Chuckit

Chuck it hundelegetøj

Det populære og holdbare hundelegetøj fra Chuckit er et godt hit blandt de fleste hunde og deres ejere. Legetøjet strækker sig lige fra boldkastere, til vandapporterings legetøj til solide gummi bolde.

Holdbart hundelegetøj fra Chuckit

Det populære legetøj til hunde fra Chuckit er lavet af holdbare materialer, ofte af gummi. Dette skal sikre noget legetøj som også er egnet til hunde med stærke kæber. Husk dog alt legetøj kan gå i stykker.

Chuck it bolde

De utrolig populære og kendte bolde fra Chuck it, er solide og yderst egnet til apportering, eller som belønning efter en vellykket øvelse. Boldene er ofte også i farver, som er lette at spotte vis bolden er blevet væk. Chuckit har lavet flere forskellige tyer af gummi eller tennis stof. Tennis boldene fra Chuck it er uden tilsat glasfiber, de kan flyde og fås i flere størrelser. De holdbare gummi bolde fra Chuckit er med højt pivelyd, de kan flyde og fås i flere størrelser. Den elastiske bold fra Chuck it er fremstillet af TPR gummi og kan hoppe, samt flyde.

Chuck it boldkastere

Chuckit er mest kendte for deres innovative, utrolig gode og praktiske boldkastere. De har lavet boldkastere i forskellige størrelser. Boldkassterne er lavet i meget holdbart og fleksibelt materiale og sikre du kan kaste langt.

Vand apporterings legetøj fra Chuckit

Chuckit har lavet flere former for vand legetøj til hunde, blandt andet dummyer mm, som kan flyde og kastes med et reb. De har også end and som ligner den dykker, perfekt egnet til at sætte i boldkasteren og kaste langt ud i vandet, den er perfekt egnet til apportering eller jagt træning.

Billigt Chuckit legetøj til hunde

Vores legetø fra Chuckit er prisvenligt og lige til at betale, kvalitet koster lidt men er ofte sparet hjem igen.

Chuckit på tilbud

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på Facebook, ville du være den første til at få besked vis vores Chuckit hundelegetøj kommer på tilbud, dette sikre du altid ved når du skal slå til.

Køb Chuckit legetøj onlone

Du kan enten købe legetøjet direkte i vores fysiske butik, eller online på vores webshop her tilbyder vi levering med GLS, direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til nærmeste GLS pakkeshop. Vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?