Hunde aktivitetslegetøj

Husk vigtigheden i at aktivere din hund mental, vær eneste dag.

Det kræver så lidt at få den dagligt stimuleret mentalt, vis bare man ville ofre en smule tid og muligvis en foderskål, hvor hunden skal kæmpe med at få foderet ud. Tjek vores store udvalg her i aktivering af hunden, du/i er velkommen til at spørge os til råds omkring foreslag til lige nøjagtig din hund.

Rabat 30%
KW LickiMat Slodog - 36cm
Rabat 20%
Buster ActivityMat Taske
Rabat 30%
KW LickiMat Deluxe Rød - 20cm
Rabat 30%
LS Snusemåtte 3 - Ø45cm
« 1

Find lige det aktivitetspil der passer til din hund

Hvad enten du har en voksen hund, en teenager eller blot en hvalp, er der vigtigt at mentalt aktivere og stimulere din hund, derfor har vi hos DyreVerdenen et stort udvalg af forskellige aktivitets spil til hunden, hvad enten hunden er stor eller lille. Så finder du et godt kvalitets spil hos os. Hvad enten det skal være i træ, mdf eller plastik har vi altid noget. Sværdhedsgrader er der også flere forskellige af.

Hvordan aktivere jeg min hund?

Det er simpelt at aktivere din hund, når først du har fået lært det og fået det ind i den daglige rytme. Der findes mange måder at aktivere en hund eller hvalp. Du bør både aktivere dem mentalt og fysisk. Den fysiske del er ved at hunden bruger dens krop Fx. i form af dens daglige gåture, leg og sjov mm. Den mentale del er ved at lade din hund bruge dens hovede, dette kan opnåes på utrolig mange måder. Du kan lære din hund nye tricks, træne din hund, lave et aktivitetsspil eller legetøj til snacks i, du kan fodre din hund ved hjælp af en slow eater og mege mere. Det er faktisk kun fantasien som sætter grænserne.

Hvorfor skal jeg aktivere min hund?

Du skal aktivere din hund, for at få en afbalanceret hund, da dette sikre din hund er tilpas, glad og fungerende. En understimuleret hund kan ofte ende med at blive en problem hund, fordi vi selv har gjort den til det. Det kan være hunden ender med at splitte ting ad i hjemmet, gø meget, være meget hyperaktiv eller mange andre ting. Derfor er det utrolig vigtigt at aktivere din hund mentalt og fysisk. Og det behøver ikke tage timer ud af din kalender vær eneste dag. Meget kan gøres på gåturen, med kort tid der hjemme, eller ved hjælp af legetøj til hunde, mens du holder øje fra sofaen.

Hvad sker der vis jeg ikke aktivere min hund?

Ved ikke at aktivere din hund ordenligt, så den er afbalanceret, ville du opnå en hund der meget hurtigt selv ville finde på måder at forsøge at aktivere sig selv, dette kan være ved at ødelægge ting, gø meget eller generelt få forskellig problemer mentalt. Derfor HUSK altid at få sikret dig selv at din hund er afbalanceret, da dette sikre en sundere og mere glad hund.

Køb aktivitetsspil til hunde online

Du kan købe vores aktivitetsspil til hunde og hvalpe lige her online i vores webshop, eller direkte i vores fysiske butik i Herfølge.

Hvilken sværhedsgrad af aktivitetsspil til hunde skal jeg vælge?

Dette skal du selv vurdere, om hvor langt du tror din hund er, det gælder ofte om at kende sin hund en smule og forsøge sig frem. Din hund ville elske dig for det.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?