Vitaminer & miniraler

Hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af forskellige former for vitaminer & mineraler til kaniner og mindre gnavere som marsvin, hamstere, mus, rotter, chinchillaer og dekuér. Du finder lige fra Gnavergræs, til C-vitamin tilskud, diarre dråber og meget mere.

Vitaminer & mineraler til kaniner og gnavere

Du finder altid et bredt og godt udvalg af forskellige former for vitaminer & mineraler til kaniner og små gnavere som marsvin, hamstere, mus, rotter, chinchillaer, dekuer osv. Hvad enten du mangler C-vitamin til dit marsvin, diarre dråber til kaniner eller gnavere med meget dårlig mave. Eller måske gnavergræs som sikre din indendørs kanin, modtager den vigtige grønnegræs, de har brug for. Eller måske noget af de lækre tørrede urter fra fx. JR Farm, som sikre din kanin eller gnaver modtager nogle af de vigtige vitaminer og mineraler som er både sunde og samtidig vigtige.

 

C-vitamin til marsvin og andre gnavere

C-vitamin er i sær egnet til marsvin, da de ikke selv kan danne C-vitamin. Derfor er er vigtigt at købe et marsvinefoder med nok C-vitamin og samtidig overveje om man ville tilsætte noget ekstra over foderet eller evt. igennem vandet, der skal bare huskes at i drikkeflasken, kan vitaminet max holde i ca. 48 timer. Vores C-vitamin fra Diafarm, er 100% Dansk og der for er kvaliteten i orden.

 

Gnavergræs som mellemmåltid til gnaveren

Det lækre naturgræs er et ekstra lækkert mellemmåltid til kaniner og gnavere, du sår bare frøene på den medfølgende jordbund og vander med godt med vand. Efter et par dage, kommer der stille og roligt et lækert, velfortjent mellemmåltid op til din kanin eller gnaver i form af friske havre- hvde og bygskud. Det er en nem og enkel måde i sær om vinteren at kunne tilbyde noget ekstra lækkert og sundt.

 

Diarre dråber til kaniner og gnavere

Dråberne hjælper ved diarre hos kaniner og små gnavere, de er gode at have når uheldet med dårlig mave er er til stede og hjælper på både mave og tarm problemer. Samtidig kan det anvendes profylaktisk ved sensitive dyr.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?