Tetra

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af kvaliets produkter fra Tyske Tetra. De er eksperter indenfor akvarier, fiskefoder, krybdyr og tilbehør til disse. Dette sikre dig som forbruger gode gennemtestede produkter i høj kvalitet.

Om Tetra

For over 50 år siden i 1951, blev Tetra grundlagt af en ung Tyskler i byen Malle ved navn Dr. Ulrich. Officielt hedder de Tetra Werke. Han udviklede innovative og banebrydende fiskefoder, som der revolutionerede industrien af fiskefoder. På det tidspunkt var dyrkning og høst af mad til fisk en omhyggelig og vanskelig proces. Fremkomsten af fiskefoder hjorde ikke kun fodring af dit kæledyr lettere med hans udvikling, det åbnede også vejen for flere mennesker kunne få muligheden for at eje et akvarium.

I dag fortsætter Tetra´s biologer, kemikere og ernæringseksperter med at undersøge og opdage, hvad der holder fisk, krybdyr, amfibier, damme og vandplanter sammen, og sikre dem et langt og sundt liv. De har også lavet banebrydende udvikling af innovative produkter, som blandt andet AquaSafe, SafeStart, ReptoHeat, ColorFusion Decor, LED belysning og mange flere udviklinger. De er trods alt ikke kun eksperter og kemikere men også hobbyister.

I dag er Tetra den største globale producent af prydfiskefoder og har tusinder af produkter til deres tusenvis af forhandlere rundt omkring i verdenen.

 

Stort udvalg af Tetra fiskefoder og tilbehør

Hos os finder du et bredt udvalg af fiskefoder, akvarier og tilbehør fra Tetra, dette skal alt sammen sikre dit et smukt og flot akvarie, samt sunde glade fisk. Det kan nemlig være svært at holde ens fisk, uden brug af det helt rigtige foder, som er tilpasset lige præcis de fisk du har i dit akvarie.

Hvilket Tetra fiskfoder skal jeg bruge?

Alt dette afhænger af hvilke fisk du holder i dit akvarie, derfor er udvalget af Tetra fiskefoder også stort og meget bredt, da de forskellige fisk har forskellige behov for næring osv. Du kan også vælge forskellige typer af fiskefoder, du finder nemlig flagefoder som flyder oven på vandet, ganulat som synker hurtigt ned på bunden, du finder sticks, som er aflange foderpiller og flere forskellige fodertabletter som falder til bunds med det samme. Du finder også foder med fx- spirulina, som er egnet tl fisk som spiser grønt, foder til maller og algespisende fisk. Du skal også tage højde for om dine fisk er farvestrålende og kan skinne mere op med det rigtige foder. Det er vær fald vigtigt at dine fisk for den mest rigtige sammensætning af ernæring og stoffer, dette giver sunde og glade fisk. 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?