Mælson

Mælson producere kvaliets tilbehør til hunde, katte og deres jere. Du finder hos os deres populære og rigtig gode Mælson godbidstaske til hunde her. Udover det kan du få bestilt alle de andre praktiske produkter fra Mælson hjem direkte af os. Dette gælder blandt andet deres flotte og gode hundesenge, hundepuder og foderspande i plastik.

Historien om Mælson

Mælson originalt kaldet Maelson har siden aprill 2009 produceret kvaliets tilbehør til hunde & katte. De befinder sig i den syd tyske by Kirchheim under Teck. Mælson er specialiseret i funktionelt og stilfuldt premium tilbehør til hunde og katte, samt deres ejere. De er en lille privat virksomhed af førende produkt ingeniører og designere, med en lidenskab for deres job. Deres forretnings filosofi er at oversætte denne lidenskab til det, som de gør, ved at skabe produkter der er defineret ved deres unikke design. Kvaliteten af materialerne og deres innovative funktioner. Deres fokus er at give dig smarte hunde & katte løsninger.

 

Kvalitets godbidstaske fra Mælson

Den populære og yderst gode godbidstaske fra Mælson, sikre dig en stilfuld og praktisk godbidstaske til hundetræningen eller gåturen med hunden, den er nem at bruge.

Produkter fra Mælson

Mælson producere også kvaliets hundesenge, hundepuder og foderspande i plastik. De er ikke i vores faste sortiment, men kan bestilles. Kontakt os for at høre mere.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?