Lolo Pets

Lolo Pets levere kvalitets produkter især snacks og godbidder til hunde, katte, kaniner, marsvin, hamster, rotter, chinchillaer og fugle. Men også andet forskelligt som chinchilla sand mm. Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af LoloPets produkter til dit kæledyr.

Historien om Lolo Pets

I første omgang blev virksomheden etableret i 1980 under navnet Aquarium Poland. De startede med avl og eksport af prydfisk. I 1988 udvidede de deres produkt linjer med import af kæledyr. I 1992 åbnede de for den første produktion af fødevarer til kæledyr i ekstra høj kvalitet, med navnet Vitapol, navnet Vitapol betyder (Vita = liv) og (Pol = Polen). I 1994 startede de et samarbejde med det Tyske firma Trixie og dette blev starten til et langt samarbejde med mange andre store virksomheder i kæledyrsmarkedet. I 1996 blev de importører af tyggeben og godbidder fra Østlandende, efter det begyndte de at indgå et samarbejde med Interquell som producere mærker som Happy Cat & Happy Dog. I 2005 blev de ene distriburtør af Trixies produkter i Polen og i samme omgang introducerede de også et helt nyt mærke med navnet Lolo Pets. Lolo Pets var meningen at det skulle sælges i supermarkeder osv. Ejeren af mærket er PW hobby piotr matuszewsk

Lolo Pets kager til hunde

De lækre og smagsfulde kager til hunde, er perfekt til at fejre din hunds fødselsdag eller andre nyheder, de er hunde venlige og kun med ingredienser en hund kan tåle. De findes i flere varianter og størrelser og passer til hunde i alle aldre og størrelser.

Lolo Pets til gnavere & kaniner

Hos Lolo Pets finder du et bredt udvalg af forskellige lækre produkter til kaniner og gnavere. Du finder fodere, snacks med forskellige lækre smage, hø i forskellige størrelser, chinchilla sand i forskellige størrelser og meget mere.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?