Katte Plejemidler

Her hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige plejemidler til din kat. De kan tilbyde en god hygieje til katten, eller du kan finde et solidt udvalg af vorskellige beroligende produkter, tandpleje, vitaminer, kattegræs, katteurter og meget mere der sikre en god pleje af din kat.

Rabat 30%
KovaLine Fur Balsam - 500ml
Rabat 30%
KovaLine Fur Balsam - 200ml
Rabat 70%
B&B Tryllestøv
Rabat 40%
AFP Katte Børste & Legetøj
Rabat 30%
Diafarm Kanavit 37 - 150g
Rabat 30%
KovaLine Universal Salve - 100ml
Rabat 30%
KovaLine Plejeblanding - 200ml
Rabat 30%
Anibio X-Stress - 30ml
« 1

Alt en kat behøver af plejemidler

Det er vigtigt at pleje din kat på alle tænkelige måder vær eneste dag, for at forebygge sygomme eller dyre dyrlæge regninger. En sund og rask kat er en glad kat. Vi kan starte ud med at tage hvorfor tandpleje hos katte er vigtigt, utrolig mange katte holder ikke deres tænder nok ved lige, derfor kan det være nødvendigt at børste deres tænder. Det bedste ville være at lære katten dette fra den er killing. Du skal børste kattens tænder for at undgå at din kat kommer til at døje med tandsten, plak eller dårlig ånde. En kat kan også få brug for at få ordnet den pels vær eneste dag, dette er især vigtigt ved de langhårede katteracer, da en meget filtret pels kan være svær at få løsnet igen efterfølgende. Det kan også være din kat har behov for kattemalt til at sikre dens hårbolde bliver opløst inde i maven, istedet for den skal hoste alle boldende op igen. Vi har også et stort udvalg af forskellige mineraler, vitaminer, ørerens, sårrens, zoolac mod dårlige mave, kattegræs, katteurt og meget andet der kan sikre et sundt katte liv.

Kattegræs til katte

Katte har fra naturens side en naturlige trang til græs, da græset er med til at rense kattens hals og tarmsystem. Derfor er det vigtigt især vis du har indekatte, at sikre de har adgang til noget kattegræs konstant. Vis du ikke tilbyder din kat noget sundt kattegræs kan det ende med din kat ville forsøge sig med at spise dine potteplanter, hvor nogle kan være giftige for katte. De kan på samme tid hjælpe på hårboldende, og du ved den har spist græset vis der begynder at dukke græs op i dens efterladenskaber, dette er dog helt normalt og du kan tage det helt roligt. Kattegræs indeholder samtidig folinsyre, som kan være vigtigt for din kats helbre.

Katteurt i form af catnip eller baldrian

De populære katteurter i form af catnip og baldrian, er utrolig populært blandt katte, meget legetøj indeholder fra start af de pupulære planter, for at tiltrække katten til at lege, derfor kan du uden problemer friske det kedelige uinterresante kattelegetøj op ved at enten sprøjte catnip dråber på legetøjet eller ved at hælde nyt katteurt i form af små stykker plante ind i dens legetøj, noget legetøj kan nemlig genopfyldes på den måde, du kan også med fordel sprøjte det på din kats kradsetræ for at få den til at bruge dette, i stedet for at kradse andre steder i huset, på fx. dine møbler eller lign. Baldrian er kendt for at ophidse katte og gøre dem mere lege syge pga. den populære lugt, som vi ville syntes bedst kan forbidnes med lugten af sure strømper. Baldrian stammer fra roden af Valerine planten, du kan med fordel også bruge baldrian til kattens kattebakke, for at gøre den mere attraktiv at bruge for katten, der er dog en chance for at din kat ikke bliver tiltrukket af baldrian, vis den ikke er det kan du med fordel overveje at forsøge med catnip i stedet. Catnip fungere på den helt samme måde som baldrian, men lugten er anderledes og den stammer fra en helt anden plante. De fleste katte er dog lige som baldrian vilde med catnip derfor kan du med fordel bruge catnippen til at genopfriske din kats legetøj, gøre kradsetræet mere atraktivt eller spøjte det i din kattebakke. De fleste katte ville blive tiltrukket af catnip på grund af det aktive stof nepetalactone, som gør at katten opfanger det igennem lugtesansen. Catnip lugten vare dog ikke evigt en gang i mellem skal du genopfylde det eller sprøjte det på igen, samtidig med det af gangen for katten ofte kun fungere 10-15 minutter, hvorefter katten taber interassen for genstanden. Der kan du med fordel lægge legetøjet lidt væk, og give det igen på et senere tidspunkt, hvor det ville være lige så spændende som sidst.

Mineraler og vitaminer  til katte

Det kan være en god ide at give din kat kattemalt, mineraler eller vitaminer til at hjælpe den med at holde sig sund og tilfreds. Vitaminer og mineraler kan være med til at modvirke fældning, skæld og det kan give stærke knogler, led og tænder, samt sikre et godt fungerende tarmsystem hos katten. Det kan samtidig med sikre en glansfuld og smuk pels.

Kattemalt

Hvis du har en kat som ofte døjer med fordøjelsesproblemer som fx. opkastning af hårbolde, kan du med god fordel forsøge at give den ekstra kattemalt, det fås både som kattegodbidder og som en pate. Kattemalt ville hjælpe med at regulerer stofskiftet og ville fremme fordøjelsen hos katte. Kattegræs kan også afhjælpe det samme problem.

Katte flåt og loppe bekæmpelse

Har din kat muligvis fået utøj, kan det være en fordel at have redskaberne liggende klar inden du finder det, det flåttang er et billigt og effektivt redskab til fjernelse af flåter, de findes i mange forskellige typer og former men er alle effektive, du kal huske at sikre du får hele hovedet ud. Vis din kat har fået lus eller lopper, kan du med fordel forsøge at rede igennem pelsen med en loppekam, på din måde kan du hurtigt fastslå om din har har lus eller lopper eller ikke. På samme tid hjælper kammen på at fjerne nogle af lus, lopper og ægne på katten. Du kan med fordel forsøge igen efter katten har været i bad evt. med en loppeshampoo, forsøg efterføgende at rede pelsen igennem igen, da det ofte er nemmere med rede en våd pels. Kw kryb væk kan også anbefales til at uskadeligøre utøjerne.

Kw gå væk kat

Vis du selv ønsker katten ikke bruger nogle bestemte steder i boligen eller i haven, eller vis du ikke selv har kat, men ofte har besøg af fremmede katte i din have på uønskede steder. Kan du med fordel forsøge at bruge Kw gå væk kat, det kan være kattene besørger rundt i din have, eller måske i børnenes sandkasse. Kw gå væk kat indeholder en kraftig citrus lugt, der skræmmer katte væk fra de steder du bruger det. Du kan bruge produktet både indendørs og udendørs. Bemærk dog at nogle katte er ligeglade med lugten.

Zoolac mod dårlig mave hos katte

Du kan med fordel bruge Zoolac til at afhjælpe dårlig mave hos katte, Zoolac er en pasta til etablering, opretholdelse og afbalancering af bakteriefloraen i kattens mave- og tarmsystem

Sår rens og plende produkter fra Kw

Du finder hos os et bredt udvalg af produkter vis din kat er kommet til skade, vi har førstehjælpe sæt, sår rens, sårspray og mange andre plejende produkter, som kan hjælpe katten med at danne sår vis den er kommet til skade.

Ørerens og øjenrens til katte

Døjer din kat med øre eller øjen problemer, kan du med fordel selv forsøge at bekæmpe milde ting af dette, ørerens kan hjælpe med at holde din kats øregange sunde og frie for ørevoks eller for de langhårede katte frie for hår i øregangen. Øjenrens kan hjælpe vis din kat har problemer med udflåd omkring øjene eller generelt problemer der. Ved akutte ting eller slemme problemer anbefales der at søge dyrlæge.

Beroligende katte produkter

De berogligende produkter til katte kan afhjælpe katten med at nedsætte stress, vis den er ude af balance grundet evt. en flytning eller stor rokade i hjemmet. De fås i mange former som godbidder, halsbånd, spray, adaptil hvor de sættes i stik kontakten og giver en beroligende duft. På samme tid skaber de en tryghed hos katten, som den normalt ville have på sit eget terrirorium. Uden a afhjælpe problemet kan din kat få nedsat sin spiselyst, lave uønsket urinmarkering, kradse uønskede steder eller generelt skabe en uro. Du kan med fordel bruge produkterne til nytår.

Neglesakse til katte

Det er ikke alle katte som af sig selv ordner deres kløer lige så godt som andre, det hedder faktisk også at hvæsse kløer. Hos dem der ikke selv holder dem godt nok nede, kan det være nødvendigt at klippe kløerne jævnligt på. Det er en ide at vende katten til dette lige fra killing af, for at gøre den mere tryg ved at få klippet negle med en neglesaks, du kan med fordel træne den med lækre kattegodbidder for at gøre den tryg ved dette. Start ud med at vende killingen eller katten til at få trukekt kløerne frem, når din kat er helt tryg ved dette, kan du stille og roligt begynde at klippe dens negle. Vi har neglesakse i mange forskellige størrelser, farver og mærker. Vi har neglesake fra blandt andet Meku, Trixie og Kw. Vi har også de populære neglesakse hvor du stikker kloen ind og trykker på håndtaget, dermed undgå du besværet med at ramme neglen. Du skal dog være opmærksom på at klipper du for langt ned og rammer blod karet, ville det være meget smertefuldt for din kat, og du ender med aldrig at få lov til at klippe dens negle, vis uheldet dog sker skal du tage det helt roligt og bruge Kw klipstop, som hurtigt og effektivt stopper blødningen og smerterne katten har.

Tandpleje hos katte

Utrolig mange katte har ender som voksne eller ældre katte med at have problemer med deres tænder, der kan være mange grunde for at dette opstår. Men du kan med fordel forebygge at dette sker og undgå dyrlæge regninger for ordning af kattens tænder, blot ved at vende den fra killing af til at få børstet tænderne. En god tandhygiejne hos katte er nemlig et middel til at undgå de fleste tand problemer som plak, tandsten og dårlig ånde hos katte. Lige som os mennesker kan katte få meget smertefulde tandproblemer uden vis der intet bliver gjort ved det, derfor bør du vær eneste dag børste dens tænder og tandkød skånsomt og stille, det er faktisk videnskabeligt bevist at tandbørstning, er den mest effektive måde at du kan undgå tandproblemer hos katte, vis katten der i mod har fået fx. tandsten kan du forsøge med en Kw tandrenser ellers skal det renses væk hos dyrlægen med en ultralydsrensning. Vi ville anbefale du starter ud med at lære katten dette hurtigst muligt, nu før du starter på dette nu nemmere ville katten lære det, en fordel er at starte fra de er killinger. Det kræver dog en del træning og kattens ynglings godbidder som belønning for at få det gjort. Din kat skal nemlig acceptere tandbørstningen, du kan med fordel starte småt ud med et enkelt trin af gangen. Start med at lære killingen du rør den om munden, efter nogle gange lære du den at få løftet løberne, efter nogle gange kan du tage vand på en ringer og vede din killing til at du rører ved dens tænder, når din killing er blevet tryg ved dette. Kan du stille og roligt forsøge at vende den til en tandbørste eller en finger tandbørste sammen med noget katte tandpasta, det er dog vigtigt du kun bruger tandpasta som er lavet til katte, den kan ende med at blive meget syg vis du bruger dit eget tandpasta.

Tandbørster til katte

Hos os finder du et udvalg af forskellige gode tandbørster til katte, vi har et helt tandbørstesæt, forskellige tandbørster i forskellige størrelser, nogle pakker indeholder flere tandbørster andre kun en. Du kan også få forskellige typer af finger tandbørster du kan bruge til katte.

Tandpasta til katte

Det er utrolig vigtigt altid at bruge en tandpasta som er lavet til katte, da de kan bruge utrolig syge vis du bruger din egen tandpasta. Vi forhandler tandpasta fra Trixie, som er lavet specielt til katte.

Køb dit katte pleje udstyr online

Vis du ikke ville købe det direkte i vores fysiske butik i herfølge, kan du med fordel købe det online, vi levere inden for få hverdage og tilbyder levering direkte til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig. Vi tilbyder gratis fragt ved at købe for minimum 500 kr.

Få hjælp til valg af det rigtige pleje udstyr

Vis du ønsker hjælp til at vælge det rigtige pleje udstyr til din kat, skal du blot kontakte os for at få råd og vejledning. enten på telefon, mail eller direkte på vores chat her på siden.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?