Iams

Iams tilbyder den perfekte balance af foder udviklet af eksperter og nydelse, der understøtter en sund vitalitet. 70 års erfaring, der understøtter en sund vitalitet, som du kan se din hund eller kat og nyde hver dag. Kvalitets katte- & hundefoder fra Iams.

Om Iams

Iams kan forbedre dit kæledyrs liv. Iams mener, at den eneste måde, hvorpå vi kan tilbyde det bedst mulige foder og de bedste produkter til kæledyrspleje, er ved at kende mere til hunde og katte end nogen andre. Vi tror på, at vi via innovativ forskning og gennembrud og ved at følge vores unikke ernæringsfilosofi kan øge millioner af kæledyrs liv globalt set.

Iams histrorie

Fra Iams start tilbage i 1946 ledte Paul F. IAMS efter nye måder at skabe førsteklassesdyrefoder på, som kunne hjælpe hunde og katte med at leve et godt, sundt og langt liv.

Han tilbragte tid sammen med opdrættere og ernæringseksperter, hvor han lærte vigtigheden ved proteiner, og hvilken rolle fedt spiller i hundes og kattes kost. Han var den første, der anså hunde og katte for at være kødædere, en opfattelse, der revolutionerede hele kæledyrsfoderbranchen. Paul IAMS’ tro på, at avanceret ernæring kunne være med til at gøre en kæmpe forskel i forhold til vores kæledyrs sundhed, og det danner nu grundlaget for den ene innovation efter den anden.

1950’erne

I 1950'erne blev IAMS 999, som var det første IAMS-produkt, lanceret. Det er det første dyrefoder, hvor der er anvendt animalsk baserede proteiner som primær proteinkilde i dyrefoder.

1960’erne

Paul Iams fortsatte mod sit mål om at producere det bedste foder med lanceringen af IAMS Plus i 1961. Denne opskrift, som har et højt proteinindhold, vakte hundeejeres opmærksomhed.

1970’erne

I 1970’erne introducerede IAMS et nyt produkt, IAMS Chunks for Dogs, og introducerede tillige det ikoniske varemærke med poten.

1980’erne

I 1980’erne ændrede IAMS udseendet, idet han introducerede dyrefoder, der var sammensat på baggrund af livsstadier ved at lancere en særlig sammensætning til hvalpe. IAMS lancerer også emballagedesignet ”en regnbue af farver” i IAMS-kattefoder og IAMS-hundekiks.

1990’erne

90'erne er et årti med innovation for IAMS, da det introducerer en linje kaldet IAMS Naturals. Virksomheden udgiver også forskning, der viser, at omega 6 og omega 3 kan bidrage til en sund hud og pels.

2008

Innovationen fortsætter for IAMS gennem 2000'erne. I 2008 relancerer brandet sit kernetilbud og bliver til IAMS Proactive Health, samtidig med at det introducerer et hårboldkontrolprodukt til katte med en balance mellem roemasse og cellulose for at reducere ubehag i hårbolde.

2015 - 2016

I 2015 opkøbes IAMS-mærket af Spectrum Brands Inc. For at forblive tro mod mærkets arv af kontinuerlig innovation lancerer det IAMS Naturally, hvor alle ingredienser kan spores tilbage til kilden, og IAMS glæder sig - en vådfoder skabt med en række forskellige smagsvarianter og teksturer.

2018

I 2018 blev IAMS omformuleret, genopfrisket og revitaliseret med lanceringen af IAMS for Vitality. Ved at kombinere ernæring udviklet af eksperter med glæde, er dette tørfoder udarbejdet med henblik på at understøtte de 7 tegn på sund vitalitet for alle katte og hunde i en række lækre smagsvarianter, som de vil elske.

Ernæringsmæssig filosofi

En anderledes indfaldsvinkel til dyrefoder

Hos IAMS ønsker de, at dit kæledyr er sundt og glad. Det er derfor, vi har brugt år på at udføre forskning inden for kæledyrs sundhed og ernæring.   

Siden 1946 har IAMS ernæringsfilosofi været at udvikle dyrefoder med et indhold af animalske proteiner af førsteklasseskvalitet, der er essentielle for dit kæledyrs trivsel.   

Den rette mængde foder kan gøre underværker for dit kæledyr. Lige fra at understøtte dets immunforsvar til at hjælpe med at forbrænde fedt, opretholde muskelmasse og fremme en sund fordøjelse. Det rette foder kan endog hjælpe med at pleje dit kæledyrs tænder, og det hele i én og samme lækker opskrift, som dit kæledyr vil nyde at spise hver dag.

Iams mener, at kæledyrsfoder bør være:

  • Baseret på animalsk protein for at opfylde en kat eller hunds næringsmæssige behov

  • Skræddersyet til hvert livsstadie. Vores hvalpefoder hjælper rent faktisk hvalpene til at blive kvikkere og nemmere at træne

  • Gavner både kæledyr og deres ejere såsom kattefoder til husholdninger med flere katte eller forebyggelse af hårbolledannelse

Det er denne måde at tænke på, som har gjort Iams til førende inden for kæledyrsfoder,

Iams forskning, og de fremskridt vi har gjort inden for de seneste 70 år, har gjort dyrefoder bedre for alle.  

De har indtil flere patenter og har udført forskning, der har ført til anerkendelse af deres sundhedsmæssige fremskridt i hele branchen. 

Iams er stolte over disse bidrag, som har hjulpet med at forbedre kæledyrs sundhed verden over.

Eksperternæring og nydelse. Ingen kompromiser.

Kvalitet danner grundlaget for alt, hvad vi fortager os. Vi anvender vi kun førsteklassesingredienser i vores opskrifter, og dit kæledyr vil elske det. 

Vi har ekstremt høje standarder for at sikre, at vores ingredienser er af god kvalitet og sikre at anvende. Derved sikrer vi også, at vores næringsrige formularer er sunde og sikre for kæledyrene.

Iams forpligtelse over for Innovation og kvalitet

Hos IAMS er de aldrig tilfredse. De insisterer på at udføre grundige inspektioner af deres ingredienser, når de fremstiller deres foder fra indledningsvise stikprøver til det øjeblik, deres poser med dyrefoder forlader deres fabrik på vej til dit kæledyr. 
 
De udfører mere end 120 kvalitetssikringstest på deres  IAMS-foder. De tager også prøver af hvert parti foder til grundig testning for at sikre, at det giver dit kæledyr al den næring, det har brug for. Alle deres ingredienser evalueres på baggrund af skrappe næringsmæssige kvalitets- og sikkerhedsspecifikationer.
 
Gennem innovativ forskning, gennembrud og ved at følge vores unikke ernæringsfilosofi forpligter de sig til at give katte og hunde præcis det, Paul Iams ønskede – glade, aktive liv fuld af sund vitalitet. 

Iams kattefoder

Iams mener, at den rette kost kan gøre enestående ting for en kat

Deres udvalg af lækre opskrifter kan hjælpe med at understøtte din kats immunforsvar, hjælpe med at forbrænde fedt, opretholde muskelmasse og fremme en sund fordøjelse. De har også designet særlige sammensætninger, der hjælper med alt lige fra vægttab til at reducere dannelsen af tandsten.

De er stolte over at kunne forsyne dit kæledyr med lækker foder, som den elsker, og alle de næringsstoffer, den har brug for fra et pålideligt varemærke med 70 års erfaring.

Iams hundefoder

Iams mener, at den rette kost kan gøre enestående ting for en hund

Deres udvalg af lækre opskrifter kan hjælpe med at understøtte din hunds immunforsvar, hjælpe med at forbrænde fedt, opretholde muskelmasse og fremme en sund fordøjelse. De har også designet særlige sammensætninger, der hjælper med alt lige fra vægttab til at reducere dannelsen af tandsten.

De er stolte over at kunne forsyne dit kæledyr med lækker foder, som den elsker, og alle de næringsstoffer, den har brug for fra et pålideligt varemærke med 70 års erfaring.

Køb Iams hundefoder online

Køb dit Iams hundefoder online eller besøg vores fysiske butik i Herfølge, vi er begge steder klar til at rådgive dig til det bedste valg indenfor hundefoder fra fx. Iams.

Køb Iams kattefoder online

Køb dit Iams kattefoder online eller besøg vores fysiske butik i Herfølge, vi er begge steder klar til at rådgive dig til det bedste valg indenfor kattefoder fra fx. Iams.

Køb Iams foder på tilbud

Du kan være heldig vores Iams hunde- eller kattefoder er på tilbud ellers holde øje med vores webshop, vores nyhedsbrev eller vores Facebook side for de nyeste tilbud indenfor fx. Iams foder.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?