ACME Hundefløjter

Er du på udkig efter en kvalitets hundefløjte så er Acme det helt rigtige valg, de er det førende mærke på markedet indenfor hundefløjter og brugt verden rundt, produceret igennem over 150 år.

Acme hundefløjter i mange farver

Du finder et meget stort udvalg indenfor farverne på Acme fløjterne, du går derfor næppe galt i byen når du er på udkig efter en god fløjte i en bestemt farve, da Acme producere dem i alverdens forskellige farver.

Vælg den rigtige hundefløjte tone

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken tone du vælger til din hunds nye fløjte fra fx. Acme.

210 tonen

Dette er valget til dig, som ønsker den fine trille lyd, som larmer mere og giver en mere genkendelig lyd for din hund, som samtidig giver mulighed for at give forskellige kald til din hund, velegnet til tæt samarbejde med hunden.

210,5 tonen

Denne her tone er som et højt pift og derfor velegnet til lange distancer, med en entydig lyd, som din hund kan forbinde med det ønskede på rigtig lang afstand.

211,5 tonen

Denne her tone er som et "mellem" højt pift, til at give et lidt mere dybt kald, velegnet på lidt mindre afstand men alt i alt lige så god som de andre. d

Det er meget forskelligt hvad folk ønsker eller bliver anbefalet at bruge af tone til deres hund.

Det smarte ved en Acme fløjte

En af fordelene ud over de er utrolig solide og holdbare er, at hvis du mister din fløjte, kan du sagtens købe en ny med samme tone, da de er fremstillet med største omhu på en fabrik, der sikre du modtager lige præcis denne tone.

150 år med Acme fløjter

Altid original. Fra de første to produkter, begge verdensnyheder, der var så populære, at de blev det generiske navn for en hel genre, de affødte. Ingen købte en fløjte; de købte en Metropolitan og en Thunderer.

Disse var pionerer, der lancerede en virksomhed, der ville skabe en innovativ" første "i hver af sine 15 årtier. Fem generationer har været ved roret; ingen har ladet noget gå tabt. De sociale tråde i virksomheden, som er tydelige fra begyndelsen, at bygge en arbejdende herreklub, der støtter et børnehjem, er der stadig i arbejdet med fornyelse og med lokale skoler. Stedsansen, Hockley, Birmingham City of 1001 handler. Beslutsomheden til at spille en rolle i livet for dem, der arbejder her og de bredere mennesker.

Produkterne er centrum for det hele. En solid og stabil kerne, omkring hvilken bølger af innovation, opfindsomhed og forandring konstant flækkede af og omformede denne kerne for hver generation. En nytte, der så ACME Whistles på vagt i to verdenskrige, som aldrig holdt op med at slå stærke slag for lov og orden, som førte sporvogne, reddede liv og kaldte modvillige børn ind fra legepladsen.

En arv, noget der vil overleve ud over sig selv, fortsætter med at vokse.

En afgørende faktor, bastionen som alle står på, er viljen til at være ACME. Et gammelt ord med en tidløs betydning; at være den bedste og højest udviklede en ting kan være.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?