VeggiePet

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor det populære mærke VeggiePet. Mærket sikre din hund lækre veggie hundegodbidder i høj kvalitet.

VeggiePet sikre lækre hundesnacks

En bred vifte af sunde veggie-snacks til hunde (0% kød). Fra søde kartoffel-baserede snacks til forskellige tørrede frugter. Pakket pr. 100 gram i et enestående design, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til dyrebutikkernes sortiment. Det har flere af vores entusiastiske kunder allerede bevist.

Hvem producere VeggiePet?

VeggiePet er produceret af Vanpy, som har specialiseret sig i at producere sunde og nærende snacks til hunde. Denne serie af produkter til hunde er lavet af naturlige ingredienser, som er udvalgt med omhu, for at sikre den bedste kvalitet, der forskellige varianter.

VeggiePet er vegetariske hundesnacks

VeggiePet er vegetariske hundesnacks, som er lavet af naturlige ingredienser, der er udvalgt med omhu for at sikre den bedste kvalitet. Snacksene er lavet af søde kartofler, tørrede frugter og andre næringsrige ingredienser. De er pakket pr. 100 gram i et enestående design, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse til Dyreverdenens sortiment. De er også lavet uden kød, hvilket gør dem til et godt alternativ til hunde, der ikke spiser kød. Der findes fx. varianten potato training balls, green tea, peanut biscuits, green tea dental twist. De er 100% vegetariske, og nogle af dem er velegnet til brug under træning, da de er små og med et lavt indhold af fedt og proteiner er de lækre og sunde godbidder til hunde med ingen kød, en ren lækker og sweet fornøjelse for hunden.

Køb vegetabilske hundesnacks hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af VeggiePet-snacks, som er 100% vegetariske og lavet af naturlige ingredienser. De er lavet med omhu for at sikre den bedste kvalitet og er pakket pr. 100 gram i et enestående design. De er perfekte til hunde, der ikke spiser kød, og de er lavet uden kød, så de er et godt alternativ til hunde, der ikke spiser kød. VeggiePet-snacks er lækre og sunde godbidder til hunde, der giver en ren lækker og sweet fornøjelse. Køb dem hos Dyreverdenen og forkæl din hund med de lækre veggie-snacks.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?