Kanin Toiletter

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige kanin toiletter, med et kanin toilet, kan du gøre din kanin renlig og sikre den så vidt muligt kun besørger i dens toilet

Kvalitets Træpiller - 15kg
« 1

Stort udvalg af kanin toiletter

Hos os finder du et stort udvalg indenfor toiletter til kaniner, dette skal sikre du kan finde den løsning som der passer bedst til din kanin og dens omgivelser, dette kan være en bestemt farve, en bestemt størrelse som passer til din kanins størrelse eller noget helt andet.

Kanintoilet i plastik

Et plastik kanintoilet er faktisk genialt, du kan nemt rengøre plastik og så er det holdbart, mange af vores kanintoiletter i plastik, er faktisk produceret som kattetoiletter, dette gør dem dog mindst lige så gode til kaniner. Du finder dem både med og uden låg.

Hvor stort skal et kanin toilet være?

Det vigtiste er at din kanin har plads til er besørge og føler sig tilpads er din kanin ikke tilpads, har du svært ved at gøre din renlig, derfor bør du nøje overveje hvor stort et toilet, lige præcis din kanin kan have behov for. Nu større kanin, nu større toilet.

Hvilket toilet skal min kanin have?

Samme svar som ovenover: Det vigtiste er at din kanin har plads til er besørge og føler sig tilpads er din kanin ikke tilpads, har du svært ved at gøre din renlig, derfor bør du nøje overveje hvor stort et toilet, lige præcis din kanin kan have behov for. Nu større kanin, nu større toilet.

Hvad skal der i kanin toilettet?

Strøelsen i din kanins toilebakke kan være meget forskellige, du kan bruge alt fra træpiller, presset papir, spåner, naturstrøelse mm. Vi kan især anbefale træpiller og hamp, da de holder godt på luften og er utrolig godt absorberende. Husk at brug et så støvfrit produkt som muligt, da kaniner ikke særlig godt tåler støv. Vi anbefaler IKKE kattegrus som strøelse, da dette kan være giftigt for din kanin.

Vælger du at bruge træpiller, kan vi anbefale at lægge dem i bunden af bakken som det sugende lag til tissen, efterfølgende lægger du et lag hø ovenpå dem. Hø laget sikre at din kanin kan sidde mere blødt og behageligt og så skåner det deres fødder.

Hvordan gør man en kanin renlig?

Start ud med at købe et toilet som er stort nok til din kanin, gerne en kattebakke / katte toilet, fyld det herefter med noget strøelse eller lign. så din kanin kan sidde behageligt og samtidig så det kan tage lugten. Husk at indvid toilettet, hvis din kanin ikke bruger det af sig selv fra starten, læs hvordan lige nedeunder.

Hjælp min kanin tisser udover dens toilet

Dette kan der være flere grunde til, en af de største grunde kan være din kanin ikke føler sig tilpads på toilettet, her kan du med fordel prøve et større toilet, hvor din kanin har mere plads og har mulighed for at sidde mere behageligt. En anden grunde kan være at i har rengjort toilettet alt for godt, eller ikke har "indviet" toilettet, så din kanin ved hvor det er. Dette gør du enkelt ved at hvis din kanin har tisset et andet sted, så dup det med fx. køkkenrulle og put tissen i toilettet, så den dufter af toilet, du kan også skovle lidt af afføringen over i toilettet. Sidst men ikke mindst, er uheldet ude et sted i huset, rengør meget grundigt området, dette skal sikre at der ikke lugter af fx. urin rester, så din kanin tror at det faktisk var toilettet til næste gang.

Hvor skal et kanin toilet placeres?

Dette kan du kun gætte dig til, prøv at placer det ved siden af din kanins høhæk, så den kan nå høen fra toilettet, kaniner ville nemlig ofte pølle mens de spiser hø, hvis din kanin tisser eller pøller et andet sted en der efterfølgende, så prøv at flyt toilettet derhen og se om det hjælper. Husk at have et toilet i hver rum din kanin kan opholde sig i, og er rummet stort så overvej 2, kaniner er nemlig ikke gode til at holde sig. Alt i alt bør du huske på, det er faktisk din kanin som bestemmer, hvor toiletbakken skal placeres, og dette kan skifte sig løbende.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?