Bunny Nature

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor Bunny Nature, som vi er Dansk distrubutør af.

Bunny Nature er et firma, der blev grundlagt af kærlighed til dyr. Deres mål var og er stadig at producere det ideelle sunde foder til små pattedyr, der svarer nøjagtigt til deres oprindelige levesteder og dyrenes behov.

bunny Nature

I harmoni med mennesker, dyr og natur
bunny Nature er et firma, der blev grundlagt af kærlighed til dyr. Målet var og er den dag i dag at producere det optimale, sunde foder til små pattedyr, der præcist svarer til det oprindelige levested og dyrenes behov.

Ingredienserne kommer fra bæredygtigt forvaltede virksomheder, der ligesom bunny behandler miljøet med respekt. Dyreelskere, eksperter og dyrlæger mødes på bunny Nature for at opnå det bedste for dyret på en meget motiveret måde.

I mere end 30 år har de udviklet super premium produkter til små pattedyr med en masse passion, fremstillet dem i Tyskland, og de er glade for mange tilfredse ejere og dyr.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1988 og fra Stund (og er det stadig i dag) var dyret omdrejningspunktet for iværksætteraktiviteten. I 1980'erne var artsegnet føde til små pattedyr mere end sjældent, man kunne næsten kun købe korn-müsli-blandinger eller kornrige piller. Det var selvfølgelig alt for højt i kalorier til kælekaninen.

Fokus var oprindeligt på kæledyrsdværgkaninen. De ernæringsfysiologiske egenskaber og det naturlige levested blev derfor sat på prøve hos dyrlæger og i kontakt med universiteter. De første super premium produkter til kaniner blev skabt på dette grundlag.

I de følgende år fortsatte udviklingen, fordi de videnskabelige resultater også blev taget mere direkte med i den videre udvikling. Lidt efter lidt kom andre dyregrupper til, og dermed nyder ni arter af små pattedyr allerede godt af super premium-produkterne.

I 1988 blev et 3-mands team til 60 medarbejdere, der fokuserer på kæledyr ... så mennesker og dyr kan nyde hinanden meget.

Sortimentet er blevet udvidet markant gennem årene, så du ikke kun kan købe fuldfoder fra mærket bunnyNature, men også hø, sengetøj, tilbehør, snacks og meget mere, og det i 28 lande.

Mottoet "I harmoni med mennesker, dyr og natur" er kernen og efterleves med stort engagement af medarbejderne verden over

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?