Supreme Science Selective

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor Supreme Science Selective og deres udvalg af kvalitets kanin- & gnaverfoder, samt lækre snacks og andre populære kvalitets produkter fra deres sortiment.

« 1

Histroen om Supreme Pet Food

For over tyve år siden lancerede de Russel Rabbit, det første specialfoder til små pelsdyr. Lige siden har vi løbende tilføjet vores udvalg af specialfoder til kæledyr.

Supremes passion

De bekymrer sig virkelig om emner som bæredygtighed og miljø og gør alt, hvad vi kan for at minimere deres indvirkning på verden omkring og de skabninger, der lever i den, det inkluderer os mennesker!

  • Deres produkter er uden palmeolie
  • Brug af genanvendeligt materiale til deres emballage

Deres ansvar:

Hos Supreme tager de deres ansvar over for små kæledyr og det bredere samfund meget alvorligt. Virksomhedens politik er at levere de bedste kvalitetsfødevarer og altid klart kommunikere den korrekte måde at fodre små kæledyr på. Når du er glad for, at du kan give alt, hvad dit nye kæledyr har brug for, så kan du vælge din nye bedste ven – og nyde deres selskab, velvidende at du vil være i stand til at passe dem ordentligt.

Dyrlæge Uddannelse
Supreme investerer i veterinæruddannelse for at hjælpe med yderligere forståelse af små kæledyrs behov.

Ernæringseksperter
Eksperter i veterinærmedicin og ernæringseksperter er involveret i formuleringen af ​​Supreme-opskrifter.

Vegetariske faciliteter
Alt vores foder til vegetariske kæledyr er lavet i dedikerede vegetariske faciliteter, og vi bruger kun de fineste naturlige ingredienser.

Miljøvenligt
Vi bruger ikke ingredienser, såsom palmeolie, der kan skade miljøet eller andre dyrearter.

Ingen tilsat sukker
Vi bruger kun de allerfineste naturlige ingredienser, så vi behøver ikke tilsætte usunde sukkerarter for at få vores mad til at smage fantastisk.

Fremme af dyrevelfærd
Vi støtter kæledyrsredninger og velgørenhedsorganisationer og leverer undervisningsmateriale til at hjælpe kæledyrsejere med at forstå, hvordan de bedst plejer deres lodne venner.

Supreme Science Selective

Du finder hele sortimentet af supreme Science Selective hos Dyreverdenen til gode lave priser, vi er samtid klar til at rådgive dig i valget af dit kanin- & gnaverfoder hvis du skulle have brug for hjælp i valget.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?