Vitakraft

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af lækre produkter fra Tyske Vitakraft. Du finder lige fra godbidder, snacks og foder til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, akvariefisk og krybdyr.

« 1

Om Vitakraft

Vitakraft startede for over 180 år siden i 1837 som en lille grovvarehandel i landsbyen Heiligenrode nær Bremen i Tyskland. I dag er Vitakraft en af de største på markedet og findes i det meste af verden og beskæftiger omkring 2000 mennesker, mottoet hele vejen igennem har altid været "Kærlighed for kæledyr".

Vitakraft til alle typer af kæledyr

Hos os finder du et bredt udvalg af foder og godbidder som er nøje tilpasset til dine kæledyr, dette skal sikre kvalitets produkter til hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle, akvariefisk og krybdyr.

Vitakraft godbidder til hunde

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige godbidder til hunde fra Vitakraft. Du finder blandt andet de populære Beef Sticks®, Boony Bits til træning samt Treaties for ekstra forkælelse. Fælles for alle godbidderne og snacksne til hunde er at de er 100% sukkerfrie og ofte med et højt indhold af kød.

Vitakraft vådfoder & godbidder til katte

Hos os finder du også et bredt udvalg af lækre godbidder og vådfoder fra Vitakraft til katte. Du finder blandt andet det lækre vådfoder Poésie i flere forskellige lækre smage: Poésie® mousse og Poésie® Delicé til voksne katte og til killinger. Godbidderne Cat stick® og Cat yums® i flere forskellige smagsvarianter. Crispy crunch og Liquid snack er et absolut højdepunkt for katten. Alle produkterne er lækre smagsfulde og sukkerfrie produkter til katte, som er nøje produceret til kattens behov.

Vitakraft foder & godbidder til kaniner

Til kaniner finder du blandt andet det lækre Vitakraft hø med forskellie lækre smage som blandt andet vilde roser, mælkebøtte, kamille, brændenælde, pebermynte mm. Du finder også de populære Kräcker® i forskellige varianter – en udsøgt godbid til din kanin. Sidst men ikke mindst finder du også lækkert kaninfoder fra Vitakraft.

Vitakraft foder & godbidder til gnavere

Til gnavere som blandt andet hamstere, marsvin og kanin, finder du blandt andet det lækre Vitakraft hø med forskellige lækre smage som blandt andet vilde roser, mælkebøtte, kamille, brændenælde, pebermynte mm. Du finder også de forskellige, lækre og sunde Vita Verde mix, samt de populære Rollinis®

Vitakraft foder & tilbehør til fugle

Du finder hos os artstilpasset fuglefoder fra Vitakraft som er sukkerfrit, det er artstilpasset og indeholder livsvigtige vitaminer og mineraler til lige præcis din fugl. Du finder fuglefoder til parakit, kanariefugle, undulater mm. Menublandingen er et godt nærende fuldfoder til din fugl og de lækre kracker godbidder, fra Vitakraft, til fugle som indeholder lækre smage nøje udvalgte til lige præcis din fugl. 

Billigt Vitakraft

Hos os finder du prisvenlige og billige produkter fra Vitakraft, dette  sikre alle har råd til at forkæle deres kæledyr med lækre produkter.

Vitakraft på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde Vitakraft produkterne på tilbud, men skal du have den største chance for dette, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på de sociale medier, dette sikre du er den første til at få besked omkring vis Vitakraft produkterne er på tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?