Eukanuba

Eukanuba har beskæftiget sig med kæledyrspleje siden 1969, så de ved, hvad dit kæledyr behøver for at leve et langt og sundt liv ved din side. Så uanset om du ønsker din kat eller hund en god start på livet eller at skfite foder når den er oppe i årene, så er Eukanuba ofte det helt rigtige valg!.

Eukanuba er et premium hunde- & kattefoder, fremstillet af kvalitets råvarer og af animalsk protein. indeholder ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

« 1

EUKANUBAS SORTIMENT

Deres 10 år lange observationer har været uundværlige i forhold til at opbygge deres viden og har hjulpet Eukanuba med at udvikle deres nye foder opskrifter. Den har hjulpet dem med at belyse, hvordan de forskellige ernæringsmæssige komponenter i en opskrift kan tilføre sundhed og velbefindende, der opbygges i ét livsstadie og føres videre til det næste for øget livslang velbefindende.

Eukanubas lækre opskrifter indeholder alle de vitaminer og mineraler, som din hund eller kat behøver for at kunne tilgodese hvert eneste aspekt af dens fysiske velbefindende såsom stærke knogler og smidige led, en skinnende og strålende pels samt sunde tænder og et sundt tandkød.

Hvorfor EUKANUBA?

FÅ ET LANGT OG SUNDT LIV SAMMEN MED DIN HUND

Eukanuba har beskæftiget sig med kæledyrspleje siden 1969, så de ved, hvad dit kæledyr behøver for at leve et langt og sundt liv ved din side.

Eukanubas lækre opskrifter giver skræddersyet ernæring til din hund, så den kan bevare en optimal kropsbygning hele livet igennem.
 
Så uanset om du ønsker at give din nye hvalp en god start på livet eller passe rigtig godt på din hund, der er oppe i årene, giver EUKANUBA din bedste ven al den ernæring, den har brug for.
Eukanuba er et premium hunde- & kattefoder, som sikre noget af det bedste foder til dit kæledyr, til når det fortjener det bedste af det bedste.

Optimal kropsbygning - Hvad betyder det for din hund?

EUKANUBA brænder de for at holde din trofaste følgesvend i den bedst mulig form. Derfor er alle deres opskrifter skræddersyet til alle livsstadier og hundestørrelser, hvilket er med til at støtte din hund i at udnytte sit fulde potentiale.

Dit forhold til din hund er er en tovejsrelation – en tæt forbindelse. Og som i ethvert tæt forhold er det sådan, at jo mere du giver, desto mere får du igen. Derfor spiller du også en vigtig rolle.

At sørge for, at din hunds er i optimal kropsbygning, vil sige at passe på alt det, du kan se, såsom pels og rene tænder, men også det du ikke kan se, såsom din hunds immunforsvar og led.

En opskrift, der understøtter et langt, sundt liv.

EUKANUBA bruger kun animalsk protein af høj kvalitet, og vi bruger aldrig koncentrerede vegetabilske proteiningredienser i deres opskrifter. De bruger også fiberstoffer og en nøje sammensat blanding af vigtige vitaminer og mineraler, baseret på vores mange års erfaring.

De sorterer alle deres ingredienser nøje og udfører mere end 120 kvalitetskontroller, så du kan stole på, at du altid får det bedste. Deres foder er også miljøvenligt, hvor mindst 25 % af deres fabriks energi genereres af vores helt egen vindmølle.

Eukanuba´s unikke historie

EUKANUBA blev skabt af The IAMS Company i 1969. Grundlæggeren, Paul F. Iams, skabte EUKANUBA på den ernæringsmæssige filosofi, at hunde og katte nedstammer fra kødædere og bør fodres derefter.

Det er årsagen til, at de kun bruger animalsk protein af høj kvalitet (primært kylling eller lam) som primær proteinkilde i EUKANUBAs foder.

Navnet – EUKANUBA (”You-Kan-Noo-Bah”) – er et ord, der stammer fra 1940'ernes jazzkultur. Det blev reserveret til noget, der var ”i toppen” eller ”uforligneligt” – og det kunne være alt lige fra den seneste sang eller en hurtig bil.

I 1969 ledte stifteren af EUKANUBA efter et mindeværdigt navn til sin nye opskrift på hundefoder. Kvaliteten var uforlignelig, så det eneste, han manglede, var et navn, der var helt specielt.

I dag er EUKANUBA stadig et "Top-produkt”. Med ingredienser af høj kvalitet er foderet specielt udviklet til alle hundens ernæringsmæssige behov samt tilpasset dens størrelse og forskellige livsstadier.  Så når du vælger en pose EUKANUBA, sørger du for, at din hund får det bedste.

Eukanuba DailyCare

Eukanuba DailyCare sikre den daglige pleje af fx. hunde med forskellige specielle problemer, som hvis de skal på slankefoder, har ekstra sart mave, har brug for et allergivenligt alternativ til foderet kun med en protein kilde. Det kan også være til hunde med følsomme led, eller det kan være din hund har sart hud. Eller at din hund blot har brug for noget vægtstyringsfoder. alt i alt kan DailyCare fra Eukanuba ofte være det helt rigtige valg.

 

Eukanuba slankefoder

Eukanuba Daily Care Overweight Adult Dog er specielt udviklet til hunde, der er overvægtige eller i farezonen. Foderet indeholder 50% mindre fedt end. fx. det almindelige voksen foder fra Eukanuba.

Eukanuba hvalpefoder

Hos os finder du et bredt udvalg af Eukanuba hvalpefoder. Der er hvalpefoder til hunde i alle størrelser og racer, store som små og med smage som kyllinge, havfisk og lam.

Eukanuba hundefoder til voksne hunde

Hos os finder du et bredt udvalg af Eukanuba hundefoder til voksne hunde. Der er hundefoder til hunde i alle størrelser og racer, store som små og med smage som kyllinge, laks, havfisk & lam.

Eukanuba killingefoder

Killingefoderet fra Eukanuba er et fuldfoder med 100% afbalanceret ernæring som indeholder en masse gode nærringsstoffer til din killinge i vokse alderen, med hele 91% animalsk protein (ud af det samlede proteinniveau) hjælper med at opbygge og vedligeholde muskelmasse

Eukanuba kattefoder til voksne katte

Du finder kattefoder til voksne og ældre katte fra Eukanuba med smag af kylling til ældre katte, voksne katte, katte der har brug for hårbollekontrol, steriliserede katte eller katte der skal bruge vægtkontrol.

Eukanuba Racefoder

Et nøje produceret foder til specielle racer, til at sikre den bedste vækst & næringsstoffer præcis til din hunderace. Der er fx. Eukanuba racefoder til boxere, Cocker spaniels, gravhunde, schæferhunde, golden retrievere, jack russel terriere, labradore, rottweilere, yorkshire terriere & west highland whit terriers.

Kornfrit Eukanuba hundefoder

Eukanuba Grain Free* til voksne hunde af store racer er en lav-allergen opskrift, der er nøje udviklet for at undgå almindelige allergener. Den milde formel indeholder glutenfri* søde kartofler, der er en naturlig kilde til fiber, essentielle vitaminer og antioxidanter. Den kyllingefrie opskrift indeholder kun fisk som kilde til animalsk protein.

Eukanuba på tilbud

Du kan være heldig at finde Eukanuba på tilbud i vores fysiske butik eller på vores webshop, hold øje med siden, følg vores Facebook side og tilmeld dig nyhedsbrevet så du altid er klar til at modtage besked, hvis Eukanuba er på tilbud.

Billigt Eukanuba foder

Her hos Dyreverdenen, skal der være noget for enhver pengepung, derfor finder du Eukanuba til billige penge, så alle kan være med. Vi syntes selv vi har billigt Eukanuba foder med tanke på den høje kvalitet foderet indeholder.

Køb Eukanuba hundefoder online

Du kan nemt og enkelt købe dit Eukanuba hundefoder online på vores webshop og få det leveret til den nærmeste pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller hjem til din adresse, vi tilbyder faste lave fragtpriser på dit hundefoder.

Køb Eukanuba hundefoder i butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik, hvor vi gerne ville rådgive dig personligt omkring valget af fx. Eukanuba hundefoder og hvilken variant der er mest egnet til din hund.

Køb Eukanuba kattefoder online

Du kan nemt og enkelt købe dit Eukanuba kattefoder online på vores webshop og få det leveret til den nærmeste pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller hjem til din adresse, vi tilbyder faste lave fragtpriser på dit kattefoder.

Køb Eukanuba kattefoder i butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik, hvor vi gerne ville rådgive dig personligt omkring valget af fx. Eukanuba kattefoder og hvilken variant der er mest egnet til din kat.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?