Tyggeben

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af lækre og forskellige hunde tyggeben og kødben, lige fra kvæg, hest, hjort eller andre lækre kødben og de fleste er blot tørrede og helt frie for tilsætningsstoffer, fælles for dem alle er den gode kvalitet.

« 1

Stort udvalg af tyggeben og kødben til hunde

Hos os finder du altid et stort udvalg af forskellige tyggeben og kødben til hunde, fælles for dem alle er den gode kvalitet. De fås i mange forskellige former og størrelser, derfor kan du finde en der passer præcis til din hvalp eller voksne hund. Et tyggeben er nemlig andet en bare en lækker snack, et tyggeben, en knogle eller et kødben, sikre nemlig at din hunds gnave lyst bliver opfyldt, samtidig med det renser for plak og tandsten og din hund bliver aktiveret på en gang, du skal dog passe på med ikke at give hunden det i for lang tid af gangen, da ikke alle hunde selv stopper.

Find det bedste tyggeben til din hund

Der er så mange valg, når det kommer til tyggeben. Dette er fordi vi har sikret os der er et tyggeben, et kødben eller en knogle til alle typer af hunde, dette er lige gyldigt om du har en lille hvalp, en voksen stor hund eller en ældre hund, samt til enhver smag og behov. Du skal dog være opmærksom på at nogle hunde er så stærke at de nemt kan knuse et kødben eller komme til at sluge en stump, hold derfor øje med din hund.

Hvorfor skal min hund have et tyggeben?

Din hund skal have et tyggeben, en knogle eller et kødben fordi det kan hjælpe på din hunds sundhed, samt trivsel at den skal bruge dens tænder til at gnave med. På den måde er din hund aktiveret, den får brugt dens gnave lyst, så det ikke går forhåbenlig ikke går ud over dine møbler eller huset, samt et tyggeben afhjælper plak og tandsten, dette sikre en hod og sund mundhygiejne hos hunden.

Hvalpe og tyggeben

Når det kommer til hvalpe og tyggeben, skal du være lidt ekstra opmærksom. Hvalpens tænder er nemlig ofte ikke færdig udviklede og derfor tåler deres tænder ikke lige så hårde kødben og tyggeben som de voksne hunde, i værste fald kan din hvalps tænder nemlig blive skæve eller ødelagte.

Billige tyggeben til hunde

Hos os finder du altid prisvenlige og billige tyggeben, knogler og kødben til hunde i alle størrelser og aldre.

Stort udvalg af populære mærker

Du finder sidst men ikke mindst, altid et stort udvalg af tyggeben, kødben marvben og knogler fra mange forskellige populære og kvalitets beviste mærker som fx. Trixie, Treateaters, Tikki, Whesco mm.

Marvben til hunde

De populære marvben til hunde, sikre timevis af aktivering af din hund, den skal nemlig forsøge at slikke det lækre fyld ud af benet, dette kan tage meget lang tid. Efterfølgende kan du købe et nyt, eller fylde det op med fx. udkogt ris, vådfoder, leverpostej eller lign. Skal det være lidt ekstra svært, kan den fryses ned.

Spændende og anderledes tyggeben

Hos os finder du et udvalg af anderledes og spændende tyggeben, som din hund muligvis ikke har prøvet før, du finder oksepisk, vildsvineben, hjorteben mm. Som alle er spændende og anderledes for din hund, de har nemlig en anden smag, en hvad din hund ofte prøver.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?