Mydogtoy

Mydogtoy er ekstra holdbart kvalitets hundelegetøj som er lavet mere solide og stærke til hunde der hurtigt ødelægger billige bamser, er her et valg med en bamse der normalt holder utrolig meget længere.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Mydogtoy Tuffy

SYV RÆKKER MED SYNINGER
Tuffy®-legetøj kan have op til 7 rækker med syninger. Antallet af rækker med syning afhænger af legetøjets form, størrelse og stil. To retninger af krydssting holder de flere lag sammen. Syrækker holder bånd rundt om materialekanten, og legetøjets dele er syet sammen med op til 3 rækker syninger. Når det er muligt, tilføjes en beskyttende bånd rundt om yderkanten og sys op til 3 gange mere.

FIRE LAG MATERIALE
Tuffy® legetøj kan have op til 4 lag materiale afhængigt af legetøjets form, størrelse og stil. Vores Ultimate-serie (afbildet her) kan have op til 2 lag materiale af bagagekvalitet. Visse lag af materiale er belagt med et lag plast for at holde materialets fibre sammen. Til sidst bruger vi blød fleece til yderlaget.

Beskyttende Webbing
Til vores Ultimate-serie tilføjer vi et ekstra lag gjord, når det er muligt, rundt om yderkanten for at dække legetøjets sømme. Dette er syet flere gange, for øget holdbarhed.

Squeaker sikkerhedslommer
Squeakers er syet ind i materialelommer inde i legetøjet. Dette ekstra lag af sikkerhed kan give dig den tid, du har brug for til sikkert at fjerne legetøjet, hvis din hund når kernen.

Mydogtoy Migthy

Mighty® Hundelegetøj nytænker holdbarhed og nærmer sig det fra en ny vinkel.
Holdbarhed er skabt for hvert legetøj med flere lag af fleksible materialer, der bevæger sig med hundens tænder i stedet for at rive. Sammenlignet med andet legetøj har Mighty® hundelegetøj ingen hårde kanter. Resultatet er, at dette legetøj ikke fremmer tygning - fantastisk, når du forsøger at modvirke tyggevaner. Dette legetøj kan virke plys på ydersiden, men alle holdbarhedsfunktionerne er interne, hvilket gør legetøjet blødt, men alligevel MIGHTY® stærkt.

Mighty hunde legetøj med 4 rækker af syninger
Alle materialesømme har flere rækker af syninger, er dækket med et lag af blødt, fleksibelt materiale og syet sammen med flere rækker af syning, hvilket skaber et blødt og slidstærkt legetøj uden hårde kanter!

Op til 2 lag materiale
LAG AF MATERIALE
Yderlaget er lavet af en tætvævet sherpa-stil fleece - resultatet er god fleksibilitet med høj holdbarhed. Indvendigt materiale er lavet af tætvævet børstet fleece af den tungeste vægt og højeste holdbarhed.

 
HOLDBARE SØMME
Alle sømme er placeret inde i legetøjet for at modvirke tygning. Sårbare sømme beskyttes ved at sy et fleksibelt materiale over kanten af sømmen.

Mydogtoy Dura Force

HOLDBARE VÆVET FIBER! Knirker, flyder og kan vaskes!

SUPER HÅRD VÆVET MESH-MÅTE
Det 1. lag (ydre) er lavet af plastbelagte polyesterfibre, der er vævet ind i en tyk måtte for holdbarhed. Det ydre lag er lige så tykt som mange flerlags slidstærkt legetøj. Det 2. lag (Indre) er polyester for at gøre legetøjet endnu mere holdbart. Begge lag er syet sammen.

HOLDBAR WEBBING
Hver kant af DURAFORCE®-legetøjet er dækket af industrielt webbing for at beskytte kanterne og skabe styrke. Legetøjet sys derefter igen for at sikre, at legetøjet forbliver sammen i den hårdeste interaktive leg.

SQUEAKER SIKKERHEDSLOMMER
Squeakers er syet ind i materialelommer inde i legetøjet. Dette ekstra lag af sikkerhed kan give dig den tid, du har brug for til sikkert at fjerne legetøjet, hvis din hund når kernen.

Mydogtoy Silly Squeakers

Tilføj noget sjov til din hunds liv med Silly Squeakers® nyhed, knirkende flasker! Det har aldrig været så sjovt at lege og tage billeder med dit kæledyr! Hundelegetøj i 100 % vinyl, lavet med en sjov squeaker for at få din hund i gang!

SIKKERHED FØRST!
Deres legetøj er "bygget til at holde", men husk på, at intet legetøj holder evigt. Dette legetøj er designet som et interaktivt "lege" legetøj og er ikke et tyggelegetøj. Ingen del af legetøjet må indtages. Hundelegetøj er beregnet til, at du og dit kæledyr kan nyde sammen. Tillad ikke dit kæledyr at lege med noget legetøj uden opsyn. Husk at være en ansvarlig forælder og hold dig tæt, når din hund leger med noget hundelegetøj.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?