligt sted at sove, hvile eller hygge sig. Din kat eller killing har behov for nogle trygge gemmesteder og steder i din boig hvor den kan føle sig tryg og godt tilpas. De fleste katte ville nemlig foretrække et roligt og stille sted når de skal hvile sig eller sove. Mange katte bruger rigtig mange timer af døgnet på at sove eller slappe af, derfor er det en fordel vis den kan ligge godt nogle steder, som er dens hel egne. Det bedste sted du kan finde til din kats seng er hvor omgivelserne er for kattens bedste, der hvor den skal hvile eller sove anbefaler vi er et roligt, trygt, lunt sted hvor din kat kan være helt uforstyrret og ligge i fred. Derfor er det vigtigt den ikke bliver forstyrret lige på dette sted, det kan med fordel også være en ide at din kat har sine egne ting, som sit eget tæppe at ligge på, sin egen kattehule, hvor den kan gemme sig i bløde omgivelser. Dit kat fortjener vær fald at leve godt og behageligt for dens eget bedste. På samme tid sikre du dig selv en plads i din egen sofa, uden en aflang liggende kat fylder det hele konstant.

Forskellige måder din kat kan sove på

Lige som os mennesker er katte meget forskellige, også på hvordan katte sover på. Derfor finder du et bredt og godt udvalg af forskellige kattesenge, kattemadrasser, kattetæpper, kattepuder, katte radiatorkøjer, kattehuler og kattetunneler hos os. Dermed kan du skabe de bedste og mest trygge omgivelser for din kat eller killing. Du ønsker jo også selv at sove ordenligt og behageligt?.

Praktiske og bløde radiatorsenge til katte

Mange katte elsker at lægge sig til at sove på de steder, hvor der er dejlig varmt. Derfor kan du hos os købe de populære radiatorsenge også kaldet radiatorkøjer til katte. De er lige til at pakke ud og montere på din radiator. hvor efter katten kan lægge i det bløde stof dejlig lunt og trygt. På samme tid fylder de stort set intet i rummet, derfor egner de sig perfekt til mindre lejligheder eller steder med lidt plads. Du kan vælge i mellem vælge forskellige typer, lavet i forsekllige materialer som blødt uld lignende stof. Mange katte ville vær fald elske dig for dette her valg af en blød varm radiatorkøje. De er især gode i vinter perioderne hvor der er lidt køligt, de passer til både små og store katte.

Bløde lækre tæpper til katte

Et kattetæppe kan sikre et blød behageligt afslapnings eller sove sted for din kat, som kan lægge over alt i din bolig, da et tæppe fylder minemalt men samtidig er blødte og behagelige. Du kan også bruge et kattetæppe til at lægge på dine møbler, så de både blier beskyttet og sikre en god plads til din elskede kat. De fås også i forskellige størrelser, farver og designs, så der ville altid være et der passe hjem til dig.

Lækre bløde kvalitets kattepuder og kattemadrasser

Kattepuder og kattemadrasser er bløde, behagelige og hygggelige steder for din kat at lægge, det er vigtigt din kat kan lægge behageligt, trygt og sikkert et sted i din bolig, derfor kan en kattepude eller en kattemadras være en perfekt mulighed for dette, samtidig med de fylder minemalt af gulv plads hjemme hos dig. Vi anbefaler du finder et lunt sted til din kat, da mange katte elsker at lægge hvor der er lidt varmere end normalt. Udover det trygge hyggeligested, ville det være en god ide at give din kat en plads at slappe af i nærheden af dig og familien. Dermed kan i stadig socialiere med hindanden og udbyde det kærlige bånd imellem jer, selv om din kat slapper af. De flotte og bløde katte puder og katte madrasser fås i mange forskellige størrelser, designs og farver. Så der ville altid være en der passer hjem til jer. Vi har fra mange forskellige og populære mærker indenfor kattetilbehør som Nobby, Duvo+, Trixie, Party Pets og mange flere.

Lækre dejlig bløde kattehuler

Katte elsker at lægge behageligt og blødt og at lægge på steder hvor de ikke bliver forstyrret. De sover meget gerne i kattehuler hvor de kan føle en større tryghed, da de ofte kun er åbne i en side. Så for din kats bedste kan det anbefales at have en hyggehule til katten, da den skaber de trygge rammer den elsker. Hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af forskellige bløde kattehuler, kradsemiljøer med huler eller kradsetræer med huler som din kat eller katte kan lege, gemme sig eller sove i. Mange af dem er så flotte at de uden problemer kan stå pænt fremme i din dagligstue selv om du får gæster. Fælles for de flotte behagelige kattehuler, er at de alle er skabt med henblik på at skabe et trygt og behageligt katte miljø, for alle størrelser af katte.

Kattetunneler din kat ville elske

En kattetunnel er et perfekt gemme sted for din kat, de elsker fra naturens side at gemme sig på små steder, selv små killinger gør dette. I naturen gør de dette for at undgå at sove i store åbne områder hvor de ville blive spise af andre dyr, derfor gemmer katten sig ofte, når den er i sårbare positioner som når den skal sove. Derfor kan en kattetunnel både bruges som et trygt sove sted, en legeplads hvor de kat kan løbe igennem og hygge sig. De populære katte tunneler fås i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Mange af tunnelerne fås med knitre folie for at gøre dem mere interessante at bruge for katten og sikre dem en masse sjov. Især de lege syge katte ville elske at bruge en tunnel. På samme tid kan du give din killing en tunnel, så den har et lavt og trygt sted  at gemme sig for dig, til du har vundet dens tillad. Vi har mange populære tunneler til katte fra blandt andet Trixie.

Køb i den fyske butik eller online på www.DyreVerdenen.dk

Du kan købe dine kattesenge, kattetunneler eller hvad du ellers mangler til din kat direkte i vores fyske butik i Herfølge, eller direkte på vores webshop. Vi levere hurtigt til nærmerste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig. Ved at købe for minimum 500kr. Ville du få fri fragt på de fleste produkter. Vi tilbyder også 14 dages retur ret, fra du modtog varen.

Få hjælp til at vælge den rigtige katteseng

Skal du bruge hjælp til at vælge den rigtige katteseng? kattemadras eller noget helt andet?, måske du blot har et spørgsmål til et af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 52115040, på vores chat eller på webshop@dyreverdenen.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?