Marsvinehuse

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor marsvinehuse, de skal sikre dine marsvin har noget at skjule sig i, da marsvin er byttedyr og derfor ville gemme sig når der de bliver utygge.

« 1

Stort udvalg i marsvinehuse

Du finder et stort og bredt udvalg indenfor marsvinehuse lige her hos Dyreverdenen, vores udvalg skal sikre du næppe går forgæves vi har huse til at stå i hjørner, vi har firkantede huse til marsvin, vi har naturlige huse og hyggehuler lavet i plys eller andre behagelige materialer. Husk dog der helst skal være et hus pr. marsvin, så de lige som os en gang i mellem lige kan være lidt alene, uden en anden ånder dem i nakken.

Naturlige marsvinhuse

Du finder en helt masse forskellige naturlige marsvinhuse hos os, naturlige huse er ofte lavet i 100% naturligt træ som nogle gange er med bark på hvor designets skyld, et naturligt træhus gør også dine marsvin kan grave i huset for at slibe deres tænder, dette skal du være opmærksom på et et naturligt hus med tiden ville gå i stykker, dette er dog helt normalt og noget vi anbefaler at bruge.

Praktiske marsvinhuse

Praktiske marsvinhuse skal sikre de er mest pladsbesparende uden at være for små, det kan være i form af et hjørnehus eller et andet hus der er mest praktisk i dine marsvins bur.

Skal marsvin have et hus?

Ja, eller de skal som minimum have et skjul at gemme sig i, et hus er blot utrolig egnet i det der er lukket mange steder hvor de kan gemme sig, vi anbefaler dog især dem med 2 udgange så dine marsvin altid har en flugtvej.

Hvor mange marsvin huse skal der være i buret?

Der bør som hovedregel gerne være 1 hus pr. marsvin, for at sikre de har mulighed for at få lidt alenetid vær for sig en gang i mellem.

Køb marsvinehuse online

Du kan nemt og enkelt købe dine marsvinehuse lige her hos Dyreverdenen vi levere hurtigt på 1-3 hverdage med GLS til den nærmeste pakkeshop, din bopæl eller din arbejdsplads. Du kan nemt og stille og roligt i dit eget tempe kigge alle vores marsvinehuse lige her.

Køb marsvinehuse i fysisk butik

Du er også velkommen i vors fysiske butik efter din søgen efter det bedste marsvinehuse, vi er også her klar på at rådgive dig i valget af de mest egnede marsvinehuse.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?