Kaningodbidder & Snacks

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og godt udvalg af forskellige kaningodbidder & Snacks fra mange forskellige populære kvalitets beviste mærker som blandt andet JR Farm, Versele-Laga, Tiny Town, Hugro, Nobby, Trixie mm. Du finder samtidig mange naturlige kaningodbidder hos os.

 

 

Little One Majskobler 130 g
Little One Ribsgrene - 50g
Little One Tunnel - mellem
« 1 ...

Kaningodbidder & Snacks

De lækre kaninsnacks og godbidder du finder på denne her side, skal sikre din kanin kan få lidt ekstra guf en gang i mellem, du finder et udvalg som vokser og vokser, kun for at sikre vores elskede kaniner kan få det bedste af det bedste.

Stort udvalg af kaningodbidder

Hos os finder du altid et stort udvalg af lækre kaningodbidder om de skal være 100% naturlige er helt op til dig, vi har vær fald et stort udvalg alene i naturlige kaningodbidder & snacks. Du kan med fordel bruge de mindre snacks til at aktivere din kanin, ved at gemme nogle eller putte dem ind i dens aktivitets legetøj. Du er vær fald kommet til det rigtige ste, hvis du er på udkig efter de bedste og lækreste snacks til kaniner.

Naturlige kaningodbidder & snacks

Du finder et stort og meget bredt udvalg af lækre naturlige snacks til kaniner hos os. Vi har nogle af de mest populære mærker som JR Farm, Hugro, Tiny Town mm. Alle sammen for at sikre dig et unikt og stort udvalg, så din kanin altid kan blive forkælet med noge ekstra lækkert. Fordelen ved at give din kain naturlige godbidder er at din kanin undgå at få unødvendige tilsætningsstoffer eller billige ingredienser, men kun får naturlige produkter.

Lækre kaningodbidder fra JR Farm

JR Farm sikre innovative og unikke former for snacks og godbidder til kaniner. Du finder alt fra gnaverstænger, drops, godbidder, urter og meget mere. JR Farm er Tysk kvalitet når det er bedst, alle deres snacks har en ting tilfælles, de er 100% naturlige og fordøjelige. Du finder samtidig mange spændende aktiverende former for legetøj fra JR Farm, for at sikre en god stimulering af din kanin både fyisk og mentalt.

Kanin snacks fra Vitakraft

Vitakraft er en Tysk producent af kæledyrs artikler, som har et fornuftigt og godt udvalg til blandt andet kaniner, de lækre og smagsfulde snacks som blandt andet deres friske hø med lækre smage som brændenælle og pebermynte.

Kaningodbidder fra Trixie

Trixie er en af de førende mærker indenfor kæledyr, derfor ville du også finde et bredt udvalg af forskellige lækre kaningodbidder & snacks fra Trixie hos os. Du finder blandt andet lækre tyggepinde og meget andet.

Flamingo kanin snacks

Flamingo er tilbage, med deres gamle solide brand, med kvalitets produkter til vores elske kæledyr, dette gælder også til vores kaniner. Du finder anderledes og unikke produkter til kaniner hos os fra Flamingo, alt sammen for at sikre dig gode produkter som er en kanin værdig.

Burgess kanin snacks

Ved at købe Burgess kanin snacks køber du kvalitets snacks som er 100% naturlige og egnet til kaniner, de er lækre og smagsfulde og falder meget ofte i god jord hos kaniner. Derfor går du ikke galt i byen ved at købe Burgess kanin snacks.

Beaphar kanin godbidder

Beaphar er et nyere mærke i Danmark, Det er et Hollansk mærke som laver produkter til kaniner i høj kvalitet. De er lavet efter kaninens behov og er 100% naturlige.

Versele-laga kanin godbidder

Versele-laga laver utrolig gode produkter indenfor godbidder til kaniner, deres Complete Crock snacks er populære og utrolig lækre, de fås i mange forskellige lækre smage.

Nobby Starsnack kaningodbidder

Det store og kendte mærke Nobby, laver forskellige former for godbidder i deres under navn StarSnack, de er meget ofte pris venlige, hvor alle ville kunne være med.

Kaningodbidder fra Lolopets

Hos Lolopets finder du forskellige former for snacks blandt andet nogle som ligner vafler eller burgere og så finder du populære drops med lækre smage som gulerod, rødbede eller mix.

De bedste kaningodbidder

Hos os finder du altid de bedste kaningodbidder & snacks som der findes, vi udvælger nøje de lækreste mærker og produkter for at sikre din kanin det bedste af det bedste. Du finder fra nogle af de bedste kvalitets mærker hos os som blandt andet JR Farm, Hugro, PetDK, Burgessm Beaphar mm.

Billige kaningodbidder

Du finder altid billige kaningodbidder & snacks hos os, priserne er utrolig lave og sikre at alle har råd til at give deres kanin noget lækkert. Vi syntes vær fald selv vores priser på kanin snacks er billige og ganske fair.

Kaningodbidder på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde kaningodbidder på tilbud, ellers kan du med fordel følge vores facebook side, holde øje med siden her eller tilmelde dig vores nyhedsmail for at få alle de unikke og gode tilbud på blandt andet kaningodbidder.

Køb kaningodbidder & snacks online

Hos os ville du altid have mulighed for at købe dine snacks eller godbidder stille og roligt online, døgnet rundt hele året, og få det leveret direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at hente det købte, direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan vælge at købe det direkte i den hyggelige butik. Skulle du vælge at få godbidderne sendt med GLS, kan du forvente en rimelig hurtig levering på 1-3 hverdage.

Køb kaningodbidder i vores fysiske butik

Du kan sagtens komme forbi vores fysiske butik indenfor vores åbningstider og få råd og vejledning eller bare føle på tingende inden du køber din kanins nye snacks.
 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?