Kattefoder Med Vildt

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor kattefoder med vildt, vi har mærker som Taste of the wild, Chicopee, Carnilove, Genesis, Lili´s Kicthen, Bozita mf.

Stort udvalg af kattefoder med vildt hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen har vi et stort udvalg af kattefoder med vildt, så du kan finde det, der passer bedst til din kat. Vi har foder med blandt andet kanin, fasan, and, rådyr og meget andet. Vi har også foder, der er specielt egnet til katte med allergi og sensitive maver. Uanset hvilken type kattefoder du leder efter, så kan du finde det hos Dyreverdenen.

Hvorfor bruge kattefoder med vildt?

Kattefoder med vildt er et godt alternativ til traditionelt kattefoder, da det er lavet af naturlige ingredienser og er rig på vitaminer og mineraler. Det er også et godt valg, hvis din kat har allergi eller en sensitiv mave i forhold til fx. okse og kylling, er nogle former som vildtkød godt, fx. ægte lækker kød af and. Der er i nogle af mærkerne fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Som der siges på engelsk "Great taste for cats"

Tørfoder til katte med vildt

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af tørfoder til katte med vildt. Vi har foder fra mærker som Taste of the wild, Chicopee, Carnilove, Genesis, Lili´s Kicthen og Bozita. Vi har også foder, der er specielt egnet til katte med allergi og sensitive maver. Uanset hvilken type kattefoder du leder efter, så kan du finde det hos Dyreverdenen.

Vådfoder til katte med vildt

Hos Dyreverdenen finder du også et stort udvalg af vådfoder til katte med vildt. Vi har foder fra mærker som Taste of the wild, Chicopee, Carnilove, Genesis, Lili´s Kicthen og Bozita. Vi har også foder, der er specielt egnet til katte med allergi og sensitive maver. Uanset hvilken type kattefoder du leder efter, så kan du finde det hos Dyreverdenen. Måske med bouillon til en ekstra god smag.

Billigt kattemad med vildt

Hos Dyreverdenen finder du også et stort udvalg af billigt kattemad med vildt. Vi har foder fra mærker som Taste of the wild, Chicopee, Carnilove, Genesis, Lili´s Kicthen og Bozita. Vi har også foder, der er specielt egnet til katte med allergi og sensitive maver. Uanset hvilken type kattefoder du leder efter, så kan du finde det hos Dyreverdenen. Husk helt billige mærker kan godt indeholder knogler og ben som et billigt fyld, kig derfor på sammensætningen.

Killingefoder med vildt

Hos Dyreverdenen finder du også et stort udvalg af killingefoder med vildt. Vi har foder fra mærker som Taste of the wild, Chicopee, Carnilove, Genesis, Lili´s Kicthen og Bozita. Vi har også foder, der er specielt egnet til katte med allergi og sensitive maver. Uanset hvilken type kattefoder du leder efter, så kan du finde det hos Dyreverdenen. Du finder også kornfri godbidder eller vådfoder med gele til killinger og voksne katte.

Køb kattefoder med vildt hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen har vi et stort udvalg af kattefoder med vildt, så du kan finde det, der passer bedst til din kat. Vi har foder med blandt andet kanin, fasan, and, rådyr og meget andet. Vi har også foder, der er specielt egnet til katte med allergi og sensitive maver. Uanset hvilken type kattefoder du leder efter, så kan du finde det hos Dyreverdenen. Du kan handle online på Dyreverdenen.dk eller i vores fysiske butik.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?