Hurtta

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af Hurtta produkter som hundefrakker, hundejakker, regnjakker til hunde, hundeliner, hundehalsbånd, hundeseler mm. Udviklet specielt til det Nordiske klima. Hurtta er kendte for deres høje kvalitet.

Hurttas historie

Hurttas historie begyndte med deres eget behov for at beskytte deres hunde i de holde og vekslende vejrforhold i Finland. De er tøj specialister, der besluttede sig for at fremstille noget funktionelt og ordenligt udstyr til deres egne hunde. Dette endte med at være en så stor succes at virksomheden i dag sælger til det meste af verdenen. Det hele startede med selskabet Puijon Nahkatuote Ay som blev grundlagt i Kuoupio i 1973, i starten var sortimentet læderudstyr til jagthunde. Hurtta har for deres holdbare, bæredygtige og ikke midst robuste produkter til hundei høj kvalitet, vundet den Finske design pris. Hurtta ved nemlig hvad hunden har behov for, og udvikler innovative produkter ud fra den viden.

Hurtta kvalitets produkter til hunde

Hurtta produkterne er udviklet til det Nordiske vejr, og derfor er udstyret også perfekt i Danmark, de sikre din hund kan nyde udendørslivet, de er nemlig udviklet med fokus på funktionalitet, kvaitet og et godt design. Alle Hurttas produkter er lavet med nøje udvalgte materialer, som sikre hunden føler det er behageligt at have på.

Et bredt udvalg af Hurtta produkter

Hos os finder du altid et bredt udvalg af produkter fra Hurtta, dette gælder om du mangler en nye kvalitets hundesele, en hundeline, et hundehalsbånd, en taske eller et mavebælte til hundegodbidderne. Hurtta har også udviklet det patenterede Houndtex materiale, som sikre deres hundejakker mm. virkelig holder til det svingende vejr.

Billige Hurtta produkter

Vores priser på Hurtta produkter er helt fair, kvalitet koster nemlig en smule mere, tilgengæld holder udstyret også mange år fremad.

Hurtta på tilbud

Følg vores nyhedsbrev eller Facebook side og vær den første til at finde ud af når vores Hurtta udstyr er på tilbud.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?