Madskåle & Drikkeflasker

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor farverige hamster madskåle i forskellige størrelser og typer. Du finder også et godt udvalg indenfor hamster drikkeflasker til ophæng.

Hagen Hamster Flaskeholder
« 1

Stort udvalg indenfor hamster madskåle

Du finder lige her hos os, et stort og bredt udvalg indenfor hamster madskåle, du kommer derfor næppe til at gå forgæves hos os. Vi har madskåle til hamstere i mange forskellige flotte farver og i forskellige materialer som keramik, stål, træ og plastik. Du finder vær fald flotte skåle til hamstere lige her på siden.

Hvor stor skal en hamster madskål være?

Skålen skal være stor nok til at du har plads til dens daglige potion tørfoder eller evt. lidt urter, grønt eller lign. til din hamster. Ca. Ø5-8cm er ikke helt ved siden af og større kommer nemt til at fylde mere end nødvendigt i hamsterburet.

Hamster keramikskål

En keramik skål til en hamster er praktisk, er ofte nemmere at rengøre og vejer en smule mere end plastik skålene, samtidig fåes de et et stort udvalg af design og farver så skålen ham passe bedst muligt i buret.

Plastik skål til hamstere

En plastik skål til hamstere er nemme at rengøre, de har dog ofte den ulempe at de ofte er meget lette.

Gode hamster drikkeflasker

Vi forhandler mange forskellige størrelser og farver drikkeflasker en af de bedst sælgende og godt brugte er Classic drikkeflaskerne, disse er nemme at have med at gøre og sikre nem genopfyldning med frisk vand dagligt.

Hvor stor skal en drikkeflaske være til hamstere?

Det kommer meget an på buret mm. Husk også på hamstere ikke drikker så meget igen og der er forskel på dværghamstere og guldhamstere, en dværghamster kan fint klare sig på 125ml hvor en guldhamster godt kan komme op på 250ml, de skal samtidig kunne fastgøres til buret og ikke være unødvendigt store, da du alievel skal give frisk vand dagligt men de selvfølgelig ikke skal nå at tømme drikkeflasken helt.

Flaskebørste til hamster drikkeflaske

En flaskerenser sikre du kan rense nede i drikkeflasken, for skidt og rester fra vandet, det er nødvendigt en gang i mellem for at sikre vandet er ordenligt og uden bakterier.

Køb hamster madskål online

Du kan nemt og enkelt købe din madskål lige her hos Dyreverdenen vi levere hurtigt på 1-3 hverdage med GLS til den nærmeste pakkeshop, din bopæl eller din arbejdsplads. Du kan nemt og stille og roligt i dit eget tempo kigge alle vores gode madskåle til marsvin igennem.

Køb hamster drikkeflasker i vores fysiske butik

Du er også velkommen i vors fysiske butik efter din søgen efter den bedste hamster drikkeflaske vi er også her klar på at rådgive dig i valget af den bedst egnede drikkeflaske til din hamster og dens hamsterbur.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?