Gnaver Pelspleje

Hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af forskellige plejemidler som sikre en sund og ren kanin og gnaver. Du finder alt indenfor pleje af kaniner og mindre gnavere som fx. børster, shampoo, neglesakse, gnavertoiletter og meget mere.

Flamingo Banan Gnavesten
Little One Badesand 1 kg
Duvo+ Mini Kam - 30 Stift
w Smart Buet Saks - 20cm
« 1

Gnaver plejemidler

Her på oven over finder du et bredt udvalg af forskellige plejemider til kaniner og gnavere, de har nemlig brug for pelspleje, for at sikre en sund og optimal pels. Vis du ikke plejer din kanin eller gnavers pels, ender du med endeløse filterknuder som ikke er til at få op, dette kan meget enkelt undgåes ved at holde pelsen ved lige. Samtidig er det en god ide at give nogle gnavere et bad enten vis de virkelig trænger, eller for at være sikker på deres pels er så optimal som muligt, og uden for mange filtre, fedtet eller beskidt pels.

 

Gnaver plejemidler på tilbud

Hos DyreVerdenen finder du altid gode tilbud og priser på plejemidler til kaniner og små gnavere, som marsvin, rotter, chinchillaer, dekuer, hamstere, mus, rotter mm.

Gnavershampoo

En gnavershampoo sikre du kan pleje pelsen eller direkte ved nødvenlighed give din kanin eller gnaver et bad. Shampooen sikre samtidig at pelsen bliver mindre fedtet og beskidt, blødgøre hud og pels og samtidig bevarer den naturlige fugtighed hos din gnaver. Tag fx. at kig på den populære gnaver og kanin shampoo fra B&B, som er utrolig skånsom over for din lille gnaver. Den kan betegnes som den perfekte marsvineshampoo og kaninshampoo

gnaverbørster, kamme og sakse

Med en god gnaverbørste sikre du at du kan rede din kanin eller gnaver, du skal dog ikke børste den særlig ofte med mindre du har en langhåret kanin eller gnaver. Samtidhed som med andre kæledyr på hår, ville gnavere i nogle perioder fælde, der kan en god gnaver børste hjælpe til at tage meget af det fældende hår direkte på gnaveren. På samme tid sikre gnaverbørsten, at du holder pelsen ved lige og er helt klar på en kommende gnaver udstilling. En kam er en effektiv måde til at sikre pelsen hos din gnaver er ufiltret og dejlig at røre ved. På samme tid kan den tage nogle af de løse hår, som der kan være. En saks som Trixies filersaks, kan være med til at trimme eller klippe din kanin eller gnavers hår, vis den trænger til en lille frisør tur, eller en almendelig saks kan hjælpe vis din gnaver har en solid filtret knude som bare ikke kan komme væk.

 

En effektiv kanin carde

En god carde som fx. carden fra Kw´s populære smart serie, kan være med til at give din kanin eller gnaver en hurtig børste tur, til at rede pelsen ud og samtidig tage nogle af de løse hår som har samlet sig.

 

Filtret pels hos en gnaver

Det kan næsten aldrig undgåes at der en gang i mellem kommer en filter knude i pelsen på en langhåret kanin eller gnaver, derfor kan du med fordel altid have enten Kw tangle fix eller B&B filtfri, til at sikre at knude effektivt og skånsomt kan komme væk. Produkterne sprøjtes faktisk blot på knude og bliver siddende et par munutter, hvor efter du stille og roligt kan forsøge at børste det ud filtfri og tangle fix er nemlig med til at gøre det meget nemmere. Vi anbefaler altid ved filtret pels at holde igen i hårende så langt nede ved hårrødderne som muligt, for at sikre du ikke trækker for meget i hårende, og din gnaver lider skade. En trimmekniv eller en filtersplitter kan også anvendes vis knuden ikke kan komme væk, filter splitteren skær simpelhen blot den filtrede knude enkelt og nemt væk.

 

Klipning af negle på en gnaver eller kanin

Det er vigtigt at tjekke en gnaveres negle en gang i mellem, da de ofte går på bløde underlag som fx. græs, spåner, boxo eller andre bløde burunderlag, der for bliver deres negle ikke automatisk slidt ned som de ville have været vis de var helt fri i naturen. Er neglende for lange skal de klippes med en neglesaks, som ikke er for stor, da dette blot kan gøre klipningen af de små negle mere besværlig. Det er dog utrolig vigtigt du ikke klipper for langt, dette resultere nemlig i at neglen ville begynde at bløde, og det ville gøre ondt på din gnaver hvilket kan have en dårlig effekt til næste gang du skal klippe negle, hvor den med stor sansynlighed kan huske uheldet. Er du ude i at have klippet for langt gælder det om at få stoppet blødningen med det samme, her kan fx. Kw klip stop anbefales, da denne stopper blødningen med det samme. Når du skal i gang med at klippe neglende hos din kanin eller gnaver, kan det være en utrolig god fordel at en anden person holder gnaveren under negleklipningen, da du der med kan have bedre kontrol over kun at klippe neglende og den anden person blot skal holde din gnaver og samtidig sikre lidt ro. Du klipper neglende, ved stille og roligt at tage en pote, sprede kløerne ved at trykke forsigtigt på poten, med den anden hånd kan du stille og roligt begynde at klippe neglende, husk dog at holde afstand fra blodåren, gerne omkring 1-2mm, det kan dog være næsten umuligt at se på gnavere med sorte eller meget mørke negle.

Et lille tip ville være at starte ud fra starten med at vende din kanin eller gnaver til at du må røre dens poter, der med sikre du at når du skal klippe neglende må du komme til hos din gnaver uden at den behøver at stresse eller blive bange. Du kan med fordel også belønne din kanin eller gnaver efter vær eneste negleklipnng.

 

Gnavertoilet

Nogle gnavere kan med god fordel have et gnavertoilet, da de er renlige og selv ønsker at bruge toilettet, du skal dog forsøge dig frem og tilbage med indholdet som fx. grus eller krystaller en gang i mellem, for at finde det mest optimale for din ganver. Hos DyreVerdenen finder du vær fald både et kanintoilet, et marsvinetoilet og et hamstertoilet som alle sikre at din kaniner elelr gnavere kan holde buret renligt. Dog ville et marsvin med meget stor sansynlighed ikke bruge toilettet, da de ofte blot tisser og prutter hvor de står.

 

Førstehjælps sæt til gnavere og smådyr

Et førstehjælpssæt er altid en utrolig god ide at have liggende, vis uheldet er ude blandt dine kæledyr. Da du der med er klar til at stoppe en blødning, lægge en hurtig forbinding eller hvad der ellers er brug for.

Chinchilla bad

En chinchilla er et meget renligt kæledyr, som elsker at holde deres pels og negle rene ved at bruge et chinchilla bad. Gerne vær eneste dag. På samme tid sikre badet at du minsker spildet af sand så meget som muligt.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?