Calibra Vådfoder

Calibra vådfoder til hunde og katte, kornfrit foder som er specielt tilpasset dyrenes behov. Foderet er lavet med sunde nærende ingredienser som grøntsager, lakseolie og rent kød.

Calibra vådfoder til hunde

Det lækre kvalitets vådfoder til hunde fra Calibra, sikre et godt og nærende hundefoder med forskellige smage, Calibra har lavet en version med lam til hunde med sart mave, et lækkert foder med vildt, med kalkun og kyllinge hjerter, samt med okse. Fælles for dem alle er de lækre sunde ingredienser som kød, grøntsager og lakseolie. Det er lavet med 100% animalske proteinkilder. Foderet til hunde er kornfrit.

Calibra vådfoder til hvalpe

Det lige så lækre vådfoder til hvalpe og junior hunde er smagsfuldt og lavet med kyllinge, brune ris og lakseolie. Hvalpefoderet er lavet på 100% animalske proteinkilder. Det er et kornfrit hvalpefoder, med hele 66% ren kylling, samt ris, lakseolie og bouilon.

Calibra vådfoder til katte

Et lækkert vådfoder til katte med 4 forskellige slags smage. Et kvalitets kattefoder, med fisk, lam, kylling og okse, samt and og kylling.

Calibra vådfoder til killinger

En ny killing eller ung kat, har brug fore mere næring til at vokse sig sund og rask, derfor bør du vælge et kvalitets killinge vådfoder, denne her varion indeholder to forskellige smage. Der er laks, samt kalkun & kylling. Killingefoderet er dejlig smagsfuldt.

Calibra vådfoder til steriliserede katte

De steriliserede katte har tildens til hurtigt at  tage på i vægt, derfor er der et vådfoder specielt tilpasset til dem fra Calibra, kvaliteten er lige så god med denne indeholder to forskellige slags smage. Foderet er med lever, samt laks.

Kornfrit vådfoder fra Calibra

Calibra sikre en god kvalitets foder til hunde og katte som er kornfrit, fyldt med gode sunde ingredienser og en god smag.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?