Stort udvalg i:

Katteskåle

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige foderskåle og vandskåle til katte, de fås i mange forskellige farver, størrelser og typer. På den måde kan du få en katteskål der passer hjem til dig. Du finder på samme tid underlag og foderautomater.

« 1

Et bredt udvalg af katteskåle

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige katte madskåle og katte vandskåle, de fås i mange forskellige materialer som rustfrit stål, plast, melamin, keramik osv. De fleste katte er forskellige derfor finder du et bredt udvalg af katteskåle hos os, i mange forskellige materialer og størrelser, høje og lave. De fås også i mange forskellige designs der kan passe lige præcis hjem til dig og kan passe din kats behov. Du kan også finde de populære foderautomater og vandfontæner til katte.

Den rigtige placering af katteskåle

Vi anbefaler altid at du placerer kattens foderskål og vandskål centralt i kattens "territorium", da det er her katten helst ville spise og drikke, og føle sig mest tryg ved dette, der skal også gerne være lidt ro til at den kan spise fredeligt. Det er på samme tid vigtigt katteskålene ikke er plaeret for tæt på kattens kattebakke, da katte er meget renlige bryder de sig ikke om dette. Vis du på samme tid har en hund, kan du med fordel placerer kattens foder- og vandskål oppe i højden, på fx. et bord eller lign. hvor hunden ikke kan komme til. På den måde sikre du at hunden ikke spiser din kats foder og din kat kan spise i fred og ro.

En foderautomat eller vandautomat til katte

Det er utrolig nemt at tilbyde en kat mad eller frisk vand med en foder- eller vandautomat. Du sikre de altid har mad eller vand og på samme tid bliver vandet holdt mere rent inden i beholderen. Selv når du ikke er hjemme har din kat det tilgængeligt, du kan også være sikker på der er nok vis du er væk en hel dag. De fås i mange forskellige farver og størrelser, der kan passe lige præcis dig og din kats behov. De giver dig vær fald langt mere frihed i det daglige. Du skal dog huske at rengøre dem grundigt da de kan samle på bakterier, vis de ikke bliver ordnet en gang i mellem.

Skåleunderlag til katteskålen

Du kan med god fodel købe et skål underlag til din kats vand- og madskåle. Nogle katte elsker at samle maden op og spise det på gulvet foran skålen, derfor ville det være meget mere hygiejnisk med et underlag under skålene. Du kan dermed undgå ekstra rengøring af gulvet, ved at bruge skåleunderlaget, da de er nemmere lige at tørre af efter brug, med en fugtig klud eller lign. På samme måde sikre du et et eventuelt trægulv bliver ødelagt af vandet eller foderet. Du finder mange forskellige typer af skåleunderlag til under kattens skåle, de er alle lavet i plast, er nemme at rengøre og fås med mange forskellige farver og designs, de er slidstærke og skridsikre.

Opbevaring af kattens foder

Vis du er træt af at opbevare kattens foder i de upraktiske foderposer, som ofte ikke er tætte og udtørre foderet, så kan du få forskellige beholdere og kasser hvor du kan holde foderet frisk og opbevare det på en bedre måde. Det er på samme tid godt at holde foderet et tørt og mørkt sted. Du kan med fordel også købe en stor sæk kattefoder, hælde fylde din beholder op og lukke resten godt inde i et mærkt og tørt sted og løbende fylde beholderen op efter behov.

Katteskåle i rustfrit stål

Ved at bruge en mad- eller madskål i rustfrit stål sikre du en flot og rengørings venlig katteskål, som passer ind i langt de fleste hjem. Mange vælger at købe en madskål eller vandskål i rustfrit stål, da de tåler at komme i opvaskemaskinen. Samtidig sætter bakterier sig ikke lige så godt fast i ståle lavet i rustfrit stål. Lige her hos os finder du vær fald et bredt og godt udvalg af forskellige skåle i rustfrit stål, de fås i mange forskellige størrelser og de fås også med skridsikker gummikant, som sikre at skålen glider rundt på gulvet vis katten skubber til den. Det er vigtigt at holde katteskålen grundigt ren, dermed undgår du  at der samler sig mange bakterier i skålene, og du har på samme tid sikret din kat altid har frisk vand eller mad, vis at kontrollere dette dagligt.

Dobbeltskåle til katte

En kat har både behov for en madskål og en vandskål, men ved at bruge en dobbeltskål undgår du at have 2 seperate skåle stående, men kan samle dem begge blot med 1. Du kan blot fylde kattefoder i den ene den og frisk vand i den anden, da dobbeltskålen har plads til begge dele og i sig selv fylder mindre en 2 skåle, og du slipper for at have for mange skåle stående på gulvet. De flotte dobbeltskåle findes i mange forskellige størrelser, farver og designs, så der ville altid være en der passer til dig og din kats behov.

Plastikskåle i flotte farver

Du finder hos DyreVerdenen et bredt udvalg af farverige plastikskåle til katte, i mange forskellige farver, størrelser og flotte design. Nogle af de populære billige plastik skåle har samtidig en gummikant, som fungere som anti skrid på skålen, da en plastik stål er utrolig let, kan den ellers nemt skøjte rundt på gulvet. Samtidig er plastik skålenemme at rengøre og tåler ofte opvaskemaskine. De kan med fordel også benyttes udendørs og sikre frisk vand der.

Keramikskåle til katte

Skal din kat tilbydes en lidt mere ekslusiv og stilren madskål eller vandstål, kan du med fordel købe en katteskål i keraik, de fås med utrolig mange forskellige flotte designs, farver og størrelser. Nogle af dem har søde motiver eller tekster som et billede af en fisk, teksten Cat eller lign. Keramikskåle vejer på samme tid lidt mere end plastikskåle og dette gør dem derfor stabile og mere besværlige for din kat at skubbe rundt med. Derfor undgår du at din kats madskål eller vandskål bliver flyttet rundt af katten, når den spiser eller drikker. De er på samme tid nemme at rengøre grundet de har en glat glasering.

Katteskåle leveret til din dør

Hos DyreVerdenen kan du enten købe dine katteskåle direkte i vores butik i Herfølge, eller købe dem her på vores webshop, vi tilbyder hurtig levering, billig fragt, fri fragt ed køb for minimum 500 kr. Og levering til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte til din dør.

Få hjælp til at vælge den rigtige katteskål

ved du ikke om du skal vælge en dobbeltskål, en rustfristål, en plastikstål, en keramikstål eller hvad størrelse din kat nye skål skal være?. Frygt ej vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål. Enten ved at ringe til 52115040. kontakte os på vores chat, skrive en mail til webshop@dyreverdenen.dk eller du kan kontakte os på facebook og vi ville besvare dig hurtigst muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?