X-stærkt hunde legetøj

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af ekstra holdbart hunde legetøj, som lige holder lidt mere end normalt. Til hunden med de ekstra kraftige kæber eller der bare splitter alt ad.

Holdbart gummi hunde legetøj

Vi har et stort uvalg af ekstra holdbart gummi hunde legetøj, fra kendte producenter.

Boomer ball til hunden der skal have en holdbar bold

Bolden skal være så stor at hunden ikke kan tage den i munden, men i stedet skubbe den rundt med hovedet eller poterne.

Stort udvalg af holdbare reb og torve

Lige fra små til helt store torve på 1 meter.

Hunde legetøj med eller uden lyd

Vi har et stort udvalg af hunde legetøj både med og uden pive lyd

Hundelegetøj fra Kong

Kong har altid været kendte for at lave solidt og kraftigt hundelegetøj, som bare kan holde en tand mere end normalt legetøj tl hunde. Kong extreme fx. er lavet i ekstra kraftigt og holdbart gummi, end Kongs normale. Mange af Kongs bamser er lavet af ekstra kraftigt og holdbar stof, med reb inden i og med stærke syninger. Se hele vores udvalg af kong legetøj.

Hundelegetøj fra Chuckit

Chuckit er kendt for deres solide bolde og forskellige andre typer af holdbart hundelegetøj, kvaliteten er helt i top.

Hundelegetøj fra Jolly

De forskellige bolde fra Jolly, er ikke bare populære de er også virkelig holdebare og solide. Derfor er de perfekt egnet til hunde, med tildens til hurtigt at ødelægge alt, de er faktisk lavet til heste, men senere hen udvidet med et sortiment til hunde.

Kraftigt hundelegetøj fra Trixie

Trixie som nok er verdens største producent af udstyr til kæledyr, har selvfølgelig også et bredt og stort udvalg indenfor kraftigt hundelegetøj, disse bamser er produceret med ekstra kraftige og solide syninger og med mere holdbart stof.

Kan hundelegeøj gå i stykker?

Alt hundelegetøj kan gå i stykker, derfor skal du holde øje med din hund og lære at kende din hund, omkring hvad den kan lege med uden at ødelægge det, på den måde undgå eller minimere du ødelagt hundelegetøj, ved at kende din hund.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?