VitaKraft

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af lækre produkter fra Tyske Vitakraft. Du finder lige fra godbidder, snacks og foder til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, akvariefisk og krybdyr.

« 1

Om Vitakraft

Vitakraft startede for over 180 år siden i 1837 som en lille landbrugsforhandler i landsbyen Heiligenrode nær Bremen i Tyskland. I dag er Vitakraft en af de største på markedet og findes i det meste af verdenen og beskiftiger omkring 2000 mennesker, mottoet hele vejen igennem har altid været "Omsorg for dyr".

Vitakraft til alle typer af kæledyr

Hos os finder du et bredt udvalg af foder og godbidder som er nøje tilpasset til dine kæledyr, dette skal sikre kvalitets produkter til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, akvariefisk og krybdyr.

Vitakraft godbidder til hunde

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige godbidder til hunde fra Vitakraft. Du finder nogle af de populære typer som super chomp stængerne, super chomp koteleter, noshies med kalkun, beefsticks i mange forskellige lækre smagsfulde varianter, boony bits, treaties minis i 3 forskellige lækre smage, treaties bites i 2 lækre smage, lækre godbidder med gulerod mm. Fælles for alle godbidderne og snacksne til hunde er at de er 100% sukkerfrie og ofte med et højt indhold af kød.

Vitakraft vådfoder & godbidder til katte

Hos os finder du også et bredt udvalg af lækre godbidder og vådfoder fra Vitakraft til katte. Du finder blandt andet det lækre vådfoder poise i flere forskellige lækre smage, mouse vådfoderet, poesie delisauce til voksne katte og til killinger, cat sticks i flere lækre smags varianter, cat yums godbidderne i flere forskellige smage, kattemælk, deodorent til kattetoilet, kattegrus fra Vitakraft, sourprice vådfoder, trigglers snasende kattegodbidder, crispy crunch og liquid til katte. Alle produkterne er lækre smagsfulde og sukkerfrie produkter til katte, som er nøje produceret til kattens behov.

Vitakraft foder & godbidder til kaniner

Til kaniner finder du blandt andet det lækre Vitakraft hø med forskellie lækre smage som blandt andet vilderoser, mælkebøtte, kamille, brændenælle, pebermynte mm. Du finder også lækre sunde urter til kaniner, som sikre noget ekstra lækkert og sundt som falder i god jord. Samt en masse forskellige sunde og sukkerfrie kaningodbidder og sunde sukkerfrie krackere til kaniner. Du finder sidst men ikke mindst også lækkert kaninfoder fra Vitakraft og et startersæt som indeholder alt du behøver til en god start, bemærk dog vi anbefaler en frikanin eller at kaninen har mulighed for mere plads end et bur.

Vitakraft foder & godbidder til gnavere

Til gnavere som blandt andet hamstere, marsvin, chinchillaer, rotter, mus mm. finder du blandt andet det lækre Vitakraft hø med forskellie lækre smage som blandt andet vilderoser, mælkebøtte, kamille, brændenælle, pebermynte mm. Du finder også lækre sunde urter til marsvin og andre gnavere, som sikre noget ekstra lækkert og sundt som falder i god jord. Samt en masse forskellige sunde og sukkerfrie gnaverodbidder og sunde sukkerfrie krackere til blandt andet marsvin. Du finder sidst men ikke mindst også lækkert gnaverfoder fra Vitakraft og et startersæt til marsvin som indeholder alt du behøver til en god start.

Vitakraft foder & tilbehør til fugle

Du finder hos os lækkert fuglefoder fra Vitakraft som er sukkerfrit, det er artstilpasset og indeholder livsvigtige vitaminer og mineraler til lige præcis din fugl, du finder fuglefoder til papegøjer, parakit, kakadu, dværgpapegøjer, kanariefugle, undulater mm. Et godt nærende fuldfoder til din fugl. Du finder også lækre krackere fra Vitakraft til fugle som indeholder lækre smage nøje udvalgte til lige præcis din fugl. Du finder lækkert fuglehise i forskellige størrelser, som er en sund lækker snack til din fugl. Du finder undolat godbidder, formet som hjerter, kalksten til fugle i forskellige størrelser, fugle snack skaller, en lækker sund snack til din fugl, fuglesand & papegøjesand, så din fugl kan få en god pleje. Du finder også et startersæt til undulater som indeholder bur og alt tilbehør til en god start.

Vitakraft fiskefoder

Hos os finder du også det populære og lækre fiskefoder fra Vitakraft til forskellige typer af akvariefisk, som blandt andet chiclid & diskus som er et proteinrigt hovedfoder til alle overvejende kødædende cichlider, plante chips som er nøje tilpasset til især de planteædende fisk i bunden af akvariet, flagefoder til prydfisk som er et godt hovedfoder til alle typer af prydfisk, som sikre fiskene for vigtige næring som fremmer deres livsglæde. Du finder også det populære feriefoder til fisk som din fisk kan holde til en ferie, samt weekends foder til fisk, så de kan overleve en weekend alene.

Vitakraft krybdyrsfoder

Du finder også kvalitets fuldfoder til forskellige krybdyr fra Vitakraft hos os. Vi har foder til (Omnivor) som er til altædende reptiler som blandt andet mange vand- og sumpskildpader samt nogle firben, vi har foder til (Herbivor) som er foder til tilpasset de planteædende reptiler som blandt andet mange landskildpasser men også fx. de grønne leguaner mm.

Billigt vitakraft

Hos os finder du prisvenlige og billige produkter fra Vitakraft, dette  sikre alle har råd til at forkæle deres kæledyr med lækre produkter.

Vitakraft på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde Vitakraft produkterne på tilbud, men skal du have den største chance for dette, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på de sociale mediaer, dette sikre du er den første til at få besked omkring vis Vitakraft produkterne er på tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?