Kattetransportere

Du finder hos DyreVerdenen et stort og godt udvalg af forskellige kvalitets katte transportere i forskellige størrelser, farver og materialer. Fælles for dem alle er de kan sikre en tryg og sikker rejse med din kat eller killing. De kan samtidig sikre at i nemt og enkelt kommer fra A til B helt uden stress hos katten. Du kan med fordel vende din kat eller killing til at gå ind i transporteren uden problemer og lave den til et sikkert og trygt sted at opholde sig i. Du må aldrig gøre det til en straf for katten at komme ind i den, da du der med altid ville have problemer med at få katten ind i den.

Sikker kattetransport er vigtig

Du bør altid transportere din killng eller kat i en egnet katte venlig transportboks eller transporttaske. Der ville katten altid være tryg og sikker under rejsen, hvad enten i skal afsted på gå ben, på cykel, i bil eller rejse med fly. Transportkassen sikre at din kat undgår at komme til skade eller løbe væk under turen. Den skal på samme tid være forsynet med rigeigt med lufthuller, så din kat altid kan komme af med dens overskudsvarme og altid få nok frisk luft. Fx. er helt almendelige tasker, papkasser osv. ikke egnet til at transportere en kat, da de ikke har nok luft cirkulation til at katten kan opholde sig sundt og trygt inden i den. Vi ville derfor altid anbefale at du benytter en egnet transporttaske eller transportboks til at transportere din kat. Du kan altid finde en passende farve eller størrelse til dig og din kats behov.

Et stort udvalg af katte transportbure

Du finder altid hos os, et stort og bredt udvalg af forskellige transportbure til at få din kat fra A til B, de er alle holdebare, robuste og sikre at anvende til at transportere din kat rundt. Hvad enten i skal flytte, på ferie, til dyrlægen eller hvor i ellers skal hen.

En transporttaske i nylon

En transporttaske i slidstærk nylon er perfekt egnet til at transportere din kat rundt, hvad enten i skal til dyrlægen på tur i bilen, med det offentlige eller på en lille gå tur. Du finder vær fald altid et bredt udvalg af forskellige praktiske og solide transportasker i nylon i god kvalitet fra populære producenter som Trixie osv. Mange af dem er lavet i vandafvisende nylon og de fås i mange forskellige farver, størrelser og måder de kan åbnes på. Du skal derfor finde den måde der bedst passer til din kat eller killing.

Katte transportkasser

Du finder altid et stort og bredt udvalg af forskellige transportkasser til katt ei høj kvalitet, som er lavet i forskellige materialer som plast, stål eller lign. De fås også i mange forskellige farver og størrelser, så der ville altid være en der passer til dig og din kat. Vis du vælger en transportkasse der ska bruges i bilen, kan det være en god ide at fastspænde kassen for at sikre den ikke flyver frem af vis i laver en nød opbremsning eller lign. På den måde sikre du alle i bilen mennesker som katte. Du kan også nemt tage transportkassen i hånden eller med dig bag på cyklen.

Bedste måde at transportere en kat i bil

Når du skal transportere din kat eller killing i bilen, kan det være en god ide at finde den mest sikre måde. Du finder nemlig mange forskellige typer og slags indenfor transport af katte, i mange forskellige materialer osv. Derfor skal du tænke dig godt om hvordan du evt. kan fastspænde transportburet, transportrasken eller transportkassen forsvarligt og sikkert i bilen, det er utrolig vigtigt at sikre din kat ordenligt. Det kan nemlig både have fatale konsekvenser for dig, andre i bilen og katte hvis i laver en katastofe opbremsning op vejen. Det kan også være en god ide at tilvende til kat, fra den er helt lille af til at køre i bil, dermed undgår du en nervøs eller stressende kat, der kaster op, tisser, er nervøs eller stresser. Du kan også benytte noget beroligende til at hjælpe på problemet som fx. Beroligende kattegodbidder, beroligende kattepsray, katteurt eller noget helt andet. Husk altid at fastspænde buret. Gerne med en af dine egne sikkerhedsseler eller lign. Buret skal på samme tid være stort nok til katten kan, stå, lægge fuldt ned og vende sig i buret. Nogle katte ønsker på turen at kunne se ud på hvad der foregår hvor andre hellere ønsker at være i mørke uden at se noget.

Kattetransport på cykel

Når du skal transportere din kat på cykel, skal du muligvis bruge en anden form for transportkasse, så i rigtigt kan nyde turen afsted over landevejen. De mest populære cykelkurve til katte er lavet i pileflet, de er nemme at montere og afmontere på cyklen og sikre at din kat sidder forsvarligt og sikkert fast på cykel. De sikre også et godt udsyn for katten på turen.

Katte transport i fly

Vis du skal ud at flyve med din kat, skal du bruge et specielt godkendt transportbur som er IATA godkendt til at blive benyttet på et fly. Det er utrolig vigtigt du er 100% sikker på dit transportbur er godkendt til dette. Det kan nemlig ende med i ikke kommer med på flyveturen vis det viser sig ikke at være dette. Er du i tvivl om hvilket bur du skal vælge som er godkendt skal du blot kontakte os, vi kan også bestille mange forskellige IATA godkendte transportbure hjem til dig, vis dem vi har ikke kan bruges. Husk til flyveturen er der et krav om, at din kat skal kunne ligge ned, stå oprejs og have fri plads omkring sig.

Katte transportbure leveret hjem til dig

Hos DyreVerdenen kan du vælge af afhente dit nye bur i vores fysiske butik, du kan vælge at få det sendt direkte til en GLS pakkeshop, du kan få det leveret til din arbejdspads eller du kan vælge at få det leveret hjem til dig. Enkelt og nemt. Vi har samtidig fri fragt ved køb for minimum 500 kr. Vi har altid 14 dages retur ret og tilbyder altid en god kundeservice.

0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?