Kattefoder

Hos DyreVerdenen finder du et solidt og godt udvalg af forskellige kattemad og kattefoder fra populære mærker som blandt andet Arion, Vitakraft, Calibra og Applaws. Vi har både tørfoder og vådfoder til katte, så udvalget kan passe selv den mest kræsne kat. Vi har kattemad til alle aldre af katte vi har killingemad, kattemad, senior mad, skånsomt mad og mad til kasterede eller steriliserede katte.

« 1

Kattemad på tilbud

Her hos DyreVerdenen finder du altid et godt udvalg af forskellige kattemad og kattefoder som nogle gange kan være på tilbud, eller der kan køre en god kampagne på udvalgt kattevådfoder eller kattetørfoder. På samme tid tilbyder vi med Arion kattemad at vær 7 sæk kattefoder er gratis. Læs mere om dette længere nede.

At vælge det rigtige kattefoder

Det kan være svært at vælge det rigtige katte foder til ens kat, da alle katte er forskellige. Nogle katte er meget kræsne og disse kan være de sværeste at finde katte mad til, det kan kræve flere forsøg at finde det rigtige katte mad til ens kat, hvor andre spiser alt. Du skal på samme tid vide lidt om din egen kat, er det en killing kræver den killinge foder, er det en ældre kat kræver den senior foder, vis det er kasterede eller steriliserede katte kræver de et specielt foder, som på samme tid er mere slankende, grundet de hurtigt tar på. Vis du har en aktiv kat finder der et foder, er din kat en stor kat, en moden kat, eller måske en drægtig eller diende kat, har vi også foder til dem. Vi har faktisk kattefoder til alle racer, aldre og størrelser af katte her hos DyreVerdenenen. Lige gyldigt om du søger billig kattemad eller søger det bedstekattemad på markedet, er du ikke gået galt i byen hos os. Nogle katte kræver noget ekstra til deres pels, der kan lakseolie vær en god ide over maden.

Den bedste kattemad

Mange spørger om hvad den bedste kattemad er, dette er der 700 forskellige meninger om, det vigtiste er hvad har din kat af behov?. Og ellers ville den dyere kattemad meget ofte have den dyere pris grundet der er tilsat mere rent kød, dyere råstoffer og ingredienser end i det billige kattemad. Kvalitet koster penge, derfor skal du gøre op med dig selv, om hvad du ville ofre på din kat om måneden og om hvor godt din kat skal have det, meget af det billige katte foder er tilsat større mængder korn eller andre billige ingredienser, blot for at holde foderet billigt og nede i pris, og ikke for kattens bedste. Ofte er det billige katte mad også med biprodukter af kød, hvilket er betegnelse for affald produkter og ikke et rent stykke kyllingebryst eller lign. Men alt i alt skal din kat kunne trives på det valgte katte foder, og forhåbenlig ende med at blive mange år og kunne holde sin vægt, så katten altid er flot og slank.

Kattemad til den kræsne kat

Vis din kat virkelig er kræsen er du ikke alene, utrolig mange katteejere oplever en kræsen kat, det er her vi kan komme ind i billedet og forsøge at hjælpe dig til at vælge det mest optimale foder til din kat, eller du kan forsøge dig frem med vores mange smags varianter af katte mad, på samme tid tilbyder fx. Arion 100% smags garanti, vis katten har spist mindre end 1/4 af posens indhold, kan denne afleveres retur og du ville få dine penge tilbage, eller få byttet foderet til en anden smag.

Foder til den kasterede eller sterilliserede kat

Vis din kat er enten kasteret eller sterilliseret, skal din kat have noget andet foder, da dens behov er ændret for indholdet i foderet, i forbindelse med en neutralisation, sker der nemlig en ændring i en kats stofskifte og derfor bliver katten hurtigere udsat for at blive overvægtig, derfor er kattemad til neutraliserede katte altid med en lavere energi mængde. På samme tid drikker og tisser en neutraliseret kat mindre end en som ikke er blevet det, derfor oplever de ofte større chance for at få urinvejsproblemer undervejs i deres liv, derfor er kattefoder til de neutraliserede katte tilpasset dette ved at indeholde en større mængde salte og mineraler, til at afhjælpe katten med at skulle drikke mere, foderet ville samtidig være fremstillet så kattens urin forbliver på et lavt pH niveau, som minsker risikoen for at få de urinvejsproblemer undervejs i livet, det sænker også chancen for krystaldannelse hos katten. Derfor anbefaler vi altid at vælge det rigtige kattefoder til lige præcis din kats situation.

Foder til drægtige og diegivende katte

Det er utrolig vigtigt at en drægtig eller diegivende kattemor, får en større omgang energi gennem dens kost, da de har det ekstra fysisk hårdt for at give sine killinger inden i maven eller de nyfødte killinger den rigtige mængde foder uden dette, vis kattemor ikke er fysisk tilpas, ville dine killinge få det meget sværdere med at overlene eller blive store nok, derfor er det utrolig vigtigt at give den diegivende eller drægtige kattemor det rigtige foder, her kan killinge foderet vær et godt valg, til kattemor allerade nogle uger inden hun føder, og lige så lang tid hun giver mælk. En dyrlæge kan på samme anbefales at spørge til de bedste råd, omkring fødslen vis du aldrig har prøvet dette.

Er der krav til et ordeligt kattefoder?

Ja katte kan ikke bare få alt, katte har brug for at dens foder indeholder kulhydrater, proteiner og fedt i en nøje opmålt og balanceret mængde, alt afhængig af hvor din kat er i dens liv, og ud fra hvordan den er fysisk og ud fra dens race, de neutraliserde eller overvægtige, eller gamle katte har nemlig andre behov end de helt almendelige huskatte. Lidt hurtigt fortalt har din killinge et større behov for et større mængde fedt og protein til den sund opbygning af killingens muskulator, dette er alt alt afgærende for at katten bliver sund og rask senere i dens liv. Når den bliver voksen skal man blive ved med at vedligeholde den opbyggede muskilatur, derfor skal kattefoder til voksne katte indeholde et lavere indhold af energi i foderet end, hvad en kattekilling har behov for. Når din kat bliver gammel begynder din kat at skulle have et højere indhold af energi, da de ældre katte har det meget sværere ved at optage katte fodrets energi, på den måde forhindre du at katten bliver undervægtig eller taber de vigtige muskler.

Er du helt i tvivl omkring valget af det rigtige kattefoder, skal du blot kontakte os for råd og vejledning omkring det rigtige valg.

Mærker af kattefoder vi sælger

Vi sælger nogle af de populære kattefoder mærker som blandt andet, Applaws, Arion, Vitakraft og Calibra men vi udvider udvalget løbende.

Skal jeg give vådfoder eller tørfoder til min kat?

Det er ofte helt en smags sag om du ønsker at give din kat kattevådfoder eller kattetørfoder, ofte kan din kat leve på begge dele seperat, eller man kan mixe dette, så din kat bliver lidt mere forkælet. Begge dele er godkendt som fuldfoder til katte, ofte ville det dog være dyere at fodre fuldt ud med vådfoder til din kat, end vis du blot fodrede med tørfoder, og eventuelt en gang eller to om ugen, gav katten lidt ekstra kærlig med noget ekstra lækkrt katte vådfoder blandet i dens mad.

Vis du oplever hud- eller pelsproblemer hos din kat

Vis din kat lider af pels- eller hudproblemer kan dette meget ofte nemt og enkelt klares, du skal ofte blot give din kat en større mængde af de sunde omega 3 og 6 olier. Disse olier sikre at din kat ville få en sund og glasfuld pels, som på samme tid sikre en bedre velvære hos din kat. Ofte kan du forsøge med et foder der indeholder laks, da denne fra naturens side ofte indeholder omega 3 og 6, ellers kaj du overveje at sprøjte lakseolie ud over din kats mad, dette gør også maden mere indbydende og mere smagsfuld. Ellers kan Arion Derma forsøges at prøve til dette, den indeholder ekstra til pelsen og huden.

Foder til allergiske katte

Vi har et udvalg af forskellige foder som er egnet til de allergiske katte, allergi findes på mange måder, det kan være din kat har meget dårlig mave konstant, det kan være kløe eller irritation i huden. Med stor sansynlig kan dette skyldes at din kat ikke kan tåle lagermider, dette er meget uundgåeligt i korn, derfor kan vi anbefale at finde et foder som er kornfrit, til at hjælpe på dette problem. Vis din kat blot altid har en dårlig mave, kan det være fordi den har en sart mave, her kan Arion Sensible prøes, da den er utrolig skånsom.

Køb kattemad online hos DyreVerdenen

Ved at købe dit kattemad online her hos os, kan du handle døgnet rundt hele året, og modtage din kats foder eller hvad du ellers finder blandt vores store udvalg med en hurtig levering indenfor nogle få hverdage. Derfor kan du hurtigt fylde op i kattens foder igen, på samme tid tilbyder vi gratis levering ved køb for mimumum 500 kr. Fragten er dog stadig billig og ville på ingen måde ødelægge dit budget. Og samtidig slipper du for at skulle bærer en måske tung pose foder hele vejen hjem fra butikken. Du her efter vælge om du ønsker at få det leveret til den nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig.

Køb dit kattemad i vores fysiske butik

Du kan også vælge at købe vores populære mærker af kattemad direkte i vores fysiske butik i Herfølge, her er vi også altid klar til personligt at rådgive dig til valget af det mest rigtige foder.

Køb Arion kattefoder, vær 7 sæk er gratis!

Vis du køber dit Arion kattemad hos os, tilbyder vi at give dig vær 7 sæk kattefoder helt gratis, du skal blot eventuelt betale for fragten.

*Tilbuddet gælder ved køb af Arion Original og arion Health & Care produkterne i 2-12 kg poser. Det ville altid være den billigste købte variant, der udleveres gratis, og du kan ikke bruge tilbudet sammen med andre rabat ordninger, rabatter eller vis foderet er på tilbud.

Køb Arion Kattefoder med smags garanti

Vi tilbyder på vores Arion tørfoder at vis katten max har spist 1/4 af sækkens indhold, at tage foderet retur og enten returnere det fulde beløb eller tilbyde dig en anden smags variant i stedet.

Billigt kattemad

Hos os finder du prisvenligt og billigt kattemad og billigt kattefoder. Du finder noget til en hver pengepung hos os, derfor finder du altid høj kvalitet til en god pris hos os.

Få hjælp til at vælge det rigtige kattefoder

Vis du ønsker hjælp, råd eller vejledning til valg af det rigtige kattemad til din kat, skal du blot kontakte os, enten på tlf, mail eller via vores chat på siden.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?