Gnaverhuse

Hos Dyreverdenen finder du altid et stort udvalg af flotte gnaver- og kaninhuse, hvad enten det skal være lavet i naturlige materialer som træ, eller i fx. plast. Du finder vær fald en masse forskellige lækre huse til hamstere, kaniner, marsvin mm.

« 1

Gode kaninhuse til kaninburet

Vores kaninhuse er lavet af nogle af de førende producenter af tilbehør til kaniner og kvaliteten er god. Du finder hos os kaninhuse lavet i naturlige materialer som træ, i plast, spiselige eller små telte i nylon. Du finder vær fald et godt udvalg af forskellige huse til kaniner hos os.

Flotte hamsterhuse

En hamster har behov for huller og skjulesteder, derfor kan det være en god ide at invistere i et hamsterhus. Hos os finder du et bredt udvalg af mange forskellige hamsterhuse, vi har blandt andet hasmterhuse i naturligt træ, kokos nød, plast, græs mm. Derfor er chancen for du finder dit hamsters perfekte nye hus stor. Du skal huske på hamstere er meget aktivere dyr især om natten, derfor kan du med fordel købe et hamstehus i flere etager, eller med sjovt legetøj på, dermed kan din hamster rigtig få hygget sig.

Marsvinehuse

Marsvin elsker at opholde sig i et hus, huset fungere nemlig som skjulested for dem, de er nemlig fra naturens side underjordiske beboere og elsker skjulesteder, da de er byttedyr. De kan også bruge huset, vis de blot har brug for lidt fred og ro. Har du mere end et marsvin i dit bur, bør du overveje et hus til hver marsvin, så de selv kan vælge om de ville være helt alene eller ej. Vælger du et marsvinehus i naturligt træ, kan marsvinet tåle at byde i huset, uden der sker noget med marsvinet, dette sliber også deres tænder.

Praktiske gnaverhuse til buret

Der findes et utal af forskellige mærker og typer af gnaverhuse, fælles for dem alle er de sikre at din gnaver har et skjulested og et sted at kunne falde til ro. Nogle gnaverhuse har flere rum end andre, og dette skal du vurdere hvad passer bedst til lige præcis din gnaver.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?