Hundeshampoo

Hos Dyreverdenen finder du et bredt og godt udvalg indenfor hundeshampoo. En shampoo til hunde er især velegnet alle størrelser, aldre og typer af hunde for en optimal pelspleje. Du finder nogle af de førende Danske og udenlandske mærker hos os.

« 1

Stort udvalg af hundeshampoo

Du finder her hos Dyreverdenen et stort og bredt udvalg indenfor shampoo til hunde, vi forhandler nogle af de førende mærker som er produceret i Danmark og i andre dele af verdenen. Vi forhandler shampoo til hunde i høj kvalitet, så du kan få adgang til et godt produkt som kan bestilles online på vores webshop eller købes direkte i vores fysiske butik.

Hvorfor bruger man hundeshampoo?

Der kan være utrolig mange grunde til at bruge bruge hundeshampoo, det er oftes for at rengøre hunden efter en tur, hvor hunden er blevet beskidt eller for at pleje pelsen ved især langhårede hunderacer, det kan også blot være tid, fordi din hunds pels er begyndt at lugte og har brug for et blive gjort ren. Hundeshampooen bruges også til at fjerne irriterende fedt og snavs som er unødvendige for din hunds pels.

Må man bruge menneske shampoo til hunde?

Det meget nemme svar er NEJ, hundepelsen har brug for andre ting end hvad menneske shampoo indeholder, for at sikre en optimal pleje af hundens pels, derfor anbefaler vi altid en god hundeshampoo til hunde og en god menneske shampoo til mennesker.

Shampoo til hvalpe

Hvalpepelsen tåler ikke lige så meget som hos de voksne hunde, derfor bør du altid bruge en hvalpeshampoo da hvalpeshampooen er meget mere skånsom over for hvalpens pels.

Hvilken hundeshampoo er bedst?

Det kommer rigtig meget an på mange ting, her skal du vide helt omkring behovet og pelstypen, de fleste produkter har beskrevet hvad de egner sig til. Fx. må mange shampooer ikke bruges til ruhårede hunderacer og nogle er bedre til nogle hunderacer mod andre, du bør dog sætte dig lidt ind i de forskellige typer af hundeshampoo og hvad de har af fordele:

Almindelig hundeshampoo

Almindelige hundeshampoo er til den almindelig pels, hvor du kan skal gå efter den ønskede type. fx duft og om den er egnet til din hunds pels afhængigt af pelstypen.

Hvalpeshampoo

Hvalpeshampoo er som anvnet antyder til hvalpe, denne shampoo er mere skånsom for den lille hvalpe pels og bør bruges så længe hvalpen er en hvalp.

Hundeshampoo til sart pels

Nolge hunde har en sart pels eller hud, her bør du bruge en shampoo som er egnet til fx. den sarte pels, for at undgå at det bliver ubehageligt for din hund.

Hundehsampoo til skæl

Oplever du meget skæl hos din hund, bør du bruge en shampoo der kan afhjælpe dette, her hjælper en almindelige hundeshampoo ikke altid.

Allergivenlig hundeshampoo

Allergivenlig hundeshampoo er god hvis din har noget den ikke kan tåle, det kan være allergi over for bestemte ting, som fx. skaber en hudirritation eller lign. & skal sikre din hund trygt kan komme i bad i de fleste tilfælde, vi anbefaler dog du evt. ved hvad den er allergisk over for.

Hundeshampoo med balsam (2i1)

Disse shampooer indeholder som navnet antyder både shampoo og balsal og er velegnet til nemmere at vaske hunden, der ikke gider være i bad for længe, til de langhårede hunderacer anbefaler vi dog fortsat du bruger både en shampoo og en balsam for optimal effekt.

Special shampoo

Special shampoo kan hjælpe for forskellige ting som fx. hotspot, kløe, irriteret hud og andre ting, det fåes fra forskellige mærker som Kw, Vets Best mm.

Perfumefri hundeshampoo

Perfumefri shampoo fåes også til hunde og sikre som navnet angivet at der ikke er brugt perfume, flere af shampooerne er også helt uden parabener, thalater mm.

Hundeshampoo til udstilling

Ved udstilling har du brug for et ekstra wauw, derfor kan det være nødvendigt med en anden shampoo end du normalt ville bruge.

Tørshampoo til hunde

Tørshampoo er som navnet, brugt til at bruge tørt og uden hunden behøver komme i bad, dette er mest egnet til lige at tage noget lugt og ikke på samme måde plejende som en rigtig vaskning med shampoo.

Loppeshampoo til hunde

Loppeshampoo, skal afhjælpe fx. loppeangreb og findes i forskellige former, den fx. fra Kw indeholder ingredienser, der udover at være effektiv mod utøj også forebygger kløe og eksem forårsaget af utøj.

Og mange flere.

Hvor ofte må jeg vaske min hund?

Vi anbefaler simpelt og enkelt at du vasker du hund efter behov og deres pels, en langhåret hund skal vaskes oftere end end korthåret, se tiden an og lær din hunds pels at kende og hvor ofte du bør planlægge at vaske din hund.

Loppeshampoo til hunde

Har du fået utøj i form af lopper, lus eller flåter kan du med fordel vaske med en loppeshampoo. Shampooen indeholder ingredienser, der udover at være effektiv mod utøj også forebygger kløe og eksem forårsaget af utøj.

Hundeshampoo fra B&B

Shampoo fra B&B er helt uden thalater og parabener og findes i forskellige varianter, fælles for dem alle er de er lavet i Danmark og i høj kvalitet som vi kan stå 100% inde for.

Hundeshampoo fra Kw

Shampoo fra Kw produceret i Danmark og i høj kvalitet, der findes et hav af forskellige lækre varianter så der er noget til alle hunde. Vi kan stå inde for shampooen fra Kw og den kvalitet de levere i hver eneste produkt.

Hundeshampoo fra Pet Head

Shampoo fra det Pet Head er fra USA og har en række gode forlene for miljøet og din hund som:

 • Gluten- & nøddefri
 • Uden parabener, sulfater og farvestoffer
 • Uden konserveringsmidler eller overfladeaktive stoffer
 • Velegnet til hvalpe fra 8 ugers alderen
 • 100% genanvendelig flaske
 • Lavet med sunde og naturlige ingredienser

Hundeshampoo fra Espree

Espree er en serie af pelspleje til hunde i god kvalitet.

Hundeshampoo fra Dogman

Dogman er et Svensk mærke som også producere forskellige hundeshampooer i god kvalitet til forskellige typer pels.

Hundeshampoo fra Tropiclean

TropiClean er et godt mærke med forskellige typer af shampooer som alle er:

 • Forfriskende
 • Parabena fri
 • Sæbefri – påvirker ikke spot-on loppe- og flåtbehandlinger
 • Cruelty Free – ikke testet på dyr

Sådan bader du din hund

Hunde bør vaskes efter behov og ikke efter et fast interval, dog har langhårede hunde brug for et bad oftere end kort hårede hunde, for at pleje den lange pels og sikre den bedre mod fx. filtre. Her kommer nogle gode råd til at vaske din hund bedst muligt:

 1. Vær sikker på at gøre vaskestedet trygt for din hund, ved at tilvænne den til stedet og tilvænne den til behandlingen, ved altid at sikre det er trygt og en positiv oplevelse for din hund, evt. med belønninger for at gøre det godt.
 2. Børst din hund igennem for løse går inden du bader den, så løse går i afløbet minimeres og du undgår forstoppede rør.
 3. Vandet må hverken være for varmt eller for koldt, det skal være tempereret, vi anbefaler de ca. 37 grader.
 4. Vask hunden grundigt med det tempererede vand, undgå dog direkte ind i øjnene.
 5. Når din hund er helt båd, skal du nænsomt og behageligt bruge hundeshampoo der gnides ind i pelsen og efterfølgende skylle igennem med det tempererede vand og sikre dig alt shampoo kommer ud.
 6. Er din hund meget beskidt efter du har skyllet pelsen igennem, kan du med fordel gentage step 5.
 7. Har du en langhåret hund, så husk altid efter du har skyllet shampooen ud at vaske på samme måde med en hundebalsam, dette kan også gøres en gang i mellem ved korthårede hund, for mere fugt til pelsen.
 8. Hav evt. et hundehåndklæde eller en tørredragt til din hund, klar til efter badet, så din hund hurtigt kan blive tør og undgår at fryse.
 9. Børst evt. pelsen igennem, dette er i sær utrolig vigtigt ved langhårede hunde, der kan du med fordel også fyntørre din hund.

Køb hundeshampoo online

Du kan nemt og enkelt bestille din hunds nye hundeshampoo direkte hjem til din dør, eller til nærmeste pakkeshop, eller direkte til din arbejsplads, vi er også klar på at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valget af hvilket shampoo du bør vælge eller ved andre spørgsmål til de forskellige akvarier.

Køb hundeshampoo i vores fysiske butik

I vores fysiske butik kan du vælge blandt vores mange forskellige hundeshampooer og se dem mere detaljeret og samtidig få råd og vejledning til valget, hvis du har nogle spørgsmål er vi nemlig altid klar til at hjælpe dig med disse i vores butik.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?