Orbiloc

En kvalitets lygte fra Orbiloc, som er synlig på op til 5 kilometers afstand. Lygten er vandtæt og tåler ekstreme temperaturer, samt kvalitets tilbehør til at gøre det mest tænkelige muligt med din lygte.

Derfor bør du anskaffe dig en Orbiloc hundelygte:

Orbiloc Dog Duals vigtigste specifikationer

  • Synlig op til 5 km
  • 100 kg stødfast
  • 100 % vandtæt (IPX8-certificeret)
  • Temperaturbestandighed: -40 til 50 °C
  • To indstillinger: konstant lys og blinkende lys
  • Batterilevetid: 100–250 timer (afhængig af indstilling)
  • Vejer kun 25 g

5 km synlighed
Orbiloc Safety Light er et dansk fremstillet højkvalitets LED Safety Light designet til at holde dig og dine kære trygge i mørket.

At bære Orbiloc Safety Light betyder øget synlighed – op til en afstand på 5 kilometer / 3 miles – sammen med brugervenlighed og komfort, fleksibilitet og frihed til at være aktiv. Kraftig og letvægtslampe tilpasset udendørsentusiasternes behov giver dig en følelse af sikkerhed. Når du føler dig tryg, er du fri til at fejre dine yndlings udendørsaktiviteter.

Alt ved Orbiloc Safety Light er designet til at give dig mulighed for at have det sjovt og føle dig fri; fra de mange forskellige farver og de forskellige monteringsmuligheder til det brede udvalg af tilbehør. Alt du skal gøre er at træffe dit valg.

Vandtæt og yderst pålidelig
Orbiloc Dual Safety Light er vandtæt til en dybde på 100 meter / 330 fod i overensstemmelse med IPX8.

IPX angiver, hvor modstandsdygtigt et produkt er mod regn og nedsænket i vand. Orbiloc Safety Light har det højeste niveau af denne certificering (IPX8), hvilket betyder, at lyset kan tåle at være konstant under vandet. Orbiloc Safety Light blev testet i en trykmåler med vand, hvor den blev udsat for 11 bar, svarende til en dybde på 100 meter, i en time.
Se alle testene og certifikaterne for vores Orbiloc Safety Light her.

Desuden er Orbiloc Safety Light blevet testet i ekstreme temperaturer, og det kan modstå temperaturer fra 50°C til -40°C /120°F til -40°F.

Slagfast
Orbiloc Safety Light er en meget hård lygte, der kan modstå et tryk på 100 kg, og Orbiloc Safety Light har klaret sig godt i en række holdbarheds- og accelererede levetidstests.

På grund af dets høje kvalitetsdesign er Orbiloc Safety Light ekstremt modstandsdygtig over for stød og påvirkes ikke af ændringer i tryk, vibrationer eller stød. Du kan tabe den, smide den eller endda køre over den, og lyset vil stadig fungere.

Orbiloc Safety Light LED-teknologien er desuden testet og garanteret til at fungere fuldt ud fra 50°C til -40°C /120°F til -40°F.

Lavet i Danmark & med 3 års garanti
Orbiloc Safety Light er designet og fremstillet udelukkende i Danmark i vores produktionsanlæg i Aarhus. Ambitionen er at skabe et sikkerhedslys designet til at give udendørs mennesker frihed til at engagere sig i deres interesser, samtidig med at de er sikre.

Professionelle atleter og weekendkrigere, militæret og politiet og andre bruger Orbiloc Safety Light til at forbedre deres sikkerhed og synlighed, primært fordi det overholder de højeste standarder for holdbarhed, synlighed og kvalitet.

Faktisk stoler vi så meget på vores produkts holdbarhed, at vi har givet det tre års garanti.

Nem at betjene
Orbiloc Safety Light har to driftstilstande, blinkende og konstant tændt, som kan betjenes fuldstændigt med én hånd - selv når du har handsker på.

Du skal blot dreje tilstandsvælgerringen, så den ribbede trekant er placeret i den ønskede tilstand.

Den unikke tilstandsvælgerring kan drejes enten til venstre eller højre uendeligt og har fire positioner, der klikker på plads – to OFF-positioner, en blinkende position og en konstant tændt position. Blinkende (...) og konstant tændte (-) symboler er tydeligt angivet oven på Orbiloc sikkerhedslyset.

Batteriets levetid er 100 timer, når den er konstant tændt, og 250 timer, når den blinker, og batterierne kan udskiftes.

Tilbehør /
Montering og vedligeholdelse
For at få store eventyr i naturen er fantastisk tilbehør afgørende. Dette er grunden til, at Orbiloc tilbyder et bredt udvalg af monteringer og vedligeholdelsesprodukter.

Med vores tilpassede udvalg af vedligeholdelsesprodukter og monteringer kan du passe på dit Orbiloc sikkerhedslys i en levetid og tilpasse det til dine specielle behov.

Vælg den rigtige farve Orbiloc lygte

Der er flere faktorer, der har indflydelse på, hvordan de forskellige lysfarver opfattes, såsom hvordan øjet opfatter forskellige lysfarver, og hvilke specifikke vejrforhold som tåge, regn osv. de bruges i. Linsens unikke design og kraften i den. LED øger synligheden af dig og dine kære og giver dig fleksibiliteten og friheden til at være aktiv.

Orbiloc Safety Light kommer i 10 forskellige farver. Fem signalfarver, der giver dig mulighed for at vælge den rigtige til dine specifikke behov, samt en, der passer til specifikke vejrforhold. Og fem modefarver, der giver dig mulighed for at give dit udstyr et personligt præg.

Vælg forskellige farver for at skelne mellem dit udstyr, dine venner og dine hunde på afstand. De kan også bruges til at skelne mellem forskellige kajakker, telte eller andre genstande i mørke. Med de 10 farver og to funktioner, enten konstant tændt eller blinkende, kan du skelne eller markere op til 20 personer eller genstande ad gangen.

Signal farver

Gul er den mest iøjnefaldende farve – især om natten – hvilket gør den til en unik og anvendelig farve.

Det menneskelige øje er ekspert i at skelne farven gul fra andre farver, og den er angiveligt meget synlig i tåget og diset vejr.

Det gule lys er blidt for øjnene at se på, hvorfor det er velegnet, når du bruger lyset tæt på dine øjne – f.eks. når du går tur med din hund i kort snor.

Det gule lys kendes fra advarselsskilte og vejarbejder, hvor bilister er vant til at sætte farten ned.

Rød er det universelle signal for opmærksomhed, så i tilfælde af en nødsituation er rødt lys fantastisk til signalering og sikkerhed.

Den røde farve har den største bølgelængde af enhver farve på det synlige spektrum, hvilket betyder, at du kan se den på lang afstand end andre farver

Den røde farve er desuden skånsom for øjnene at se på i mørke, og derfor forstyrrer den ikke dit nattesyn.

Rødt lys er forbundet med baglygter og bremselys på biler og cykler.

Blå lys er forbundet med politi, beredskab og ulykker. På grund af dette får det bilister til at sætte farten ned i trafikken, og derfor kan det siges at have en forebyggende effekt på ulykker.

Der er normalt ikke mange blå lys langs vejbanen, og det unikke ved dette lys kan være en ekstra fordel, når du er ude i mørket.

Den blå farve har vist sig at se relativt lysere ud i svagt lys.

Blåt lys bruges ofte, når man læser kort eller skriver, fordi det blå lys kaster sorte streger i skarpt relief mod hvidt papir. Derfor, hvis du er på en natvandring eller mission, vil et blåt lys helt sikkert hjælpe med at holde dig på rette vej.

Blåt lys kan også være gavnligt for jægere, der sporer sårede dyr om natten. Blåt lys hjælper blodet til at skille sig ud mod løv.

Det Grønne lys er kendt for at forbedre nattesynet og hjælper med at intensivere kontrasten.

Det menneskelige øje opfatter den grønne farve over enhver anden farve. Gennem årtusinder har mennesker interageret i den naturlige verden, hvor grøn er den fremherskende farve. Derfor dikterer evolutionen vores præference for farven grøn. Dette gør det grønne lys til en optimal farve til at ville blive bemærket i enhver indstilling.

Farven grøn vil trænge længst gennem vand og er derfor et perfekt markeringslys til dykning.

Grønt lys er også kendt for at have en beroligende effekt og for at forbedre dit nattesyn og hjælper med at intensivere kontrasten.

Hvidt lys er forbundet med forlygter på biler og cykler, og kan derfor også forbindes med en løbers fremadgående retning, eller en person, der går.

Det hvide lys har en fantastisk evne til at skinne gennem tyk og lang pels på en hund.

I nødstilfælde kan det hvide lys også bruges som en mini lommelygte.

Alle farverne er i hvidt lys, de er bare alle blandet sammen.

Mode farver

Pink er en farve, der ofte forbindes med følsomhed, høflighed og sødme.

Det lyserøde lys er en blanding af lilla og rødt, og det symboliserer energi, passion og sjov.

Det lyserøde lys kan parres med næsten enhver farve - og tilføjer et strejf af glamour til dit udstyr.

Det turkise lys er en blanding af farven blå og farven grøn, og den har en stærk forbindelse til havets farve.

Det turkise lys er en perfekt kønsneutral farve, der tilføjer pop til alle dine outfits.

DARK-lyset har et generelt stilfuldt minimalistisk og sofistikeret look og har et xenon-lignende hvidt lys.

DARK lyset er det perfekte match til dem, der værdsætter coolness, effekt og et futuristisk look.

Det MØRKE lys vil tilføje den ekstra smule kant og karakter til din stil.

Amber er en lys, varm nuance, der sidder mellem gul og orange i farvehjulet.

Dens lighed med guldfarven gør den perfekt til at tilføje levende accenter i designs.

Kombiner dens varme tone med dybe brune og røde nuancer, og du får en levende, jordnær palet. Alternativt kan du kombinere med dybe grønne nuancer for en naturlig, efterårsinspireret effekt.

Det lilla lys er en blanding af rødt og blåt lys, og det ser meget moderne og elegant ud.

Det lilla lys passer perfekt til lilla kraver og seler.

Også farven lilla skiller sig ud fra de fleste andre lys i land- og byområder.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?