Northmate

Northmate er en Dansk virksomhed som udvikler og producerer unikke og innovative produkter til hunde & katte. Deres udstyr er i utrolig høj kvalitet og deres sortiment består af aktiverende hundeskåle, foderdispensere. hundelegetøj og hundejakker.

Om Northmate

Northmate er en Dansk virksomhed som udvikler og producerer unikke g innovative produkter til hunde og katte, især deres aktiverende legetøj & foderskåle er noget helt unikt. Northmates værdier er enkle. Gennem kærlighed og hengivenhed kan du få et glad og harmonisk kæledyr.

Dyrenes velfærd er drivkraften bag hele Northmate.

Alle kæledyr har nemlig brug for at blive udfordret mentalt til dagligt, for at få stimuleret sanser og instinkter. Maden har brug for at blive flettet ind i jagt og leg, og udfordringerne skal være såven mentale som fyssiske. Dette skal sikre dit kæledyr bliver stimuleret på den mest naturlige måde, men undgår også fedme, for hurtig spsining og mange andre sygdomme.

Hos Northmate tror de på at nøglen til en glad og sundt kæledyr er at finde genoptagelsen af dets basale natur, en natur gjort af instinkter, sanser og egen fri vilje fra kæledyret.

Northmate green foderbræt

En foderskål med spis langsomt funktion, denne skal sikre dit kæledyr er nødsaget til at kæmpe for maden, dette sikre samtidig spisningen tar meget længere tid. Foderskålen er støbt i hård plastik, den tåler udendørsbrug og opvaskemaskine. Northmategreen foderbrættet fås i 3 forskellige farver til hunde, en version til hvalpe og en til katte. Den forlænger spisningen af kæledyrets mad med op til 20 gange.

Northmate DoGo aktivitetslegetøj

Northmate DoGo er en af de nyeste produkter i sortimentet, det er et sjovt og udfordrende spil til hunde, som kombinerer leg med foder eller godbidder. DoGo stimulerer din hunds intelligens og evne tlat løse opgaver. Du kan kombinere spillet på mange forskellige måder, dette sikre også der er flere sværhedsgrader og at legetøjet ikke bliver kedeligt for hunden. DoGo består af 6 runde kugler i plast og gummikant, kuglerne er fastgjort med reb samt 6 mindre kugler som er fastgjort seperat med reb.

  • Udfordrende spil
  • Tørfoder eller godbidder
  • Til alle størrelser hunde og hvalpe
  • Fødevare kvalitet
  • Ekstra holdbart plastik og reb
  • Indendørs og udendørs brug

 

Northmate Pulse stimulerende foderdispenser til hunde

Northmate pulse foderdispenseret er en genial og interaktiv foderdispenser til hund. Din hund ville hurtigt finde den sjov og spændende. Den kan bruges på mange forskellige måder og de kan komples sammen til et større spil. Lige så snart Northmate pulse giver lyd eller lys skal din hund rører toppen af dispenseret, dette gør at der kommer godbidder eller foder ud af den. Dette gør din hund skal arbejde for maden.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?