Fiskefoder

Fiskefoder til akvariefisk

Hos Dyreverdenen finder du et godt udvalg af kvalitets akvariefoder til fornuftige priser. Vores udvalg af foder er tilpasset de fleste typer af akvariefisk lige fra hovedfoder, til cichilider, mller, slørhaler, guppyer og mange flette flotte fisk. Du kan vælge i mellem flagefoder og foderpiller, samt foder til kødspisende fisk, og de fisk som er planteædende.

Stort udvalg af fiskefoder

Hos DyreVerdenen har vi altid et stort udvalg af forskellige kvalitets fiskefoder til fornutige billige priser. Vi har både flagefoder og foderpiller, til alle typer af fisk og hovedfoder vis dine fisk blot skal bruge et helt almendeligt basisfoder.

 

Flagefoder og foderpiller til akvariefisk

Vi har et bred udvalg af både flagefoder og foderpiller til forskellige typer af akvariefisk, samtidig har vi det populære hovedfoder. Og vi har foder fra flere forskellige mærker.

Weekend- og feriefoder

Du finder altid et bredt udvalg af weekend- og feriefoder til akvariefisk hos DyreVerdenen. Med et weekend- eller feriefoder er du sikker på at dine akvariefisk får mad og de nødvenlige nærringsstoffer, mens du er væk en hel weekend eller på ferie. Foderet fungere på den måde, at det frigives fra blokken over længere tid, og derfor kan fiskene få maden til at strække sig over længere perioder, og du kan enkelt dosere foderpillerne efter hvor længe du er væk. På samme til ødelægger og belaster foderet ikke vandet i akvariet, så di kan roligt og sikkert tage på ferie velvidende om dine fisk har det godt.

 

Fiskefoder til prydfisk

Vi har et godt udvalg af forskelligt foder til prydfisk, lige fra de farvede fisk, til flagefoder og foder med ekstra nærringsstoffer, som sikre dine fisk holder i mange år og altid ser flotte ud.

 

Fiskefoder til planteædende fisk

Et rent vegetabilsk synkende foderchips fra fx. Vitakraft, er et foder perfekt egnet til planteædende fisk, som sugemaller og nogle arter af cichilider.

 

Populære mærker af akvariefoder

Vi har populære og gode produkter af foder til akvariefisk fra mærker som Trixie, Vitakraft og Tetra. Som alle er gode mærker indenfor foder, som samtidig holder en vis standard indenfor kvaliteten.

 

Fiskefoder leveret lige til døren

Du kan nemt og enkelt bestille dit fiskefoder til dine akvariefisk direkte hjem til din dør, eller til nærmeste pakkeshop, eller direkte til din arbejsplads.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?