Kaninhø & Halm

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt og stort udvalg af forskellige kaninhø & halm til overskuelige priser. 80% af en kanins daglige kost, skal bestå af frisk hø, det er derfor vigtigt at finde noget hø som din kanin ville spise. Du finder mange forskellige populære og lækre kaninhø hos os til gode priser.

Chipsi Sunshine Enghø 10kg
Duvo+ Halm - 5kg
Jowadel Belgisk Hø - 13kg
JR Farm Bjergenghø - 1,5kg
JR Farm Hø Pendel - 230g
JR Farm Urte Pendel - 130g
JR Farm Natur halm - 1kg
« 1

Det bedste kaninhø

Hos Dyreverdenen finder du altid det bedste af det bedste indenfor kaninhø, det meste af vores hø er i en utrolig høj kvalitet, som sikre at din kanin ville spise dens hø. Du finder nogle af markedets bedste hø i form af Hubertushø, PetDK hø, Vitakraft hø, to gode naboer hø, JR Farm hø, Beaphar timothy hø Vitapol hø, Brogaardens hø mm. Vores store udvalg gør samtidig at du altid burde kunne finde et kaninhø, som din kanin ville spise.

Hvor meget hø skal en kanin have?

Hø er størstedelen af en kanins daglige kost, faktisk skal kaniner spise mindst 80% hø i deres daglige kost. De bør altid have adgang til ubegrænsede mængder af hø. Du bør dog huske på at pillerne og andre snacks ofte er meget mere lækre en høet, det er en form for slik for kaninerner nærmest, derfor bør du skære ned på andre former for snacks eller foder, hvis din kanin ikke spiser høet. Du kan med fordel skifte mellem forskellige typer af hø, så din kanin smager lidt forskelligt, vi anbefaler dog ikke at give for meget alfalfahø (lucernehø), da det indeholder større mængder kalk og dermed kan give problemer med urinsten. Kaninens hø skal samtidig sikre en let slibning af kaninens tænder.

Hvordan vælger jeg det rigtige hø til min kanin?

Det kan være en længere tid forsøgs ordning at finde frem til din kanins ynglings hø, derfor anbefaler vi dig rent ud sagt at forsøge dig frem, nogle kaniner er nemlig kræsne hvad hø angår. Det er dog vigtigt at gå efter noget godt og frisk hø, da høet som sagt skal udgøre hele 80% af din kanins daglige kost. Du finder bedst det mest friske og gode hø, ved at dufte om det dufter godt, og om høet har en grøn farve, samt støver mindst muligt. Bemærk dog at årstiden mm. kan have en effekt på alt hø, det er naturligt og kan svinge i kvaliteten også efter hvad "slet" det er. Slet 1 er ofte det mest lækrere. (Slet 1 = første høst)

Hvad er forskellen på hø og halm?

Forskellen på hø og halm er enkelt, hø er et foder og halm er isolering til især om vinteren, så udendørs kaniner ikke fryser. Høet gives som en erstatning til det naturlige friske græs de spiser i naturen, og har ofte en lækker smag. Nogle hø er bjerghø, andre markhø osv. Halmen bruger nogle også som en form for bundlag eller lign.

Det bedste hø til kaniner

Du finder hos os altid et stort ud bredt udvalg indenfor mange forskellige lækre hø, faktisk ville vi påstå at have et af de bedste udvalg indenfor kvalitets hø til kaniner, i vores udvalg indgår nogle af de lækreste mærker som Hubertushø, PetDK hø, Vitakraft hø, to gode naboer hø, JR Farm hø, Beaphar timothy hø Vitapol hø, Brogaardens hø mm. Derfor sikre vi du kan få det bedste hø til lige præcis din kanin og samtidig til gode priser, hvor alle kan være med.

Min kanin ville ikke spise hø, hvad gør jeg?

Nogle kaniner er meget kræsne af natur og ville derfor ikke spise hø. Her bør du starte med at prøve forskellige mærker og hvis din kanin stadig ikke ville spise noget hø, er det meget vigtigt at finde hurtigt ud af hvorfor den ikke ville spise høet. Det lægger nemlig til fra naturens side at spise græs eller hø for kaninen. Du kan starte ud med at undersøge om du giver den rette mængde af foder piller eller for mange snacks, evt. kan du lade være med at give din kanin andet en kaninhø en dag, så din kanin ikke kan spise sit mædt i andet end hø. Vurder samtidig om høet er godt nok, har høet en kedelig gul farve i stedet for den lækre velduftende grønne hø?, lugter høet eller det det meget støvet?, hvis du kan genkende dette, så prøv at find et mere lækkert hø.

Sidst men ikke mindst, hvis din kanin fortsat ikke ville spise, kan problemet være mere skidt, og en dyrlæge på kontaktes til at undersøge din kanins tænder. Hvis din kanins tænder ikke er i orden, ville den ofte vælge det bløde mad, det er utrolig vigtigt i dette punkt at kontakte din dyrlæge, da en syg kanin med tand problemer er utrolig skidt.

Kvalitets Hubertus luksus hø til kaniner

Et af de bedste og mest lækre kaninhø på markedet er uden tvivl Hubertus høet også kaldet PetDK Alpine hø. Dette hø er et bjergenghø af den højeste kvalitet, lavet helt efter hvad vores elskede kaniner ønsker og hvad der er bedst for dem, hele smagen, fugten og farven sidder ofte lige i skabet. Du finder Hubertus høet hos os i 4kg poser hø, eller med forskellige lækre smage som æble og gulerod eller kamillie og morgenfrue i 500g poser.

PetDK hø

PetDK høet er lækkert og lavet efter hvad din kanin har behov for. Du finder forskellige slags hø fra PetDK hos os. I Form af Alpine høet, RabbitDK urtehø, PetDK fiberhø, PetDK høbidder mm. Alt sammen for at sikre din kanin et godt og nærende udvalg af kvalitets kanin hø i den bedste kvalitet. Urterne er ekstra rige på essentielle vitaminer, mineraler og kostfiber, som sikre at din kanin eller gnaver for en god fordøjelse.

To gode naboer hø

To gode naboer er et Norsk kvalitets urtehø i den højeste kvalitet som er rig på vitaminer og mineraler, lavet på en rig blanding af mange forskellige urter og græs. Et velduftende og frisk hø, som de fleste kaniner ville elske. Urter er samtidig kendte for at have positive egenskaber med hensyn til at forebygge sygdomme. To hofr naboer er kvalitets hø til kaniner og fåes i forskellige typer af  hø, som urtehø, timothy hø mm.

Hvem står bag mærket To Gode Naboer?

Even Enger og Øyvind Strønes er personerne bag de Norske kvalitets mærke. En virksomhed som blev startet i 2001, de startede i det små, men er i dag et stort mærke i Norge. De har brugt mange år på at lave det perfekte hø til kaniner og gnavere. Høet pakkes og dyrkes i Trøgstad i Østfold på deres frodige enge, grunden den lokale produktion sikres det også at den høje kvalitet altid er i orden. Tørringsprocessen  er derfor også skræddersyet til klimaet lige der i Norge.

JR farm hø

Je Farm høet er det lækeste og kaninhø som er dejlig smagsfuldt og velduftende hø lavet i Tyskland og som er fyldt med en masse lækre smage som fx. urter, gulerødder, mælkebøtter, æble eller andet. Det lækre hø fås i flere forskellige størreler i form af 500g og 1,5kg.

Vitakraft hø

Vitakraft høen er lige som JR farm høen, lavet med en masse lækre smage og er fra Tyskland, kvaliteten er skam også god og du finder forskellige smage og størrelser poser fra 500g, 1,5kg og 5kg.

Brogården urtegræshø

Brogårdens urtegræshø som er dyrket i Danmark, som lige efter høsten er blevet varmluft tørret for at bevare græssets naturlige indhold af vitaminer og mineraler og samtidig holde det frisk og sikre en god duft. Et lækkert velsmagende hø de fleste kaniner ville elske.

Beaphar timothy hø

Det smagsfulde og lækre hø fra Beaphar, er lavet med det lækreste timothy hø, som er et kvalitets hø som smager utrolig godt for de fleste kaniner. Høet er lavet i Holland og har en høj kvalitet.

ReadiGrass

ReadiGrass består af 100% tørret græs, med massere af fibre som sikre at du for en sund kanin. Den er perfekt egnet til kræsne kaniner. ReadiGrass er lavet med en speciel tørreproces der kun fjerner vandet og dermed bibeholder græsset den lækre smag, flotte farve og duft og den høje næringsværdi af frisk græs.  Du kan med fordel bruge Frindly ReadyGrass til at stimulere appetitten hos de fleste kaniner. Og det er fyldt med alle de vigtige næringsstoffer.

Agbrobs hø

Agbrobs er enghø med urter som indeholder lækre soltørrede og lufttørrede græsser og urter, som er dyrket bæredygtigt i Tyskland i bjergende i det øvre Bayern. Agrobs er dyrket af lækre urter og planter i stort set uspoleret natur på mineralrig jord med gode vitaminer, vitalestoffer og sporstoffer, som tilsættes det lækre enghø. Agrobs hø til kaniner er lavet lækkert og med korte strå. Hø til kanin skal være lækkert, velsmagende og velduftende.

Kaninhø på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde kaninhø på tilbud, hodl nøje øje med denne side, vores tilbudside, vores facebook side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og du ville være en af de første der høre omkring tilbud på kanin hø. Du finder ofte hø til kaniner på tilbud hos os.

Det bedste halm til kaniner

Hos os finder du ligeledes det bedste halm til kaniner, halmen skal sikre din kanin kan blive bedre isoleret mod især kulde, dette er mest praktisk til om vinteren hvor du har en udendørs kanin, som skal holde varmen om vinteren, nogle bruger dog halmen hele året hos deres kanin.

Billigt halm til kaniner

Hos os finder du vores eget billige halm til en fast lav pris, den sikre du får en god potion halm til din kanin til en fast billig pris, nemmere bliver det ikke at handle alt det du mangler til din kanin.

Billigt hø til kaniner

Hos os finder du gode billige priser på kaninhø, dette sikre alle kan få lækkert hø til deres små eller store kaniner og samtidig købe alt andet de skulle mangle til deres kanin, et enkelt sted.

Køb kaninhø eller halm i vores fysiske butik

Du kan med fordel også vælge at købe alt vores lækre kaninhø eller halm til kaniner direkte i vores fysiske butik, du kan også med fordel forudbestille det til afhentning direkte her på vores webshop. De mange muligheder sikre dig, en løsning der passer lige præcis dine ønsker.

Køb kaninhø & halm online

Ved at købe dit kaninhø eller halm online hos DyreVerdenen kan du vælge at afhente det i vores fysiske butik, hente det i en GLS pakkeshop, få det leveret til din arbejdsplads eller få det leveret direkte til din hovede dør. Vores fragt priser er fair og vi tilbyder fri fragt ved køb for over 499kr. Meget nemmere og mere overskueligt bliver det næppe.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?